Egy New York-i egyetem szociológia karán indítanak Miley Cyrus-kurzust.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyetemen fogják tanítani Miley Cyrust
2014. március 31. 20:33
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
Megérett az emberiség a pusztulásra
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. március 31. 20:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Talán múlt héten olvastam valahol erről, de ott is úgy adták elő, hogy májlit fogják tanítani az egyetemen. Itt is látszik, hogy sokan még szöveget értelmezni sem tudnak.
Tehát köze sem lesz ahhoz, hogy májli pénszt szopogat vagy p*ncit nyalogat. Max annyi, hogy az ő botrányai milyen konfliktusokat és etikai problémákat indítanak el a hétköznapi civil emberek között.
Szvsz a szociológia egy érdekes tudományág. Én tavaly tanultam szociológiát nagyon sallangokban, és valami borzasztó unalmasnak, illetve monotonnak találtam. Nem nem tetszett, bár valaki meg ezt tanulja egyetemen, ízlések és pofonok. Mindenesetre májli szájrúzs neve is csak azért szerepel, hogy a hallgatókat vonzza - mondjuk azzal a három jelentkezővel az élen, hát nincsen túljelentkezés.
Idézet
...nem arra kell gondolni, hogy botrányos viselkedését fogják oktatni a tanulóknak, hanem sokkal inkább azon keresztül fogják bemutatni a kulturális konfliktusokat, faji, nemi és osztálybeli különbségeket.
Tehát köze sem lesz ahhoz, hogy májli pénszt szopogat vagy p*ncit nyalogat. Max annyi, hogy az ő botrányai milyen konfliktusokat és etikai problémákat indítanak el a hétköznapi civil emberek között.
Szvsz a szociológia egy érdekes tudományág. Én tavaly tanultam szociológiát nagyon sallangokban, és valami borzasztó unalmasnak, illetve monotonnak találtam. Nem nem tetszett, bár valaki meg ezt tanulja egyetemen, ízlések és pofonok. Mindenesetre májli szájrúzs neve is csak azért szerepel, hogy a hallgatókat vonzza - mondjuk azzal a három jelentkezővel az élen, hát nincsen túljelentkezés.
2014. március 31. 20:45
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Az a szép az egyetemben, hogy szó szerint mindenféle témában lehet szabadon választható kurzust indítani.
Máig sajnálom, hogy meg sem próbáltam felvenni a Tolkien-kurzust az ELTÉn.
Máig sajnálom, hogy meg sem próbáltam felvenni a Tolkien-kurzust az ELTÉn.
2014. március 31. 20:47
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline |
That means a következő generáció ennél is idiótább lesz?
2014. március 31. 20:51
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline |
Ez egy kicsit fura,de hát ha valaki ezt akarja tanulni,hát hajrá
2014. március 31. 20:54
oké baszki, már nem érdekel Miley. Egy ideig még törödtem vele, bevédtem stb... de már nagyon elegem van belőle. u.i : attól még mindig nagyon tehetségesnek tartom és jók a száma, de már nagyon unalmaaas......
2014. március 31. 20:55
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline |
Én kíváncsi lennék egy ilyen órára!
2014. március 31. 20:57
Hát, ok... kicsit furcsa elképzelni Mileyt egy egyetemen... régen még el tudtam volna képzelni de most már nem
2014. március 31. 21:00
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline |
Nagyon beteg!!
2014. március 31. 21:01
Most komolyan erre van igény? Erre áldoznak az egyetemen pénzt-időt, hogy kitaglalják miként hat Miley Cyrus oktondi viselkedése a mai emberekre? Micsoda észlények. Hihetetlen, hogy ezt valóban komolyan gondolják.. Azt hittem valami 'elő-bolondok napi' átb#szás az egész.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.