Dorisia
Ne legyetek már elájulva, amilyen ismert májli akár 50 valamilyen betegséggel küzdő rajongója is lehet, vagy több! Ez így szép és jó, de ilyen elven látogassa végig mindegyiket! De ő ahhoz ő persze túlságosan elfoglalt, mivel is? Ja, megvan, a vetkőzéssel meg a botrányaival! Ennyit róla.
Csak gratulálni tudok neked -.- kíváncsi lennék hogyha te híres lennél mennyire foglalkoznál a rajongóiddal ja semennyire mert sose leszel híres ha meg ehhez a normális cikkhez is csak fikázást tudsz írni....ahhoz csak gratulálni tudok ja meg a szüleidnek is akik ilyennek neveltek gondolkozz el néha magadon...majd ha letettél annyit az asztalra mint annó Miley...akkor esetleg dumálhatsz szerintem addig meg köss csomót a szádra
Beteg rajongójával találkozott Miley
2014. április 21. 17:52
MileyFan1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 224598 offline |
Látszik hogy Miley mindig is a régi marad , jó szivű , kedves , szép . Egyszerűen csodálatos! Mindig is nagy példaképem marad és örökké imádni fogom! Ezt senki sem tudja megváltoztatni , És Mileyt sem!
2014. június 25. 14:21
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline |
vikike77, honnan tudod? Lehet, h már most híres vagyok, elvégre bárki lehet ez alatt az álnév alatt, azt honnan tudod, hogy élnek a szüleim? Mi van, ha árva vagyok? Ezzel a beszólással nagyon meg lehet ám bántani egy szegény árvalányt... Lényeg, ami lényeg, ebben az ,,oltás"-ban túl sok a buktató, de én várok, hátha legközelebb valami jobbat találsz ki. Miley nem csak magának köszönheti, hogy ilyen ismert lett, mert több lánynak van nagyon jó hangja, mint hinnéd, akár itt Magyarországon is. Megint a szülőknél kötünk ki, miley ezt az apjának köszönheti. A botrányait is, mert, megint vissza kell rád térnem, így nevelték. De attól még nem muszáj neki. Én azt gondolom, hogy leállni egy olyasvalakivel dumálni meg fotózkodni, aki istenít téged, annyira nem nagy áldozat... De, te tudod. Ez csak az én véleményem, inkább beszélj vele a szüleiddel, akik neked vannak! Ha nem akkor bocs.
2014. július 05. 18:30
Örülök hogy Miley ezt tette de honnan tudod vikike77?.
2015. február 11. 14:52
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Ez azért a "botránykirálynőtől" szép volt
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.