Elhunyt Miley Cyrus kutyája
2014. április 03. 20:04
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline |
Egyetértek Fozi Dodival és CandUssal!!!
2014. április 03. 21:00
Sajnálom,hisz' egy kis kedvenc elvesztése nem valami jó érzés főleg,ha közel állt hozzánk !
Pár hónappal ezelőtt meghalt a nyuszim és őt követte a hörcsögöm is.Mind a kettőjükért hullajtottam ''pár,, könnycseppet.Együtt tudok vele érezni ! A kutyust pedig nagyon sajnálom ! Nem szeretem Miley-t,de nyilván sokat jelentett neki ez a kutya.Neked\nektek se esne jól,ha leszólnának,mert meghalt az egyik kedvenced és te ennyire meg annyira ''vinnyogsz,,
Szomorú hová süllyed az emberiség.
Pár hónappal ezelőtt meghalt a nyuszim és őt követte a hörcsögöm is.Mind a kettőjükért hullajtottam ''pár,, könnycseppet.Együtt tudok vele érezni ! A kutyust pedig nagyon sajnálom ! Nem szeretem Miley-t,de nyilván sokat jelentett neki ez a kutya.Neked\nektek se esne jól,ha leszólnának,mert meghalt az egyik kedvenced és te ennyire meg annyira ''vinnyogsz,,
Szomorú hová süllyed az emberiség.
2014. április 03. 21:13
Cappy-1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219575 offline |
Én gyáltalán nem szeretem Miley-t de most sajnálom.
Sajnálom mivel tudom, mennyire szörnyű érzés elveszíteni azt a kiskedvencet aki a szívedhez nőt. Ahol jársz folyton azon kattog az agyad "mi lenne ha ott lenne..." "mit csinálna, mit csinál vele". Az az érzés mikor bármit meg tennél azért hogy újra magadhoz öleled és el mond neki azt hogy mennyit is jelentesz neki és hogy szereted, mindent meg adnál azért hogy akár egyszer is de rád nézzen a gyönyörű szeivel, vagycsak megsimogassd. És tudom hogy Miley most mit érez, űrt, szomorúságot. Igen tudom hogy ezt érzi hiszen én is ugyanezen mentem keresztül. Te lehet, hogy azt mondod "Ugyan már! Mit dramatizálja túl a dolgot! Hisztis picsa!" Csak tudod ezt azt mutatja ki hogy te neked nem volt szoros kapcsolatod a kis kedvenceddel (ha volt). Nekem volt, és mikor elment? Egy világ dőlt össze bennem.
Lehet hogy te úgy tekintesz Miley-ra mint egy idióta, beképzelt, elkényeztettet, nagyképű, szerethetetlen, és szeretetre képtelen emberre (igen ebbe én is bele tartozok úgy 50%-ban), de ő szeretett valakit aki őt örökre elhagyta, és még azt is merem mondani, hogy igen egy kutya (vagy bármilyen másik állat) elvesztése járhat olyan fájdalommal, mint egy ember halála.
És az az űr amit neki hagyot ez a kis állat az nehez gyógyul be. Tudom, mivel nekem még most is fáj hogy elveszítettem az én legjobb barátomat pedig már 2 éve lassan, mégis még mikor rá gondolok a torkom össze szorul a szemben pedig könnyek gyűlnek össze.
Lehet hogy te most azt gondolod hogy "Ó ugyan már, kérlek, annyira hülyéget beszélsz!" Hát sajnos nem! Igen is így van.
Úgy hogy igen is sajnálom Miley-t! És azt is tudom hogy neki most az is fáj hogy nem volt a kedvencével azelőtt mielőtt elhagyta ő, őt.
És most jöhetnek a "te is csak túldramatizálod.." stb, komik nekem, de nem érdekel! Ez így van! Lehet te olyan kő szívű vagy hogy nem sírsz de az a te bajod! Én nem széggyelem ha sírok valaki miatt, legyen az ember vagy állat!
Nos ennyit lett volna az én szerény "kis" véleményem!
ui.: részvétem Miley!
Sajnálom mivel tudom, mennyire szörnyű érzés elveszíteni azt a kiskedvencet aki a szívedhez nőt. Ahol jársz folyton azon kattog az agyad "mi lenne ha ott lenne..." "mit csinálna, mit csinál vele". Az az érzés mikor bármit meg tennél azért hogy újra magadhoz öleled és el mond neki azt hogy mennyit is jelentesz neki és hogy szereted, mindent meg adnál azért hogy akár egyszer is de rád nézzen a gyönyörű szeivel, vagycsak megsimogassd. És tudom hogy Miley most mit érez, űrt, szomorúságot. Igen tudom hogy ezt érzi hiszen én is ugyanezen mentem keresztül. Te lehet, hogy azt mondod "Ugyan már! Mit dramatizálja túl a dolgot! Hisztis picsa!" Csak tudod ezt azt mutatja ki hogy te neked nem volt szoros kapcsolatod a kis kedvenceddel (ha volt). Nekem volt, és mikor elment? Egy világ dőlt össze bennem.
Lehet hogy te úgy tekintesz Miley-ra mint egy idióta, beképzelt, elkényeztettet, nagyképű, szerethetetlen, és szeretetre képtelen emberre (igen ebbe én is bele tartozok úgy 50%-ban), de ő szeretett valakit aki őt örökre elhagyta, és még azt is merem mondani, hogy igen egy kutya (vagy bármilyen másik állat) elvesztése járhat olyan fájdalommal, mint egy ember halála.
És az az űr amit neki hagyot ez a kis állat az nehez gyógyul be. Tudom, mivel nekem még most is fáj hogy elveszítettem az én legjobb barátomat pedig már 2 éve lassan, mégis még mikor rá gondolok a torkom össze szorul a szemben pedig könnyek gyűlnek össze.
Lehet hogy te most azt gondolod hogy "Ó ugyan már, kérlek, annyira hülyéget beszélsz!" Hát sajnos nem! Igen is így van.
Úgy hogy igen is sajnálom Miley-t! És azt is tudom hogy neki most az is fáj hogy nem volt a kedvencével azelőtt mielőtt elhagyta ő, őt.
És most jöhetnek a "te is csak túldramatizálod.." stb, komik nekem, de nem érdekel! Ez így van! Lehet te olyan kő szívű vagy hogy nem sírsz de az a te bajod! Én nem széggyelem ha sírok valaki miatt, legyen az ember vagy állat!
Nos ennyit lett volna az én szerény "kis" véleményem!
ui.: részvétem Miley!
2014. április 03. 21:17
Idézet (Jolie_77 @ 2014.04.02. 21:55)
Nem bírom Miley-t, de át tudom érezni a fájdalmát, mégha sokaknak nehezére esik is.
És hogy kiírta a twitterére? Őszintén szólva, az ő bejegyzései, szóljanak bármiről, kevésbé tudnának zavarni, mint a sok hétköznapi ember ostoba kiírásai, nyafogásai, ahogyan a szürke életük minden percét megosztják a közösségi oldalakon. Legalább ilyenkor Miley megmutatja, hogy érző szívű ember.
És hogy kiírta a twitterére? Őszintén szólva, az ő bejegyzései, szóljanak bármiről, kevésbé tudnának zavarni, mint a sok hétköznapi ember ostoba kiírásai, nyafogásai, ahogyan a szürke életük minden percét megosztják a közösségi oldalakon. Legalább ilyenkor Miley megmutatja, hogy érző szívű ember.
Nekem igazából nem májlival van bajom és sajnálom a kutyust, de kérlek..ezt mind twitterre kellett kiírni? Akkor nem vagyok érző szívű ember mert nincs twitterem? gyerekek a pónik nem kakilnak szivárványt bármennyire is szeretnétek. Nincs élet internet nélkül? Sajnálom, hogy sokan ebbe a világba születnek bele.. ahol az vagy amit megosztasz neten.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 04. 06:00
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 online |
Idézet (CandUs @ 2014.04.03. 19:27)
Másfél hete halt meg az anyám, mégsem bőgök minden percben és dramatizálok anya képével a kezemben. Megértem, hogy Miley szomorú, csak hatalmas különbség van egy állat, és egy szülő elvesztése között.
Nekem volt mindkettőben részem és hidd el, hogy ugyanúgy tud fájni mindkettő. Mivel a kutyánk is családtag volt. Apám halálát pedig ugyanúgy nem tudtam feldolgozni, pedig lassan két éve történt.
Sajnálom Mileyt. Átérzem, hogy milyen nehéz lehet neki. Őszinte részvétem!
2014. április 04. 11:39
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline |
Őszinte részvétem... Borzalmas Én eddig a lovamat vesztettem el, de mái napig nem tudom feldolgozni... ő volt a legjobb barátom. :cry:
2014. április 04. 13:32
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Szegeny kutyus!
2014. április 04. 14:02
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Én nem is tudom, mit csinálnék, ha meghalna a kutyám. Neki főleg rossz, hisz helyt kell állnia a színpadon és erősnek kell mutatnia magát. Nagyon sajnálom!
2014. április 04. 14:34
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline |
Szegény kutyus Emlékszem, én is össze voltam törve, mikor a cicám meghalt. Borzasztó érzés, amit senkinek nem kívánok. Még olyannak sem, akit szívből gyűlölök! Most az egyszer sajnálom Miley-t, hiszen tudom, most min megy keresztül.
2014. április 04. 16:23
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline |
Most komoly már szegény állattal is csókolózik!? ez nem norm...! De azért sajnálom főleg, hogy ilyen szép kutya ez vmi nagyon gyönyörű!Nekem is egy szer elhuny az én kedvencem rossz érzés4
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.