Starity

Katy Perry lefizeti a rádiókat?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 21. 14:10 #1
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 186869
Katy Perry valószínűleg biztosra akar menni a siker terén, ugyanis lefizeti a nagyobb rádióállomásokat, cserébe azok a szokásosnál többször játsszák le dalait legújabb PRISM albumáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 21. 14:13 #2
- törölt felhasználó -    
Jah mondjuk a Class Fm-en is sokszor szoktak lenni a számai.Sokszor adják pl: az unconditionally-t meg a Roar-t is.
2014. április 21. 14:17 #3
- törölt felhasználó -    
Ez most eléggé meglepett, nem gondoltam volna... De ettől függetlenül imádom Katyt! smileeee.gif
2014. április 21. 14:18 #4
- törölt felhasználó -    
Egyébként meg a kis Gaga szörnyecskék igazán befoghatnák a szájukat!
Mit esznek azok Lady Gagán??
Jah és még hogy nem profi? Na akkor nézzék csak meg mennyien nézik meg nap mint nap a számait és mennyien vannak feliratkozva a YouTube csatornájára! A Birthday pedig egy igazi remekmű és igen mindig ez van még meg sem jelenik a videóklip de máris imádják az emberek!
Na ilyet kéne tudnia Miss Gagának is!
2014. április 21. 14:18 #5
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
na, ezen meglepődtem
2014. április 21. 14:19 #6
- törölt felhasználó -    
A műveletet payolának hívják, és sokkal gyakoribb, mint azt bárki is gondolja. Elvileg illegális, ennek ellenére nagyon sokan csinálják.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Glamster, Fan-ily6889
2014. április 21. 14:23 #7
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mint minden olyan híresség fizet a rádióállomásoknak, akik azt akarják, hogy játsszák a dalaikat. Ez mindig is így ment, bár gondolom kellett valami mocskolódás Katy Perry ellen, hiszen manapság sokkal jobban megy a szekere. Vicces, hogy a Prism sikereit mindenre ráfogják, de azt elismerni, hogy tényleg klassz az nem is opció. Tudom, valamivel magyarázni kell a Művésznő művészalbumának a hatalmas bukását, de azért mégis csak durvának találom, hogy emiatt Katyt járatják le. Egy Gaga rajongó végre leírhatná, hogy miért van ekkora csetepaté a két rajongótábor között. Miért gyűlölik ennyire Katyt azok akik Gagáért rajonganak? Esküszöm, nem vágom, hiszen mind a ketten énekesnők, akiknek az a dolguk, hogy szórakoztassanak a zenéjükkel. Ezek ketten fasírtban sincsenek és jókat röhögnek azon, ahogyan a két rajongói tábor tépi egymást. Az a vajmi sejtésem, hogy ismételten savanyú a szőlő a monsztereknek, ezért kellett valami lejáratás is. Effektíve ilyen információkat csak úgy nem adhatnak ki elvileg, mivel ezzel személyiségi jogokat sértenek. Nagy az esély arra, hogy az egész kamu, és Katyt akarják lejáratni, vagy egy kicsit lendíteni akarnak valami műbalhéval a hírnevén. Már előre látom egyébként, hogy ez a cikk a monszterek melegágya lesz - na, itt aztán pocskondiázhatják és lehordhatják minden sz*rnak Katyt. Habár ezzel csak is önmagukat fogják minősíteni...
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889, menthol
2014. április 21. 14:23 #8
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Hát ez van, amelyik kutya erősebb..ugye! Szerintem ebben nincs semmi szégyenletes.
Mondjuk Katynak szüksége is van rá, mert az új kislemezét azt tényleg csak úgy lehet megszeretni ha sokszor hallod, mert egy semmi kis haramtgyenge zene.
2014. április 21. 14:25 #9
evipontöt
evipontöt
visszatérő vendég

Státusz...game of thrones...season 5.!♥ ~ awesome
Hozzászólás: 415
Azonosító: 199233
De ez nem nagy újdonság, fizet, hogy a dalai a rádióban szóljanak. Ennyi. Sikert akar, valaki így, valaki úgy... Nem kell leszólni Katy-t csak mert fizet ezért... És akkor mivan? Joga van hozza, megcsinálja, kész. Nem kell mindenből nagy ügyet csinálni.
2014. április 21. 14:35 #10
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Bizony elég baj az, hogy a jó számokat nem játszák a rádiók csak mert nincsenek bepénzelve, az ilyen rakat m.slék dark horse-okat meg igen..
2014. április 21. 14:38 #11
bastille
bastille
új tag

Státuszabc
Hozzászólás: 85
Azonosító: 224482
Idézet (Beyla @ 2014.04.21. 14:23)
Mint minden olyan híresség fizet a rádióállomásoknak, akik azt akarják, hogy játsszák a dalaikat. Ez mindig is így ment, bár gondolom kellett valami mocskolódás Katy Perry ellen, hiszen manapság sokkal jobban megy a szekere. Vicces, hogy a Prism sikereit mindenre ráfogják, de azt elismerni, hogy tényleg klassz az nem is opció. Tudom, valamivel magyarázni kell a Művésznő művészalbumának a hatalmas bukását, de azért mégis csak durvának találom, hogy emiatt Katyt járatják le. Egy Gaga rajongó végre leírhatná, hogy miért van ekkora csetepaté a két rajongótábor között. Miért gyűlölik ennyire Katyt azok akik Gagáért rajonganak? Esküszöm, nem vágom, hiszen mind a ketten énekesnők, akiknek az a dolguk, hogy szórakoztassanak a zenéjükkel. Ezek ketten fasírtban sincsenek és jókat röhögnek azon, ahogyan a két rajongói tábor tépi egymást. Az a vajmi sejtésem, hogy ismételten savanyú a szőlő a monsztereknek, ezért kellett valami lejáratás is. Effektíve ilyen információkat csak úgy nem adhatnak ki elvileg, mivel ezzel személyiségi jogokat sértenek. Nagy az esély arra, hogy az egész kamu, és Katyt akarják lejáratni, vagy egy kicsit lendíteni akarnak valami műbalhéval a hírnevén. Már előre látom egyébként, hogy ez a cikk a monszterek melegágya lesz - na, itt aztán pocskondiázhatják és lehordhatják minden sz*rnak Katyt. Habár ezzel csak is önmagukat fogják minősíteni...

Mindent leírtál amit én is akartam. beer.gif Ha igaz a cikk tartalma,ha nem, elég ocsmány rádióállomás lehet az amelyik ilyen információkat használ arra hogy két tábort összeugrasszon a semmiért. Mert ezt a vagdalózást sajnos elég sokan komolyan veszik ...
4 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889, Beyla, menthol
2014. április 21. 14:41 #12
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Savanyú a szőlő, így még szánalmasabb ám... Lady Gaga az összes trükköt bevetette már; a GUY és az új dalai egyszerűen rosszak és nem rádió-barátok... Azon meg sem lepődöm, hogy ezt a cikket egy LM írta.. tongue.gif Nem baj, gyerekek, csámcsogjatok csak XY sikerén... attól nem lesz Gagának több biggrin.gif
Egyébként itt nem egy adott előadó, hanem a csapata tevékenykedik. Nagyon fontos, milyen emberek állnak mögötted és az, hogy mennyire hisznek benne és mennyi pénzt látnak benned. pardon.gif De azért lehet ujjal mutogatni wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, menthol
2014. április 21. 14:41 #13
- törölt felhasználó -    
Engem nem érdekel ez az egész rádiós dolog, attól még a zenéje ugyanolyan jó. Nekem például már akkor megtetszenek a dalai, mikor a rádiók még csak nem is játsszák őket.
Én csak azt tartom furcsának, hogy 5-6 év után valakinek csak úgy véletlenül kicsúszott ez az információ a száján biggrin.gif Kicsit gyanús az egész.
De akkor ennyi erővel magának vásárolja és tölti le a dalait, kattintgat Youtube-on a videóira, sőt még rajongókat is vett/vesz magának, és biztosan pisztolyt tart a fejükhöz, hogy imádják őt, vagy különben bajok lesznek...
Tényleg! Majd holnap is írjon egy LittleMonster egy Katy-s cikket, ha már a Gaga-fanok ennyire szeretnek Katy-vel foglalkozni smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889, Beyla
2014. április 21. 14:43 #14
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1798
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Beyla és bastille mindent leírt előttem cool.gif
2014. április 21. 14:44 #15
- törölt felhasználó -    
Igazából szerintem nem ő az egyetlen, aki ezért fizet. Én úgy gondolom, hogy a dalai nem pont rádióba valók. Inkább "buli dalok" vagy telefonra valók... Nem értem miért fizette le a rádiót, az eladási listán úgy is jól produkál...
2014. április 21. 14:51 #16
- törölt felhasználó -    
Katy dalait mindig is többre tartottam Gagáénál, rendszeresen hallgatom is a lemezeit, ettől függetlenül rajongójának nem nevezném magam, még is eléggé szúrja a szemem ez az egész lejárató hadművelet, amit Katy ellen indítottak a drága little monsterek (meglepő, hogy a cikket is pont egy LM írta rohog.gif) Több olyan előadóról is hallottam, akiknek szerződésük van 1-1 rádióállomással, nem Katy az egyetlen. Szerintem ebben semmi gáz nincs, csupán azt mutatja, hogy profi marketing csapattal veszi körül magát. Az pedig külön hányingerkeltő, hogy ennyi embernek fáj más sikere. Bravó. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889, Beyla
2014. április 21. 14:52 #17
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
Én azt vallom, hogy végül is igaz, amit mondtak. Egy olyan profinak, mint Katy nem szükséges lefizetnie a rádiókat, így is sokan hallgatják a számait. Az viszont TÉNY és való, hogy a mai világban valahogyan KELL reklámozniuk maguknak az embereknek. Itt van pl., James Franco, aki hasonló "taktikát" választott a nagyobb hírnév érdekében:
Twitteren bekövetni a vásárlókat hasonló cselekedet, csak full ingyen van.
2014. április 21. 14:53 #18
please
please
új tag

StátuszSometimes when I miss you, I put those records on.♫
Hozzászólás: 67
Csatolások: 31
Azonosító: 224679
Még jó, hogy az ilyenekben nem az adott előadó dönt, hanem a kiadó.
2014. április 21. 14:54 #19
h.klaudia
h.klaudia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 375
Csatolások: 8
Azonosító: 144176
Jaksi József Tamás ja majd pont Class Fm-nek fog fizetni haggyuk már
amúgy meg elég megnézni a youtube számlálót elég sokan hallgatják a dalait(köztük én is)
és még mielőtt valaki leírná h azt is megbundázzák,lehetséges de ennyit nem
meg ez a
2014. április 21. 15:02 #20
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.04.21. 14:23)

Arról ne is beszéljünk, hogy te miket szoktál csinálni:D
Meg arról sem, hogy az érveid általában annyiban merülnek ki, hogy " azért mert te ostoba vagy" vagy mert " irigy xddd" meg ilyenek.
Visszatérve a cikkre, én is olvastam ezt és igazából mindig ezt csinálta katy perry menedzsmentje, régen is az előző albumnál, ugyanúgy nézettséget is vásárolnak stb.
Én nem tudom, hogy a rajongótábornak mi baja van Katy-vel konkrétan, azt tudom, hogy nekem mi. Ha már kérted, el is mondom:D bár ezt máskor is megszoktam tenni,
-nem tud énekelni, egyáltalán nem, tehát nem úgy mint Rihanna, hogy néha vannak hullámvölgyei, hanem semmilyen szinten nem képes egy nem hamis hangot kierőltetni magából, ami azért is irritáló mert elvileg énekesnő néven próbálják eladni. ez az ami baromira zavaró.
-nem tud dalt szerezni, szöveget írni.
-nem tud táncolni, a mozgása a színpadon tragikus, élvezhetetlen a koncertfelvétel is, mert annyira suta az egész amit csinál, nem csoda, hogy ember nem megy a turnéjára, akinek van füle.
-nem mondom, hogy rossz dalai vannak, sőt, van amelyiket szeretem is, de tudom, hogy a takarítónőnek a studióban több köze van hozzá mint neki.
-semmi extra nincs benne, jótékonykodni cseszik, pedig megfullad a lóvéban, bort iszik vizet prédikál egyfolyt. az interjúkban.
- 1 eltalált imidzse van, ennyit bír felmutatni, semmi változatosság nincs benne, ha megnézi az ember, ugyanaz az egész lassan 6 éve vagy mennyi. Nem merték bevállalni a stílusváltást sem ezzel a barackmagos albummal.
- Ezzel szemben, olyan nevek mellett említik meg, akikre nézve mindez sértő, hiszen ők az elvárásoknak eleget tesznek, amit megkíván a szakma, hogy tudjál énekelni b*szdmeg:D és legyen benned valami plusz.
És akkor most, hogy ne jöjjön itt a sok csökött a "savanyú a szőlővel"
-hallottad valaha katy perryt fele olyan jól énekelni mint Gagát?
-Tud pepsi number1 dalokat írni, sőt, minden dalt ami az albumon van?
-képes pepsi ennyi koreográfiát elsajátítani és így táncolni? Közben énekelni, a közönséggel foglalkozni egy koncerten, olyanon amivel a világ minden táján 99%-ban teltház van és mindezt mondjuk olyan csípővel ami megvan roggyanva?biggrin.gif
-nyert perry valaha grammy-t vagy olyan díjat amit nem a 10évesek szavaznak meg a kids choice-n?
-elismerik katyt olyanok, mint Elton John, Sting, Beyonce, Tony Bennett, Queen, Donatella Versace, R.Kelly,Kiss,Paul Mccartney, Britney, McQueen stb?biggrin.gif
Hasonlítsd össze kik állnak Gaga mellett(ők süketek, meg elvakultak? vagy mi?XD), akik elismerik énekesnőként, meg művészként, meg nézd meg kéti perri mellett, Selena Gomez meg az ehhez hasonló nemtudom kicsodák:D
-Gyűjtött perry több millió dollárt a rászorulóknak? Adott perry saját zsebből pénzt? Van alapítványa?biggrin.gif
-Kiállt valami mellett is ami miatt egyesek nem kedvelnék? (melegek,stb)

Attól, hogy most gagának nem jött össze ez az album, nem azt jelenti, hogy ne tudna akár a következővel, vagy az utána levővel a top-on lenni és, hogy őszinte legyek engem nem érdekel, hogy nem fogyott 8 milla mint az előzőből. Vannak rajta amiket kedvelek, vannak amiket nem hallgatok, ez van, attól még nem "fostalicska" ahogy nevezni szoktad, a nagy intelligenciáddal. Ezért másnak a nyakát veszed (idézőjel), ha esetleg én írok ilyent valamire.
kb 500 ezerrel adott el többet kéti az albumból, mint Gaga, hozzáteszem ilyen szar promóciója egy albumnak nincs mint amilyen az ARTPOP-é volt, jó volt menedzsert váltani.
Amúgy, ha annyira túl van hájpolva, meg Gaga nem is olyan tehetséges mint ahogy mondják, akkor miért van kritikailag is jobban elismerve mint a többiek?
Persze neki is vannak hülye húzásai, amik nem valami nagy eresztések, pl ez a kislemez is, nem értem hogy lehetett ezt választani, a videóban szereplő másik 3 dal sokkal jobb mint a G.U.Y. aminek a szövege is olyan, hogy a 7 éves Julcsika nem fogja kérni a rádióban mint a róóóart, de igazából Gaga nem az alsósoknak csinál zenét a farsangi limbózáshoz.
100 szónak is nemtudom mennyi lesz a vége, de Gagának kéti nem ellenfele a lényeges dolgokban, eladásokban MOST lehet.
Amúgy ha annyira hangoztatod ilyenkor, hogy a pozitív dolgokkal foglalkozzunk meg mit számít az eladás, akkor nálad miért az az első Gagával kapcs. hogy flop, meg bukott, meg ilyenek?biggrin.gif Kicsit gondolkodj néha el, hogy van-e logika abban amit írsz, ne csak másnak mondd meg, hogy ostoba, meg rosszul tudja:D
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok