Jesszus ! Ilyen K*at se latott meg a vilag !
Na meg az a kornyikalas !
Negativ kritika gagyi lalanak
Klippremier: Lady Gaga - G.U.Y.
2014. március 23. 13:56
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
2014. március 23. 14:05
Azért szerintem itt elég szép. Nincsen agyon sminkelve, és az elején ez az angyal ötlet is tetszett, de azért jobban is eljátszhatta volna. Zene sem rossz btw.
2014. március 23. 14:11
javier01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 213952 offline |
úgy bíroma mikor ilyen kis f*sszopó ****k, (mint Norah meg Mrs.Bieber19) ilyen szép vélemnyt tudnak mondani semmi háttértudás nélkül... legyetek büszkék magatokra.. nem muszáj hogy mindenkinek tetszek Gaga.. de azt amit csinál mint ember, mint énekes, mint művész.. és az az út amit eddig megtett.. amiket keresztül ment... és akkor ilyen mondanak rá hogy 3 nyári csoda?! ne is haragudj Norah de ezzel csak magadat húztad le.. arról ne alkoss véleményt, akiről nem tudsz semmit...
2014. március 23. 14:12
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
A dal az album megjelenése óta nagy kedvencem, szerintem tökéletes választás volt kislemeznek, rádióbarát, fülbemászó, kicsit Pokerface-es beütése van, így nagyon vártam ezt a klipet.
És azt kell mondjam, Gaga minden várakozásomat felülmúlta. Gyönyörű, elképesztően igényes klip lett, a színek, a ruhák, a helyszínek, minden olyan izgalmas és Gaga még talán egy klipjében sem volt ilyen szép.
A másik pozitívum, hogy végre nem egy imidzs klipet csinált, hanem történet is van, méghozzá nem is akármilyen.
Nagyon okos megoldás volt halott művészeket és történelmi alakokat feltámasztani (MJ, Jézus, Ghandi), majd az ő vérükből embereket klónozni, akik átveszik a vaskalapos, pénzhajhász producerek és menedzserek helyét. Gaga ezzel a metaforával közli, hogy az elfajzott, profitorientált popipart vissza kell terelni egy olyan útra, ahol nem a pénz és a külső, hanem a művészi érték dominál. Ámen.
Én megmerem kockáztatni, hogy ez nem Gaga egyik legjobb, hanem legjobb videója, amit valaha csinált (zárójelben jegyzem meg, hogy ez mind az ő munkája, nem egy profi rendezővel végeztette a nehezét, hanem ő maga rendezte az egészet). Szóval aki eddig csak azt tudta szajkózni, hogy Gaga már nem tud olyat csinálni, mint a Bad Romance, annak tessék, itt van, lehet meghajolni...
És azt kell mondjam, Gaga minden várakozásomat felülmúlta. Gyönyörű, elképesztően igényes klip lett, a színek, a ruhák, a helyszínek, minden olyan izgalmas és Gaga még talán egy klipjében sem volt ilyen szép.
A másik pozitívum, hogy végre nem egy imidzs klipet csinált, hanem történet is van, méghozzá nem is akármilyen.
Nagyon okos megoldás volt halott művészeket és történelmi alakokat feltámasztani (MJ, Jézus, Ghandi), majd az ő vérükből embereket klónozni, akik átveszik a vaskalapos, pénzhajhász producerek és menedzserek helyét. Gaga ezzel a metaforával közli, hogy az elfajzott, profitorientált popipart vissza kell terelni egy olyan útra, ahol nem a pénz és a külső, hanem a művészi érték dominál. Ámen.
Én megmerem kockáztatni, hogy ez nem Gaga egyik legjobb, hanem legjobb videója, amit valaha csinált (zárójelben jegyzem meg, hogy ez mind az ő munkája, nem egy profi rendezővel végeztette a nehezét, hanem ő maga rendezte az egészet). Szóval aki eddig csak azt tudta szajkózni, hogy Gaga már nem tud olyat csinálni, mint a Bad Romance, annak tessék, itt van, lehet meghajolni...
2014. március 23. 14:19
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
nem volt türelmem végig nézni,kb. a hatodik percben abbahagytam,és az a 6 perc elég....érdekesre sikeredett
2014. március 23. 14:40
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Régebben szerettem Gagát,az utóbbi években viszont valahogy eltávolodtam tőle,és szerintem az elején jobb dalokat is csinált,mint mostanában.Az új albuma dalai sem jönnek be különösebben,így a Guy sem nyerte el igazán a tetszésemet.DE ez a klip szerintem tényleg jó lett.Igényes és a felépítése,története is tetszik.Valószínű Jézus miatt megint támadni fogja az egyház,és a csirkés rész miatt az állatvédők is rászállnak.Gaga rajongó nem leszek újra,viszont ez a klipje nálam ott van a TOP3 Gaga klipek között.A dal,mint írtam nem igazán tetszik,de a klipért jár egy respect.
2014. március 23. 14:48
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.03.23. 13:56)
Jesszus ! Ilyen K*at se latott meg a vilag !
Mondod ezt te úgy, hogy az énekelni se tudó bíborka rajongója vagy
2014. március 23. 15:14
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
imádom és pont ))
2014. március 23. 15:42
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline |
javier01 egy legyel buszke a kis Gagadra aki puceran mutogatta magat mindenki elott !
Nem erdekelte hogy vannak ott gyerekek is !
Hath nem mondom nagyon gyonyoru peldakep !
Lizania szerintem Bieber tud enekelni csak ti agyalagyult nepseg az ilyen kis K*vakat szeretitek mint Gaga meg Miley !
Mert hogy ok milyen gyonoruek , milyen jo a hangjuk kozben egy fraszt van jo hangjuk !
Nem erdekelte hogy vannak ott gyerekek is !
Hath nem mondom nagyon gyonyoru peldakep !
Lizania szerintem Bieber tud enekelni csak ti agyalagyult nepseg az ilyen kis K*vakat szeretitek mint Gaga meg Miley !
Mert hogy ok milyen gyonoruek , milyen jo a hangjuk kozben egy fraszt van jo hangjuk !
2014. március 23. 15:56
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
mondjuk nem is annyira rossz
2014. március 23. 16:04
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
MrsBieber19:
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges. Így már vitatkozni sem érdemes veled, mert látszik, hogy semmi zenei ízlésed/hallásod nincs.
Viszont te ne szólj egy szót sem arról, hogy ki milyen szar példakép a fiataloknak, mert míg Gaga jótékonykodik, támogatja a melegeket, alapítványokat hoz létre tehetséges fiataloknak és feltörekvő művészeket karol fel, addig bíbörke paparazzikat ver, klubbokban balhézik, illegális autóversenyeken vesz részt, köpködi a rajongóit, drogozva randalírozik stb. Szóval majd akkor kritizálj másokat, mikor majd a te példaképed képes lesz emberi lényként viselkedni, nem úgy, mint egy veszett állat...
Az, hogy szerinted biebernek jó hangja van, Gagának meg nincs, elég nevetséges. Így már vitatkozni sem érdemes veled, mert látszik, hogy semmi zenei ízlésed/hallásod nincs.
Viszont te ne szólj egy szót sem arról, hogy ki milyen szar példakép a fiataloknak, mert míg Gaga jótékonykodik, támogatja a melegeket, alapítványokat hoz létre tehetséges fiataloknak és feltörekvő művészeket karol fel, addig bíbörke paparazzikat ver, klubbokban balhézik, illegális autóversenyeken vesz részt, köpködi a rajongóit, drogozva randalírozik stb. Szóval majd akkor kritizálj másokat, mikor majd a te példaképed képes lesz emberi lényként viselkedni, nem úgy, mint egy veszett állat...
2014. március 23. 16:04
∞ A LEGJOBB A VILÁGON! VÉGIG IZGULTAM EZ VOLT ÉLETEM LESZEBB PILANATA MOST MÁR AKÁR MEG IS HALHATOK :$ Imádom mér kb 1000x megnéztem :'D ennyire jó: ∞
2014. március 23. 16:45
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Nekem személy szerint nagyon tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.