Palvin Barbi vetkőzött a Marie Claire-nek
2014. április 19. 13:40
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
Szerintem jók a képek bár kicsit merész
2014. április 19. 13:45
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
A fán ülés képen gyönyörű... <3
2014. április 19. 14:00
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Nekem kicsit túl vékonynak látszik...
2014. április 19. 14:23
Lettek jók is rosszak is, de nem nyűgözött le ...
2014. április 19. 16:19
omg xd amikor abban a fehér átlátszó köpenyben van egyedül az tetszik.. az első képen az a fej istenem xddd
2014. április 19. 16:59
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
am a száját nem tudja becsukni ? :'DDD
2014. április 19. 18:38
Nem értem miért van mindenki úgy oda érte. Vannak nála ezerszer szebb modellek.
2014. április 19. 18:41
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Hát, nén em tudom mi olyan nagy szám ebben a lányban, de az tény, hogy ezek nem élete képei.Sőt. Szép alakja van, irigylésre méltó. De egyszerűen fel nem tudom fogni, miért annyira keresett a szakmában. Ezer meg ezer szebb lány mászkál az utcán nap mint nap, és még is Ő van a francia magazin címlapján. Persze lettek jól sikerültek is azért. Két kép lett nagyon jó, amin még meztelen, és hátrafordulva néz a kamerába, és ahol a fán ül. Ez csak az én véleményem.
2014. április 19. 19:13
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline |
Idézet
Hát, nén em tudom mi olyan nagy szám ebben a lányban, de az tény, hogy ezek nem élete képei.Sőt. Szép alakja van, irigylésre méltó. De egyszerűen fel nem tudom fogni, miért annyira keresett a szakmában. Ezer meg ezer szebb lány mászkál az utcán nap mint nap, és még is Ő van a francia magazin címlapján. Persze lettek jól sikerültek is azért. Két kép lett nagyon jó, amin még meztelen, és hátrafordulva néz a kamerába, és ahol a fán ül. Ez csak az én véleményem.
Nagyon egyet értek veled
2014. április 19. 19:26
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Hiába, egy ku.....va. A hiányzó betűt ebben az őszinte véleményben mindenki maga helyettesítse.
Barbi, ennyit a tisztességes, jó híredről, bár... A modellek a testükből élnek, csak épp elfogadottan és irigyelten.
Grat neki.
Barbi, ennyit a tisztességes, jó híredről, bár... A modellek a testükből élnek, csak épp elfogadottan és irigyelten.
Grat neki.
2014. április 19. 19:44
Te szentséges isten! Én azért a helyében ezt nem vállaltam volna. És különben sem egy nagy szám...
2014. április 19. 20:35
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Idézet (Bibikeke1 @ 2014.04.19. 18:41)
Én ugyan ezt gondolom a suttyó 1D-ről, amit az égig magasztaltok. Vicces, hogy olyanok írnak kritikát, akiknek fingjuk sincs a divatiparról, és törnek pálcát felnőtt önnálló nők felett, akik még csak álmodoznak a Herri Stájszról és fenekükön a tojáshéj.
Még mielőtt megsértődnél, ezt úgy általánosságban írtam.
2014. április 19. 21:55
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
egész jó képek lettek. én nagyon szeretem Barbit és nem érdekel ki mit mond-és gondol róla
2014. április 19. 22:00
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Na jó, előre is minden rajongójától bocsánatot kérek, mert amit írok nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, nem feltétlenül kell elolvasni.
Engem már egyenesen irritál, hogy mennyire felkapták a csajt. Néhány képen olyan bugyuta feje van, és nem, kivételesen nem a szájára gondolok, de nem tudom, hogy egy-egy kép erejéig miért nem tudja becsukni. De már csak a tekintetéről is látszik, hogy nem egy korszakos zseni. Olyan felkapott lett a szakmában, nem is értem, hogyan. A legtöbb topmodellnek évekig kell dolgoznia, hogy eljusson arra a szintre mint ő (és ezalatt nem 1-2 évre gondolok), de ez a csaj "valahogy" -van egy tippem, de nem részletezném- 8 évnyi munkát sűrített kb 6 hónapba. Nem mellesleg az is sokat fog dobni a hírnevén, hogy "elég bevállalós egy meztelen fotózáshoz", ezáltal még keresettebb lesz. Fájó a tudat, hogy több száz, nála milliószor szebb lány jön velem szemben az utcán, mégis ő a szupermodell. Ezt a szájtartást pedig olyan jól betanították neki, hogy soha nem fogja elfelejteni, amint azt magyarázzák neki, hogy "tartsa csak úgy a száját, mert az úgy vonzó és szexi". Az oké, hogy valaki állkapcsa máshogy fejlődött, én sem tartom a számat folyton csukva, de nem egy 3 centis rés van a felső és az alsó ajkam között, (!!!) legfeljebb 2-3 miliméter. És esküszöm, hogy ilyen szájtartása senkinek nincs, olyan látványosan mű az egész csaj, mintha most jött volna a futószallagról.
Engem már egyenesen irritál, hogy mennyire felkapták a csajt. Néhány képen olyan bugyuta feje van, és nem, kivételesen nem a szájára gondolok, de nem tudom, hogy egy-egy kép erejéig miért nem tudja becsukni. De már csak a tekintetéről is látszik, hogy nem egy korszakos zseni. Olyan felkapott lett a szakmában, nem is értem, hogyan. A legtöbb topmodellnek évekig kell dolgoznia, hogy eljusson arra a szintre mint ő (és ezalatt nem 1-2 évre gondolok), de ez a csaj "valahogy" -van egy tippem, de nem részletezném- 8 évnyi munkát sűrített kb 6 hónapba. Nem mellesleg az is sokat fog dobni a hírnevén, hogy "elég bevállalós egy meztelen fotózáshoz", ezáltal még keresettebb lesz. Fájó a tudat, hogy több száz, nála milliószor szebb lány jön velem szemben az utcán, mégis ő a szupermodell. Ezt a szájtartást pedig olyan jól betanították neki, hogy soha nem fogja elfelejteni, amint azt magyarázzák neki, hogy "tartsa csak úgy a száját, mert az úgy vonzó és szexi". Az oké, hogy valaki állkapcsa máshogy fejlődött, én sem tartom a számat folyton csukva, de nem egy 3 centis rés van a felső és az alsó ajkam között, (!!!) legfeljebb 2-3 miliméter. És esküszöm, hogy ilyen szájtartása senkinek nincs, olyan látványosan mű az egész csaj, mintha most jött volna a futószallagról.
2014. április 19. 22:06
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Jó képek lettek, de nem elragadóak.
2014. április 19. 22:12
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
Én nem vagyok rajongó, de ez a csaj, szerintem eszméletlenül szép. Szerintem a száltartásával sincs semmi gond.. Őt is, meg Kristen-t is folyton ezzel húzzák. Pl.: én is így tartom alapból a számat. Ez nem megszokás, van akinek ilyen a szája és kész.
Amúgy, gyönyörű fotók lettek.
Amúgy, gyönyörű fotók lettek.
2014. április 19. 23:14
a szeme olyan, mintha a fotózás előtt lebasztak volna neki 1-2 pofont... valami nagyon jó sminkese lehet )
2014. április 19. 23:15
és, figyeltétek, hogy ennek a csajnak MINDIG nyitva van a szája?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.