az egyetlen dal az albumon, amitől rosszul vagyok, és mihez készül klip? naná.
a dal maga szerintem nevetséges, kicsit ironikus, hogy Avril mélyebb (és értelmesebb) dalokat tudott írni tizenhét évesen, mint harminchoz közel sikerül neki. nem értem a klipet, valamiért most mindenkin kitört ez a Japán-mánia, amit nem értek, és hogy őszinte legyek, nekem nem is tetszik. azt meg pláne nem vágom, hogy miért nem a Give You What You Like-hoz készült, egy ideje keringtek olyan hírek, hogy az lesz az új kislemez. szerintem sokkal sikeresebb lett volna, de hát egyéni vélemény.
Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty
2014. április 22. 11:57
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
2014. április 22. 12:03
Még annyit hozzátennék az előző kommentemhez hogy mint mondtam ez a dal igenis Avril. Ugyanaz benne van mint az előző dalaiban csak talán ez rózsaszínesebb "csajosabb" mint az előző, de ebben éppen ez a lényeg. Hogy kiparodizálja a Hello-Kitty szerű, "butus" (ahogy a dalban is szól") plázacicákat és szerintem elég jól is csinálta. Nem mondom hogy ez a legjobb dala, de szerintem senki sem maradhat állandóan ugyanolyan, végülis Avril már a húszas éveiben van. Szerintem elég unalmas és nevetséges lenne ha még mindig a gördeszkáján énekelné ugyanazokat a stílusú dalokat. A dal meg valószínűleg azért japán mert a Hello Kitty is japánból származik.
2014. április 22. 12:08
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
smile3 egyetértek!
2014. április 22. 12:13
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline |
Háát, nem Avril stílusa, nem is a legjobb száma, de azt meg kell hagyni, hogy a dal eléggé fulbemászó, és komolyan, kedvem lett dúdolni, hogy a "Hello hello Kitty, youre so silly-silly".vagy valami ilyesmi a szovege.
2014. április 22. 12:54
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Hű, ez nekem nagyon nem tetszik, pedig hogy imádom Avril kisasszonyt. Jobban szeretem az érzelmesebb, lassabb dalait.
2014. április 22. 12:56
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
A klipp nem lett rossz, de volt már jobb száma is.
2014. április 22. 13:39
Ezt a f*st úgy be fogják kajálni Ázsiában, hogy csak na (mindjárt kifejtem miért). De európai és/vagy amerikai szemmel nézve olyan mint egy .. lány betépett zúzása. Ez van, nagyon nem "felnőtt, érett, szexuális" ahogy jellemezte Avril a saját albumát megjelenés előtt, és nagyon nem önmaga (vagy ilyen lenne valójában??).
Én még jól emlékszem, hogy amikor ez az önmagának ellentmondó énekesnő betört a zeneiparba, folyton-folyvást azt hangoztatta, hogy ő mekkora egyéniség, és neki nem mondják meg mit csináljon, és ő csak is a rockzenén belül képzeli el a pályáját, stb. Mindehhez képest ez a dal saját maga leégetése, mert gratulálok, sikerült mindennél nagyobb bohócot csinálnia magából, és az új Psy lett az új Gangnam Style-lal (de ezért lesz nagy sikere a keleti kontinensen). A dal szövege is érthetetlen számomra: 11-13 éves kisbabáknak íródott, de átvált egy durva felnőtt buliba. A szöveg úgy kezdődik, hogy gyerünk partyzzunk, mert anyu nincs itthon, és ez legyen titok!, majd - most lesz meredek! - igyuk le magunkat (nem tudom, ez hogy jön a Hello Kitty-hez, vagy a "cuki dolgokhoz"), bugyiban parádézzunk és üvegezzünk.
Ha jól tudom, idén lesz 30 éves. Ahogy korosodik, úgy fejlődik vissza. A gitározós mementóra sem találok magyarázatot. Akár hogy hegyezem a fülem, semmi rock, de gitár sincs ebben a zajban (mert zenének nem mondanám, sorry ) Ha már Hello Kitty, akkor valami utalás is lehetett volna a klipben. De volt dögivel reklám: Fujifilm-reklám, édesség webshop-reklám etc. A rajongóknak komolyan ez kell? Elgondolkodtató, mivel kajáltatja őket.
2005-ben volt zeneileg a pályája csúcsán. Szomorú, hogy az akkori színvonalat meg sem közelíti azóta.
Én még jól emlékszem, hogy amikor ez az önmagának ellentmondó énekesnő betört a zeneiparba, folyton-folyvást azt hangoztatta, hogy ő mekkora egyéniség, és neki nem mondják meg mit csináljon, és ő csak is a rockzenén belül képzeli el a pályáját, stb. Mindehhez képest ez a dal saját maga leégetése, mert gratulálok, sikerült mindennél nagyobb bohócot csinálnia magából, és az új Psy lett az új Gangnam Style-lal (de ezért lesz nagy sikere a keleti kontinensen). A dal szövege is érthetetlen számomra: 11-13 éves kisbabáknak íródott, de átvált egy durva felnőtt buliba. A szöveg úgy kezdődik, hogy gyerünk partyzzunk, mert anyu nincs itthon, és ez legyen titok!, majd - most lesz meredek! - igyuk le magunkat (nem tudom, ez hogy jön a Hello Kitty-hez, vagy a "cuki dolgokhoz"), bugyiban parádézzunk és üvegezzünk.
Ha jól tudom, idén lesz 30 éves. Ahogy korosodik, úgy fejlődik vissza. A gitározós mementóra sem találok magyarázatot. Akár hogy hegyezem a fülem, semmi rock, de gitár sincs ebben a zajban (mert zenének nem mondanám, sorry ) Ha már Hello Kitty, akkor valami utalás is lehetett volna a klipben. De volt dögivel reklám: Fujifilm-reklám, édesség webshop-reklám etc. A rajongóknak komolyan ez kell? Elgondolkodtató, mivel kajáltatja őket.
2005-ben volt zeneileg a pályája csúcsán. Szomorú, hogy az akkori színvonalat meg sem közelíti azóta.
2014. április 22. 13:46
Szerintem nagyon jó a dal is meg aklip is,most attól,hogy van egy dala ami nem pop-rockos attól nem tudom,hogy miért kell itt csodálkozni,hogy úristen!!
2014. április 22. 13:49
Szerintem szánalmas Avril, van egy gyereke is és már nem fiatal mégis ilyen klipet és számot csinál.... Nem tetszik a klip se a szám se, és Avril se.
2014. április 22. 13:56
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
Ez... Mintha felboncoltak volna egy csillámpónit (beleértve az agyát is), és elszabadult volna minden, fékezhetetlenül...
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.