Szájtetkóval sokkol Miley Cyrus
2014. március 28. 12:32
Minek kell egy ilyen tetkó egy ILYEN helyre???? Nem értem...
2014. március 29. 05:29
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Idézet (deaddreamer @ 2014.03.16. 20:33)
Ennél mélyebre már nem sülyedhet! Tönkreteszi magát!
Komolyan mi ez a sok hülyeség?? Ez miért nagy szám?? Nem vagyok egy nagy tetkó párti, de ez miért is lenne baj? Persze az, senkit sem zavar, hogy Harry Styles-nak tetkója van, de ha Miley-nak akkor ő már egy nemmondomkimicsoda. Amúgy amíg csak magának csinálja a dolgokat addig igazán nem tudom mi bajotok van. Ráér akkor kiborulnod amikor éjszaka az ágyad fölé áll és neked csinál egy tetkót.
Komolyan mi ez a sok hülyeség?? Ez miért nagy szám?? Nem vagyok egy nagy tetkó párti, de ez miért is lenne baj? Persze az, senkit sem zavar, hogy Harry Styles-nak tetkója van, de ha Miley-nak akkor ő már egy nemmondomkimicsoda. Amúgy amíg csak magának csinálja a dolgokat addig igazán nem tudom mi bajotok van. Ráér akkor kiborulnod amikor éjszaka az ágyad fölé áll és neked csinál egy tetkót.
Ez a komment tetszett, pláne az uccsó mondat
2014. július 18. 16:52
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Aki az emberi ostobaság határát keresi, annak bemutatom Miley-t, aki jó példa arra, hogy hatértalan, és mélyebbre mindig tud süllyedni. Egy dolog a tetoválás. Azzal sem értek egyet, de rengetegen viselnek tetkót, és az még nem bűn. Tegye, ha akarja (bár egészségtelen). De füves cigi? A botrányos viselkedése mellett nem kéne meglepődni ezen, de én csak még inkább elítélem.És kedves, mileyerek. Nem kérek semmi megjegyzést vagy hozzáfűznivalót, ugyanolyan jogom van nekem negatívat mondani ti kedvencetekről, mint nektek az enyémről. Nekem ez a személyes véleményem, ha valakinek nem tetszik, ne olvassa, vagy ha mégis elolvassa, akkor felejtse el. Ízlések és pofonok. Nekem nem jön be ez a viselkedésmód.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.