Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty
2014. április 22. 10:32
MileyFan1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 224598 offline |
Imádom Avrilt , de ez egyszerüen nem ő , de azért biztos jó, még nem hallottam .
2014. április 22. 10:41
Hú, látom a többségnek nem tetszik a dal... Lehet akkor velem van a baj, de nekem igenis bejön. Persze, nem olyan jó, mint néhány másik száma, de ahogy előttem is mondták, ez egy paródia és szerintem elég fülbemászó is És a klip is nagyon tetszik, igazán eredeti, legalábbis én nyugati előadóknál még nem láttam ilyesmi stílusút.
2014. április 22. 10:42
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
Nekem nagyon tetszett, lehet azért mert alapból Japan-fan vagyok, de ettől függetlenül nagyon jó volt!
Kicsit mondjuk hiányoltam belőle az igazi Otaku életérzést, meg magát Hello Kitty-t, de szerintem tényleg jó lett a [Pv]-je
Kicsit mondjuk hiányoltam belőle az igazi Otaku életérzést, meg magát Hello Kitty-t, de szerintem tényleg jó lett a [Pv]-je
2014. április 22. 10:54
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
a dal és a klipp is borzalmas ez egyáltalán nem Avril
2014. április 22. 10:54
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
hát látszik hogy Avril nagyon beleélte magát:DDD imádom Avrilt és jó oké ő a Rock 'n' Roll hercegnője és sokan talán mást vártak ettől a számtól de szerintem jól sikerült*--* még a Let Me Go is nagyon király*www*
2014. április 22. 10:59
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Annyira igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy ez nem ő! Sajnos a mai világban egyre több előadó vált erre a szar, tucat, hallgathatatlan elektronikus-tömegpop stílusra, mert egész egyszerűen erre van kereslet, erre van igény, az egyéniség nélküli fiatalok ezt szeretik, de Avril-nek a punk, a punk-rock volt a stílusa, nagyon jó lenne, ha visszatérne hozzá, mert őt mindig is azért szerettem, mert egyedi volt! Amúgy szerintem a klipp egész egyszerűen unalmas. Ez van, se a zene, sem a klipp nem lett jó. :/
2014. április 22. 11:01
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Otaku vagyok, így a reakciómat el lehet képzelni.
2014. április 22. 11:03
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline |
Minden egyes olyan taggal egyetértek akinek ez nem tetszik!Mi ez Avril?!Ez nem te vagy,nem a te stílusod!Mostanra minden egyes előadó tucat zenét játszik!Ez a szám meg...nagyon jó,de nem Avriltől.Sokkal jobban illene egy Selena Gomezhez egy ilyen szám mint hozzá.
2014. április 22. 11:19
Én imádom Avrilt!!
De szerintem a dal és a klip is fura.
De szerintem a dal és a klip is fura.
2014. április 22. 11:26
Ez a dal annyira nem Ő! Imádom Avril-t félre ne értsetek de mondjuk egy k-pop előadóhoz ez a dal sokkal jobban illene, a tucatzenés stílusa se jön be, ebben a dalban sehol a régi megszokott Av! De akinek bejön azzal semmi problémám de amikor az albumot meghallgattam ez a dal már ott is valamennyire kiverte nálam a biztosítékot...
2014. április 22. 11:36
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Szerintem tök jó. Őrült, színes, dinamikus. Feldobta a napom. Azért nem fogom egész nap ezt hallgatni. . Nem értem mi a baj azzal ha egy előadó több stílusban is kipróbálja magát.
2014. április 22. 11:37
Swaggirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 224674 offline |
Hát az igaz hogy ez nem Avril .De nekem tetszik a dal és szerintem Avril is szép benne bár tényleg nem illik hozzá de nem rossz dal .:-)
2014. április 22. 11:41
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
pont az előbb néztem meg a youtube-on.a videó tökre tetszik.a dal...nem Avril stílusa,de jól adja elő.nekem először nem annyira tetszett,de többszöri meghallgatás után megszoktam,h Avril más stílust is kipróbált,és megtetszett.mostanában csak ezt tudom meghallgatni.de mint ahogy mondtam - az előttem hozzászólókkal együtt - ez nem Avie stílusa.de mivel egy fantasztikus énekesnő,ezt is jól adta elő
2014. április 22. 11:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát, ez nagyon nem jött be. Alapjáraton az új albuma is egy rakás f*s, és valahogy a Chaddel készített duettjétől sem vágtam magamat hanyatt, akármennyire is azt akarták, hogy érzelmesre sikerüljön. Talán Avril volt az, aki anno punk-rock énekesnőnek titulálta magát. Vicces ebben a klipben is egy basszus gitárral látni a kezében, holott az egész "dal" előbb hasonlít a Skrillex-féle turmix zenére. Nem vártam sokat ettől a kisfilmtől, hiszen maga a szerzemény is eléggé kritikán aluli, de ezzel a Japán cuccokkal telerámolt klip valami hót igénytelen hatást kelt. Régen sem rajongtam a hölgyért, de milliószor jobb munkái voltak, mint most.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.