Összeköltözik Selena és Justin?
2014. április 18. 18:10
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline |
Egyrészt: elrontották a címben a mondatot.
Másrészt: Ugye ez nem komoly??? Selena, te nem vagy normális, ha ehhez a baromhoz hozzámész. Már nem azért, de saját magáért sem tud felelősséget vállalni/eltartani, ha nem lenne ennyi pénze, már rég egy lecsúszott senki lenne. Selena, egy ilyen emberhez ne menj hozzá és ne költözz össze, mert kész őrültség!!!
Másrészt: Ugye ez nem komoly??? Selena, te nem vagy normális, ha ehhez a baromhoz hozzámész. Már nem azért, de saját magáért sem tud felelősséget vállalni/eltartani, ha nem lenne ennyi pénze, már rég egy lecsúszott senki lenne. Selena, egy ilyen emberhez ne menj hozzá és ne költözz össze, mert kész őrültség!!!
2014. április 18. 19:10
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
annyira béna, hogy mindig egy rééégi fotót raknak be ilyenkor
annyira béna, hogy MINDEN EGYES NAP egy ilyesfajta hír fogad
annyira béna, hogy még mindig átjuttatják a cikkeket a moderátorok
annyira béna, amit ezek csinálnak, ha valaki erre lenne kíváncsi elolvasná/megnézné a tvájlájtot
annyira béna, hogy MINDEN EGYES NAP egy ilyesfajta hír fogad
annyira béna, hogy még mindig átjuttatják a cikkeket a moderátorok
annyira béna, amit ezek csinálnak, ha valaki erre lenne kíváncsi elolvasná/megnézné a tvájlájtot
2014. április 18. 19:32
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline |
Az ő életük, az ő döntésük...
2014. április 18. 20:01
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline |
Imadom-imadom-imadom Jelenat!!! <3
Jajj istenem... tudtam h ez lesz! Kussoljatok mar, legalabb csak akkor amikor meg akar valtozni -.- Idegesitoek vagytok -.-
Jajj istenem... tudtam h ez lesz! Kussoljatok mar, legalabb csak akkor amikor meg akar valtozni -.- Idegesitoek vagytok -.-
2014. április 18. 20:04
Hát. Oké. Költözzenek össze, legyenek boldogok, szeressék egymást, rózsaszín eccarvúak pukizzanak csillámport, és akkor legalább lecsillapodik ez az egész Jelena shipper- és antishipperkedés.
2014. április 18. 20:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline |
Ui: Elmondom emberek, h ha meg is valtozik, akkor is utalkozni fogtok, ugyanis eddig sem a viselkedesevel volt bajotok... hanem a penzzel, hirnevvel es csillogassal. Feltekenyek vagytok ))))
2014. április 18. 20:15
Sorry h ennyit irok, de ugy imadom amikor valaki tudatlanul nyafog h "Jajjj, attol meg h egyutt voltak egy fesztivalon attol meg nincsenek egyutt"! Hat jezusom Basszus, mivel nem is szeretitek, ezt nektek nem is kell tudni, szoval nem ertem miert magyaraztok amikor nem is tudtok rola semmit -.- Voltak pl. kepek h tulsagosan is kozel allnak egymashoz, es valoszinu fogjak egymas kezet a kepen, es van egy olyan is h kb. lesmaroljak egymast, olyan kozel ulnek egymashoz... szoval keep calm and shut up hanem tudsz semmirol
2014. április 18. 20:24
Végre Juju a régi lesz örülök, h összejöttek, nagyon cukik együtt de én a házasságot kétlem :///
2014. április 18. 20:41
Jaj,ne!Most komyan kezdik elölről.Selena és Justin megint együtt.Selenát nagyon szeretem de ez esetben kénytelen vagyok azt mondani,Selena válogasd meg egy kicsit kivel is akarsz együtt lenni
2014. április 18. 20:42
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline |
JELENA❤ remelem osszekoltoznek. Megerdemlik egymast. Justin mostanaban sokkal tobbet mosolyog es nekem ez a legfontosabb❤
2014. április 18. 20:42
Szerintem nem lesz házasság. Viszont az lehet hogy összeköltöznek. Remélem igaz az amit Justinról mondtak.
2014. április 18. 21:17
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline |
Annyira sajnálom hogy ilyen fiatalon ennyi sz#rságok kell átesniük, és minden a média miatt van. Alapvetően nem szimpatikus a srác, de ha összeillenek és minden oké, sajnálatos hogy pont a média cincálása teszi tönkre az összhangot.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.