Na, ez nem meglepő. ^^ Sokan egyébként pénzt adnának ezért. O_o"
SMILER ♥♥
Miley Cyrus vízköpőként csulázta le rajongóit - videó
2014. március 21. 19:32
Nem nagy cucc, mondjuk, ha leköp, lehet, hogy lekaptam volna a színpadról.
2014. március 21. 19:35
Gratulálok neki! Erre már nem lehet mit mondani...
2014. március 21. 19:40
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Ezt két féle képpen s fel lehet fogni!az első:nagyon undorító,hogy a már szájában lévő vizet a rajongóira köpi,akik roh@dt sok pénzt fizettek azért,hogy pár órán át csodálhassák Miley idétlenségeit!Második:Végülis,ha Smiler vagy és arra gyűjtöttél hónapok óta,hogy láthasd Őt twerkölni,örülsz,hogy egy általa megérintett,legalábbis olyan dolog amihez hozzáért hozzád ér vagy csak megérinted,csodálatos!A rajongói mindig kiállnak Miley mellett,és szeretik és próbálják utánozni amiben csak tudják,úgyhogy azt gondolom a rajongói is kicsit...nincs náluk meg minden kerék(legalábbis annál,akinek ez a szenny tánc és brutál feltűnési viszketegség tetszik)félre ne értsetek,én is Smilernek vallhatom magam,de abból a fajtából Aki a hangja miatt szeretei,nem a...tudjátok(remélem)Tehát így összefoglalva:ha ott lettem volna úgy mint egy vérbeli rajongó aki megőrül egy ilyen pillanattól,biztos tetszett volna,de így kissé undorító!DE ez az én véleményem!
2014. március 21. 19:42
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Gondolom nagyon örülhettek a rajongók.
Ki tudja milyen bacilusokat köpött rá így egy emberre. Én felmentem volna a színpadra, és szájonvágtam volna
És... ki tudja mi volt előtte a szájában :/
Ki tudja milyen bacilusokat köpött rá így egy emberre. Én felmentem volna a színpadra, és szájonvágtam volna
És... ki tudja mi volt előtte a szájában :/
2014. március 21. 19:44
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Hát én nem hagynám hogy rámköpjenek, még akkor sem, ha a kedvencem tenne ilyet! (
2014. március 21. 19:51
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
De csúnya az a ruha! És szégyellheti magát!
2014. március 21. 20:00
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
hát ez... nagyon sokat gondol magáról ez a csitri. Ha engem köpött volna le, felmentem volna a színpadba, és olyat húztam volna be neki, hogy még a belét is kiköpné. Az sem érdekelne, ha emiatt börtönbe kerülnék, de ezt a libát már nagyon-nagyon helyre kéne tenni, különben rossz vége lesz a dolognak...
egyébként meg lemerem fogadni, hogy valaki sikerült összegyűjtenie a köpetét, ami pár róra múlva már az eBay-en lesz megvásárolható. Ami még szomorúbb, hogy egyesek milliókat fognak kifizetni Cyrus nyáláért.
egyébként meg lemerem fogadni, hogy valaki sikerült összegyűjtenie a köpetét, ami pár róra múlva már az eBay-en lesz megvásárolható. Ami még szomorúbb, hogy egyesek milliókat fognak kifizetni Cyrus nyáláért.
2014. március 21. 20:04
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline |
Kövezzetek meg, mondjátok, hogy mennyire gusztustalan és undorító vagyok, de nyáron a barátaimmal szoktuk egymást is vízzel köpködni ._." És ha a kedvencem rámköpne egy kis vizet (poénból és nem utálatból vagy más negatív érzéskifejezés végett), annak én igenis tudnék örülni.. Remek, most már zakkant is vagyok.
U.I.: Egyébként egyáltalán nem vagyok a rajongója
U.I.: Egyébként egyáltalán nem vagyok a rajongója
1 felhasználónak tetszik:
zooliii
2014. március 21. 20:19
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Lizania @ 2014.03.21. 18:59)
Látom már megint ki vagytok rá akadva De kérem szépen miért is? Nem a Wrecking Ballos vasgolyót ütötte neki a közönségnek, ez csak az ottani hangulat fokozására, meg a hírneve és "botrányai" szaporítására kellett. De nekem öröm nézni mennyire élvezi, és a rajongói is élvezték. Nem mondom, hogy én ott örültem volna neki, de én akármennyire is szeretem, nem is mennék el egy koncertjére sem Az itteni sok prűd emberen meg csak röhögni tudok.
Prűd? Attól, hogy valaki irtózik más ember váladékától (igen, a nyál is egy váladék), akkor az miért prűd? Az imént említett kifejezést azokra szoktuk használni, akik túlzottan szemérmesek vagy álszemérmesek, hogyha a szexualitásról van szó. Nem azért, de egészségügyben nem véletlenül húznak a dolgozók gumikesztyűt. Minden váladék tartalmazhat olyan kórokozókat, amelyek patogének az emberi szervezetre nézve (baktérium és vírus). A cikkben említett Hepatitis C elvileg nem terjed nyállal, de számos olyan megbetegedés van, amelyek nyál útján terjednek, ergó cseppfertőzéssel. Jogosan van elhordva gusztustalan embernek, mert szerintem a buszon vagy a metrón sem csulázunk egymás arcába, hogyha tüsszentenünk kell. Én speciel mindig gumikesztyűt húzok, hogyha a betegek poharait töltöm meg reggeli osztásnál teával vagy egyéb más folyadékkal. Érthető az, hogy védjük magunkat ezektől, pláne, hogy egyre több fiatalnak kell immunszupresszív gyógyszereket szednie, amik az immunrendszert gyengítik. Bőven elég, ha májlikának van egy kis stretococcus a manduláiban, és azok akiket leköpött simán meg is fertőződhettek. Pluszban elég sűrűn összefekszik minden jöttmenttel (nővel és férfival is egyaránt), ki tudja, hogy milyen baja van és milyen sz*rt szedett össze.
2014. március 21. 20:20
Idézet
compromise
Annyira undorító, de isten az atyám, kezdem csípni ezt a nőt. Szerintem nagyon jókat mulat azokon, amiket írnak róla, tök hülyének néz mindenkit. Nemcsak magából csinál idiótát, hanem azokból is, akik eze(ke)n felháborodnak, közben degeszre keresi magát pénzzel. Biztosan örül, hogy ki tudott váltani valamilyen reakciót az emberekből, plusz mindenki róla beszél. Én tök büszke lennék magamra a helyében (akármennyire is járattam le magam, mert...), a nép véleménye meg... hát, lepereg. Mindenki foglalkozzon magával, ha már mindenkinek olyan izgi élete van.
Annyira undorító, de isten az atyám, kezdem csípni ezt a nőt. Szerintem nagyon jókat mulat azokon, amiket írnak róla, tök hülyének néz mindenkit. Nemcsak magából csinál idiótát, hanem azokból is, akik eze(ke)n felháborodnak, közben degeszre keresi magát pénzzel. Biztosan örül, hogy ki tudott váltani valamilyen reakciót az emberekből, plusz mindenki róla beszél. Én tök büszke lennék magamra a helyében (akármennyire is járattam le magam, mert...), a nép véleménye meg... hát, lepereg. Mindenki foglalkozzon magával, ha már mindenkinek olyan izgi élete van.
Azokat az embereket sohasem értettem akik teljesen fel vannak háborodva mások cselekedetein.
Nem azt mondom,hogy ez egy tök természetes jelenet,hogy egy "celeb" a saját koncertjén leköpi a rajongóit,de na.
Ez az Ő élete.Nektek az hol fáj,ha leégeti magát?Ha megutálják?Szerintem sehol.
A cikkhez szólva,ha ezt Ő és a rajongói élvezték,nekem mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
zooliii
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.