B-Style Babes: a japán tinik legújabb őrülete
2014. április 18. 09:10
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline |
Oké... egyvalaki kilóg a sorból, a többiek meg utánozzák. Az lesz a végeredmény, hogy a végén mindenki ugyan olyan lesz, csak furábban fog kinézni! Egyébként a japán anime lányok szerintem kicsit irritálóak néha ezzel az "olyan cuki vagyok hogy belehalok" stílussal, de ők tudják!
2014. április 18. 15:08
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline |
Ezek a japánok mindenre képesek...
2014. április 18. 15:09
Szerintem nem kéne ezt művelni magukkal. Főleg, hogy a régi japán kultúrák sokkal szebbek, mint ez a B-Style Babes. Szomorú, hogy már mindenki egy plázacicának, vagy egy ,,Hippi-Hoppi" idiótának akar kinézni. Mellesleg nekem a véleményem, hogy a hipp-hopp csak egy céltalan ugrálás, semmi szépség nincs benne. A zene és a divat iránt nem úgy fejezzük ki a ,,tiszteletünket", hogy úgy nézünk ki, mint akin átment egy kamion, és közben belement néhány szegecs. Ha pedig ki akarnak tűnni valamivel, akkor a tehetségükkel kéne.
Mert így még jobban beleolvadnak a többi eszetlen közé. Én némelyik gyerek helyében ötszázszor átgondolnám, mit akarok kezdeni az életemmel. Ez az, amit manapság már 'nem divat' megkérdezni magunktól (a köszönés és a kedvesség mellett).
Mert így még jobban beleolvadnak a többi eszetlen közé. Én némelyik gyerek helyében ötszázszor átgondolnám, mit akarok kezdeni az életemmel. Ez az, amit manapság már 'nem divat' megkérdezni magunktól (a köszönés és a kedvesség mellett).
2014. április 18. 19:02
Szerintem az már túl sok, hogy más nemzetiségűnek akarnak tűnni, hiszen minden kultúrának megvannak a sajátosságai és, (ha nem is egyes emberek) hanem maga a kultúra válik egyedivé.
2014. április 19. 19:31
Egy dolgot nem igazán értek, ezt mindenképpen meg kell, hogy említsem. Ha ez a legújabb őrület, tehát sokan csinálják, miért is lesz egyedi? Illetve a japánoknak egy páratlan kultúrájuk van, nem értem, miért kell ennyire szégyellni a nemzetiségüket.
2014. április 20. 09:52
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Utálom a sok ázsiait. Olyan szívtelenek meg nem érdekli őket semmi. és erre ezt a stílus úgymond ellopják?! Nem áll nekik jól rondák maradjanak csak a saját kúltúrájuknál -.-
2014. április 21. 18:56
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline |
Itt nem arról van szó hogy utálják a nemzetiségüket! Egyszerűen csak nem félnek új dolgokat kipróbálni. Ez is csak egy divat...úgyse maradnak ilyenek örökké.
2014. április 22. 16:38
Ahelyett, hogy ke.....nek, nem értem a japánokat, de én is sokszor mondtam, hogy nem is kell őket megérteni.
Pedig, ha szembe néznének a helyzettel, hogy elfognak fogyni, mert a pasik dolgoznak, mint az állat, aztán meg vagy kockulnak, vagy csak kockulnak, így nincs kamatyolás, nem is érdeklődnek a másik nem iránt, de úgy általában a szex iránt sem. A csajok, meg önmaguknak nem tudnak gyereket csinálni. Nem célom a közönségesség, de nekem ez jut eszembe minden hülye japán hóbortról. Már brazilokat kell betelepíteni, hogy legyen humánerőforrás.
Nem értem ezt a hülye világot. És elnézést, hogy erősen OFF szagú lett a hozzászólásom.
Pedig, ha szembe néznének a helyzettel, hogy elfognak fogyni, mert a pasik dolgoznak, mint az állat, aztán meg vagy kockulnak, vagy csak kockulnak, így nincs kamatyolás, nem is érdeklődnek a másik nem iránt, de úgy általában a szex iránt sem. A csajok, meg önmaguknak nem tudnak gyereket csinálni. Nem célom a közönségesség, de nekem ez jut eszembe minden hülye japán hóbortról. Már brazilokat kell betelepíteni, hogy legyen humánerőforrás.
Nem értem ezt a hülye világot. És elnézést, hogy erősen OFF szagú lett a hozzászólásom.
2014. április 24. 21:31
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jó csúnya! Ezt a különcséget már megszokhattuk tőlük.
2014. április 25. 10:42
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline |
Nem tetszik : ) Rossz
2014. április 25. 23:42
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline |
Hát, ha nekik ettől jobb, felőlem. Bírom a japánokat, pont a stílusukat szeretem. (azért nem mindegyiket, mondjuk a gyaru-kat, vagy kiket annyira nem csípem, inkább az ilyen "kawaii" dolgokat )
2014. április 26. 16:11
Brigi112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202194 offline |
És most akkor mellettük szólok.. Szerintem nagyon is merészek hogy kimernek mást is próbálni.. Különcök.. igen és akkor mi van? Sok értelmes dolgot csinálnak... ha tudnád h a fele dolog ami a lakásodban/ házadban van Kínából vagy Japánból jön csak mást írnak rá meglepődnél.. Minden stílust kipróbálnak.. had tegyék ha jó nekik haladnak ők is a korral, pedig épp ezaz h sokkal elszigeteltebbek, mint sok más kultúra! Mások.. de ettől nem kell őket elítélni szerintem. Személy szerint imádom a stílust a kultúrát és az alkotásaikat is ez miatt nem fogom őket megvetni..
2014. április 27. 11:15
Szerintem őrült egy dolog és nagyon tetszik! Imádom a japán lányok és fiúk merészségét, mert elképesztő. Ha az ember itthon merne így kimenni az utcára, mindenki bottal bökdösné, meg mutogatnának rá... Szégyen, hogy néhányan ennyire elítélőek más emberekkel szemben.
/ Egyetértek Brigi112-vel/
/ Egyetértek Brigi112-vel/
2014. április 27. 14:34
I3lackIIlegalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 215414 offline |
Szerintem ez nagyon király! Ők legalább mernek kitűnni a tömegből! Elképesztőek a ruháik,nekem nagyon bejön!
2014. április 27. 14:36
I3lackIIlegalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 215414 offline |
Amúgy sokan itt nyávognak,hogy "Nem kéne ezt művelni magukkal!" meg "Úristen,hogy tudnak ijet felvenni?!",bezzeg amikor Lady GaGa nyers hús ruhába bújik,akkor a fél világ eldobja az agyát,hogy az milyen menő...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.