Ismerd meg az idei tavaszi-nyári trendeket!
2014. április 04. 18:47
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline |
Jók a ruhák!!
2014. április 05. 09:00
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Nagyon jó lett a cikk, megpróbálom megfogadni a tanácsokat. Én hajlamos vagyok akár nyáron is csupa feketébe öltözni, de mostanában azon vagyok hogy ezen változtassak. Nagy kedvenceim az ingek, bőrkabátok, farmerek, és persze a tornacipők.
2014. április 05. 09:47
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline |
nem lett annyira jó cikk... anyukám a divatszakmában dolgozik itt olvasta mellettem a cikket és együtt röhögtünk néhány hülyeségen
2014. április 05. 14:02
henike09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 13 Azonosító: 193429 offline |
Beyla írta:
Mintha ez lett volna a divat tavaly meg tavalyelőtt is, nem? unsure.gif Mindenesetre köszönöm a cikket, hiszen tudom most már, hogy idén mit kell elkerülnöm ahhoz, hogy tömeg termékké ne váljak. Olyan rohadtul kiábrándító az, amikor felszállok a metróra és minden nő és lány ugyanúgy néz ki. Mindenkinek más ruhák és más színek állnak jól, nem vágom, hogy miért kell divat szerint öltözködni, sminkelni meg ilyenek. A cicaszemet iszonyatosan k*rvásnak találom, nincs azaz Isten, hogy én azt magamra kenjem. Számomra annyira gagyi és snassz ami a cikkben van, hogy egy ideje kialakítottam a saját stílusomat. Igen is szeretem az élénk és sötét színeket. Előbb fogom a körmeimet feketére festeni, mint ilyen bőrszínű izére. blink.gif Mindenesetre ez egy tipikusan p*csa cikk. Semmi szükség nincs rá, de azért van. Aki meg divat őrült és képes olyanokat is magára festeni vagy magára aggatni, ami extrán sz*rul áll rajta, hát akkor az vessen magára.
Teljes mértékben igazad van!!
Mintha ez lett volna a divat tavaly meg tavalyelőtt is, nem? unsure.gif Mindenesetre köszönöm a cikket, hiszen tudom most már, hogy idén mit kell elkerülnöm ahhoz, hogy tömeg termékké ne váljak. Olyan rohadtul kiábrándító az, amikor felszállok a metróra és minden nő és lány ugyanúgy néz ki. Mindenkinek más ruhák és más színek állnak jól, nem vágom, hogy miért kell divat szerint öltözködni, sminkelni meg ilyenek. A cicaszemet iszonyatosan k*rvásnak találom, nincs azaz Isten, hogy én azt magamra kenjem. Számomra annyira gagyi és snassz ami a cikkben van, hogy egy ideje kialakítottam a saját stílusomat. Igen is szeretem az élénk és sötét színeket. Előbb fogom a körmeimet feketére festeni, mint ilyen bőrszínű izére. blink.gif Mindenesetre ez egy tipikusan p*csa cikk. Semmi szükség nincs rá, de azért van. Aki meg divat őrült és képes olyanokat is magára festeni vagy magára aggatni, ami extrán sz*rul áll rajta, hát akkor az vessen magára.
Teljes mértékben igazad van!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 05. 15:03
Kis összefoglaló^^ nem olyan rossz, de nálam a fekete az alap
2014. április 07. 17:15
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ minden nagyon tetszik!!!!
2014. április 07. 21:03
pont van olyan napszemüvegem meg farmerem ami Kristennek .
2014. június 24. 18:45
Ngayon jó cikk lett és érdekes, bár nem nagyon szoktam követni a divatot, mindig a saját stíusomnak megfelelő ruhákat hordok.^^ De a színekre odafigyelek és a sminkre/körömlakkra a cikk laapján
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.