Malacokkal pancsolt Irina Shayk
2014. április 16. 21:19
spongyabob11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 205570 offline |
Vlili.. konyorgom ne legy ilyen kwnyes, hiszen azt eszed
2014. április 16. 22:24
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Ágika21 @ 2014.04.15. 23:16)
LaTasha: Ez csak egy poén volt.
devilrosa: Egyáltalán nem szeretem a nyílt vízi strandokat. Sőt, nem is járok oda. Valóban mi is hordozzunk baktériumokat ,de az állatok sokkal többet. Ráadásul a malacoknak teljesen természetes ,ugye a mocsárban való fetrengés ami szintén nem egy higiénikus dolog. Egyáltalán nem vagyok állat gyűlölő. Az ,hogy belepisilnek a vízbe ,normális ember olyat nem csinál. Nekem ez a semmit nem mondó orosz modellke csak az undort váltja ki belőlem. Szeretem az állatokat ,de egyikkel sem fürödnék együtt.
devilrosa: Egyáltalán nem szeretem a nyílt vízi strandokat. Sőt, nem is járok oda. Valóban mi is hordozzunk baktériumokat ,de az állatok sokkal többet. Ráadásul a malacoknak teljesen természetes ,ugye a mocsárban való fetrengés ami szintén nem egy higiénikus dolog. Egyáltalán nem vagyok állat gyűlölő. Az ,hogy belepisilnek a vízbe ,normális ember olyat nem csinál. Nekem ez a semmit nem mondó orosz modellke csak az undort váltja ki belőlem. Szeretem az állatokat ,de egyikkel sem fürödnék együtt.
Zárt vízi strandokon sem jobb a helyzet. Ezerszer szívesebben fürdök valami tóban (mondjuk a Balatont kihagynám), mint egy strand agyon klórozott vizébe. Mi példéul azért nem megyünk Hajdúszoboszlóra nyaralni, mert ott a termál strandon egyáltalán nem tisztítják a vizet. Teleb*sszák klórral és annyi. Divat volt akkoriban az éjszakai fürdőzés is. Telehányták a medencét és nem az, hogy leengedték volna, csak még több fertőtlenítőt engedtek bele. És akkor ecseteljem még, hogy nem minden gyerek szobatiszta, s a dolog néha a vízbe megy? Egyaránt pisi és kaki, bár az első sokszor felnőttek és nagyobb gyermekek részéről is van. Tavaly volt egy tanárnőm, aki mesélte, hogy évekkel ezelőtt ezeknek a strandvizeket vizsgálgatták mikroszkóp alatt. Eléggé meglepődött amikor meglátta a döglött és egyaránt élő spermiumokat. Nem vagyok prűd, de undorító az, hogy más "spermájában fürdik" az ember, mert felállt nekik egy bögyös nőre. Mióta ezeket megtudtam, nem is nagyon járok strandokra sem, akkor is max a hideg vízbe megyek be, de általában csak a lábamat lógatom bele. Bőven elég az nekem, aztán ott vannak az egyéb hüvelyi és húgyúti fertőzések. Csöbörből vödörbe, egyik sem jobb a másiknál. Az álló víz (tó) ebből a szempontból jobb. Amúgy meg nem minden malac fetreng a mocskában. Nekünk régen volt egy malacunk és az rohadtul nem feküdt bele sem a sz*rba sem a dzsuvába. Ezen röhögött az egész család, hogy milyen puccos malacunk van, mert még a földre sem hajlandó lefeküdni. Ez egy hatalmas nagy általánosítás volt. Tény, elég érdekes képek, mondhatni ízléstelenek, de azok a malacok tisztábbak, mint bármelyikünk.
2014. április 17. 11:07
A malacokkal úgy vagyok mint a csimpánzokkal. Egyik pillanatban aranyosak, de sokkal nagyobb erő van bennük mint egy emberben.
2014. április 17. 11:25
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline |
Cukik a malacok, de azért elég durva lehet ilyen közel lenni hozzájuk. Én mar az állatsimogatóban lévő kecskéktől is parazom.
2014. április 17. 12:32
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKI!MALACKA!!<3
2014. április 17. 13:23
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Szerintem jó képek lettek és nem gáz állatokkal pózolni a lány szép és az állatok is illenek a képre.A hely csodálatos én is szívesen pózolnánk ott de állatok nélkül.
Jó pasikkal!!!
Jó pasikkal!!!
2014. április 17. 17:12
Sai Higashiyamaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 224386 offline |
Jó képek lettek, és szerintem Irina is gyönyörű. Végre egy modell alkotott valami nem mindennapit. *-* : D
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.