Miley Cyrus vízköpőként csulázta le rajongóit - videó
2014. március 23. 20:16
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
No Comment.......
2014. március 23. 20:54
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline |
szökőkút :'D
2014. március 24. 18:17
Anabella98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 195927 offline |
amilyen normális volt olyan nyomorék lett !! szánalmas a nő már !
2014. március 24. 20:36
Belegondolni abba, hogy nekem ez a botrányhősnő valaha is a példaképem volt, és felnéztem rá gyerekként? Képtelenség.
2014. március 24. 22:01
Alexandra25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 213908 offline |
fújjjjjj azért milyen már Miley Cyrusnál is van egy határ attól hogy sztár vannak határok
2014. március 24. 23:23
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline |
Undorító... Felrúgtam volna ha rám mer köpni. Attól még, hogy wá "világsztár" még neki is vannak határok -.-
2014. március 25. 16:48
gratulálok!! ha olyan mélyre süllyedsz, hogy jegyet veszel és még el is mész miley cyrus koncertjére, akkor mit neked egy kis csula, nem igaz? egyébként csoda hogy még vannak rajongói...
van aki szereti ha leköpik?? engem aztán ha megpróbálna laköpni úgy pofán b***nám hogy ott ájulna el... >:(
hova süllyednek a disney sztárok?
van aki szereti ha leköpik?? engem aztán ha megpróbálna laköpni úgy pofán b***nám hogy ott ájulna el... >:(
hova süllyednek a disney sztárok?
2014. március 25. 17:22
PixieZsofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 221170 offline |
A címet jól megírták.... xd
2014. március 25. 19:08
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline |
végülis ő tudja xd
2014. március 26. 00:35
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Hm, ez érdekes. Engem nem háborít fel különösképpen az ilyesmi, végül is egy olyan világban élünk, ahol nap mint nap szörnyűségek történnek, amikhez képest egy kis köpködés az smafu. Felfújják ezt az egész dolgot. Nem hiszem, hogy az első sorokban tomboló egyének emiatt megbántódtak volna, sőt, valószínűleg még élvezték is. Persze kívülről nézve ez gusztustalannak hat, de akik ott voltak, lehet, hogy nem így élték át.
Mondok egy példát: én 13-14 évesen fanatikus Avril Lavigne rajongó voltam. Állandóan a dalait hallgattam, sőt még maszturbálás közben is végig ő járt a fejemben. Ha akkoriban eljutottam volna egy Avril koncertre, és ő ilyet csinált volna, és a cucc egy része rajtam landol, akkor nem csak a nyálas vízben úsztam volna, hanem a boldogságban is! Mert a rajongó már csak ilyen fura fajta.
Egyébként ehhez még azt fűzném hozzá, hogy a magyar poppalettán is történt már ilyesmi. A zalaegerszegi R-Go koncerten jó pár éve már Szikora Robi is nagyon hasonló dolgot művelt, csak ő nem köpte a vizet, hanem az üvegből locsolta az emberekre. Ő viszont nem csak a rajongóit találta el, hanem másokat is, akik jogos felháborodásukban Robit fröcskölték le, ráadásul nem vízzel, hanem különféle szeszes italokkal, úgyhogy végül ő járt rosszabbul, mert bűzlött a koncert végére, höhö. (Amúgy Robit nem emiatt utáltam meg, hanem mert szárnyai vette azt a rohadt kis Patai Annát.)
Mondok egy példát: én 13-14 évesen fanatikus Avril Lavigne rajongó voltam. Állandóan a dalait hallgattam, sőt még maszturbálás közben is végig ő járt a fejemben. Ha akkoriban eljutottam volna egy Avril koncertre, és ő ilyet csinált volna, és a cucc egy része rajtam landol, akkor nem csak a nyálas vízben úsztam volna, hanem a boldogságban is! Mert a rajongó már csak ilyen fura fajta.
Egyébként ehhez még azt fűzném hozzá, hogy a magyar poppalettán is történt már ilyesmi. A zalaegerszegi R-Go koncerten jó pár éve már Szikora Robi is nagyon hasonló dolgot művelt, csak ő nem köpte a vizet, hanem az üvegből locsolta az emberekre. Ő viszont nem csak a rajongóit találta el, hanem másokat is, akik jogos felháborodásukban Robit fröcskölték le, ráadásul nem vízzel, hanem különféle szeszes italokkal, úgyhogy végül ő járt rosszabbul, mert bűzlött a koncert végére, höhö. (Amúgy Robit nem emiatt utáltam meg, hanem mert szárnyai vette azt a rohadt kis Patai Annát.)
2014. március 26. 00:46
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Idézet (Geography. @ 2014.03.24. 23:23)
Undorító... Felrúgtam volna ha rám mer köpni. Attól még, hogy wá "világsztár" még neki is vannak határok -.-
Aha, és szerinted a testőrei meg a biztonságiak hagyták volna, hogy felrúgd?
2014. március 26. 00:55
zooliiiúj tag |
Idézet (Csacskalány @ 2014.03.22. 13:57)
Az egy dolog, hogy a cikkíró szubjektív véleménye csak úgy ordít a sorokból, de mi ez a förtelem stílus? Esetleg a roma etnikum tagja a cikk "kedves" írója? "Csula"?? Igen, a cigány nyelvből átvett szó, amit a "nyócker"-ben használnak a köpésre, de egy nyilvánosan közzétett cikkben ez az alpári stílus? Igaz, ez a hozzászólók stílusa is, amit egyáltalán nem moderálnak. Hová süllyedsz már, szarity?
Te sem vagy jobb ezzel a rasszista hozzászólással!
2014. március 26. 01:28
zooliiiúj tag |
Annyit még hadd fűzzek hozzá, hogy nem keverjétek egymással Mileyt és justin biebert! JB-t gyűlölöm, legszívesebben kitaposnám a belét.
Miley azért ezerszer jobb. (Bár én nem tartom magam Miley rajongójának, viszont a húgát, Noah-t nagyon szeretem. )
Miley azért ezerszer jobb. (Bár én nem tartom magam Miley rajongójának, viszont a húgát, Noah-t nagyon szeretem. )
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.