Összeköltözik Selena és Justin?
2014. április 19. 20:56
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline |
Imádom ezt a Jelena kapcsolatot. Nemhogy a rajongók, de még ők maguk sem tudják, hogy mikor vannak együtt, és mikor nem.
2014. április 19. 22:42
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline |
Idézet (valentina95 @ 2014.04.18. 16:12)
Ezremélem nem igaz!!! Esküvő??!!! Ugyan már ezt szerintem seni nem gondolja komojan
Az egész egy nagy kamuu!!
Tudom h sokan nem értabek egyet ezzel de szerintem jobb nekik külön-külön
Az viszont remélem igaz h JB megváltozik és újra a régi lesz
Ja és ha ezekből amiket irtam nem derült volna ki Utálom Selenát!!
Az egész egy nagy kamuu!!
Tudom h sokan nem értabek egyet ezzel de szerintem jobb nekik külön-külön
Az viszont remélem igaz h JB megváltozik és újra a régi lesz
Ja és ha ezekből amiket irtam nem derült volna ki Utálom Selenát!!
De aranyos! Én meg azokat, akik azt hiszik, hogy nagymenők, a helyesírásuk meg egy nagy 0. Elfogadom a gépelési hibákat, beletörődök a vesszőkbe, de az, hogy a komoLYan szót leírod pontos j-vel, attól egyenesen a falra mászok.
2014. április 19. 22:52
Zsófi211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224563 offline |
Imádom a Jelena párost,de azért én csak ezt akkor fogom elhinni ha Justin vagy Selena ír róla vagy jelentik be...Mert már olyan sok dolog terjed az interneten hogy azt se lehet tudni mi igaz vagy mi nem..
2014. április 20. 08:02
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Most már én is teljesen biztos vagyok abban, hogy ez a kapcsolat egy hatalmas kamu, amit a menedzsment erőltet erre a két kis szerencsétlenre...még hogy Justin megváltozna, hogy visszakapja Selenát...fúj, ekkora kacsát sem hallottam még. Nem másokért, hanem magunkért kell változnunk. Ha egy drogos, állandóan betépett botrányozó hülyegyerek akar lenni, megteheti a barátnőjével is, nem csak nélküle. Justinnak azért kell változnia, hogy ne kerüljön bajba és normális élete legyen, de én nem bízok ebben és őszintén szólva nem is érdekel, hogyan teszi tönkre magát, hiszen mindenki a saját életének a kovácsa...nem akarok egyetlen rajongót sem megbántani, hiszen mindezt úgy mondom, hogy az én egyetlen kedvencem egy súlyosan heroinfüggő, mániás depressziós valaki volt, aki meghalt...Justinnak nem késő változtatni, de aki függő, az vagy kezelteti magát vagy rendezi a temetését...
2014. április 20. 14:35
Zafiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 224031 offline |
Hát jó is lenne meg nem is. :// a költözés szerinem még korai. Hisz fiatalok. Inkább csak járjanak de ne költözzenek egybe! És remélem Justin megváltozik! De ha nem az sem baj , nekem igyis meg ugyis ő a kedvencem!! Őt szeretemm de selenát már nem annyira, az utobbi időben megaltozott és nem jo értelemben!! ://
2014. április 21. 14:54
Nem teljesen mindegy, ez az ő dolguk. Kezd már elegem lenni belőlem, hogy erről szól minden.
2014. április 21. 15:37
én nagyon örülök neki mert Sel nagyon jó hatással van Justinra
2014. április 21. 17:35
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
Hát én nem bánom , hogy csak barátok de azt sem bánnám ha ujra össze jönnének...csak haragban ne legyenek
2014. április 21. 17:37
MileyFan1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 224598 offline |
Remélem összeköltöznek és lesz Jelena <33
2014. április 22. 07:24
Nem tudom, hogyan vagytok vele, de nekem kezd elegem lenni, ebből az egész incidensből, ami kettőjük közt folyik.
2014. április 22. 10:47
igazából ez nem olyan nagy baj mert a mamám is 20 évesen szülte meg anyut és 19 évesen költözött össze a tatával tehát Justin és Sel döntése
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.