Néhol már kísértetiesen Kristen Stewart jutott az eszembe. Ha ilyen lesz a filmjében, legalább tudjuk, hogy nem a tehetségéért választották be.
Egyébként az is kérdéses volt, hogy mikor vetkőzik le, mert ugyanis a legtöbb modell előbb vagy utóbb megteszik (általában inkább előbb).
Van egy olyan érzésem, hogy lesz ennél még pucérabb fotósorozata is, csak idő kérdése.
Palvin Barbi vetkőzött a Marie Claire-nek
2014. április 19. 10:01
Szerintem nagyon jók lettek. De Barbi ilyet többet ne...
2014. április 19. 10:01
Nekem inkább azok a képek tetszenek , amin van rajta valami...
2014. április 19. 10:09
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Tény,hogy szép.De az arckifejezésé nem igazán győzi meg az embert.Hátha a következőben már jobban sikerül neki.Sokkal szebb mikor félmosoly vagy teljes mosoly van az arcán.Bár nem mintha oda lennék a modellektől,mert nem tartom őket sokra.Max elnézegetni szoktam őket,hogy megfejtsem mi bennük az amitől annyira,de annyira csodálatosak.
2014. április 19. 10:22
Whiteefrogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161146 offline |
Ti mirol beszeltek?! Fogalmatok sincs semmirol, de ugy kritizaltok, mintha ti szarnatok a spanyol-viaszt. Nagyon szep sorozat, gyonyoru no! Buszke lehet a testere, nincs semmi baj azzal, hogy megmutatta. Johet neg tobb is.
2014. április 19. 10:56
Selena Túj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 204326 offline |
Hát szép képek de alig takarnak valamit!én nem kritizálom Barbit mert azt csinál amit akar nem kisgyerek már eltudja dönteni szerintem hogy mitcsinál,de ez egy kicsit tulzás! (szerintem)!
2014. április 19. 10:58
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline |
Ő egy igen keresett modell.Egy fotó sorozat mindig egy adott koncepcióra épül fel...Barbi nagyon csinos lány,és gyönyörű.És tökéletes modell.Ez a sorozat pedig osztályon felüli. És megint lehet olvasni az álszent tini szarságot...nincs rajta ruha fúj....stb...Jézusom.Ezen az oldalon komolyan csak gyerekek vannak?
2014. április 19. 11:22
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Hát igazán csinos kis képek ezek.
2014. április 19. 11:56
http://wonderfulstraighthappily2014.blogspot.hu/
Hát nem tudom
Hát nem tudom
2014. április 19. 12:42
Fúúúj.. én nem szeretem Barbit szép lány de nem bírom
2014. április 19. 12:48
Idézet (The Nort Face @ 2014.04.19. 10:58)
Ő egy igen keresett modell.Egy fotó sorozat mindig egy adott koncepcióra épül fel...Barbi nagyon csinos lány,és gyönyörű.És tökéletes modell.Ez a sorozat pedig osztályon felüli. És megint lehet olvasni az álszent tini szarságot...nincs rajta ruha fúj..stb...Jézusom.Ezen az oldalon komolyan csak gyerekek vannak?
Megvagyok győződve róla, hogy egy átlag fórumozónak új dolog, ha valakinek melle van
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla
2014. április 19. 13:26
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Szép csaj de nem bírom...Amúgy rohadt idegesítő egy idő után hogy ezeket halljuk: "Barbi szakított párjával" "Barbi össze jött Niall Horan-nal?!" "Barbi és Niall szakítottak" (mikor nem is jártak ) "Barbi Valentin napkor egy másik fiúval volt" "Barbi és a ByTheWay énekese Olivér randiztak" Most akkor Modell vagy ribanc?! Már elnézést A Barbi rajongóktól.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.