Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty
2014. április 22. 14:11
Idézet (CUKI97 @ 2014.04.22. 13:56)
Ez... Mintha felboncoltak volna egy csillámpónit (beleértve az agyát is), és elszabadult volna minden, fékezhetetlenül...
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
Ez nem Avril. Ez most komoly?! Megannyi interjúban elmondta jó 7-9 éve, hogy ebben a szakmában minden a pénzről szól. Hát, ezt látjuk. Ha Európában, Amerikában nem kajálják annyira, megyünk Ázsiába? Mert itt könnyű megszedni magunkat továbbra is. Bocsi fanok, de ezt egy nagy Avril-fan írja, aki a 2002-es, 2004-es Avrilt szereti.
Pipi, elejétől a végéig egyetértek. Sajnos ez lett.
Se a dal, se a klip nem tetszik igazán, de a mostani albuma is felejthető. A Goodbye Lullaby se volt erős, de megszerettem, volt még értéke. De ez? Hogy populáris maradhasson? A régebbi, kedvelhető és értékelhető stílusa se szólt annyira csak egy réteg ízlésének, hogy más területeken szerezzen több rajongót - úgy látszik, kinőtte a régi Avrilt, szomorú ennek az oka.
Kedves Petrafranczia, azért ne emlegessük őt anyaként. :DDD Egyenlőre csak férjuram van otthon, gyerek még nem, de talán egyszer majd az is. xd
Én is akkoriban szerettem a legjobban, ő volt az első, akiért igazán rajongtam.
2014. április 22. 14:24
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline |
Csakhogy Avril védelmére kelljek, én is elmondanám azt, amit gondolok.
Avril erről az albumáról valóban azt nyilatkozta, hogy ez teljes mértékben „Ő". Na de, mint tudjuk Lavigne is nő, és minden nőben (mégha elvétve is) van valami „rózsaszín". Szerintem ez valamelyest egy nő törékenységét, nőisségét jelképezi, persze csak akkor, ha nem esünk túlzásokba ezt illetőleg.
A véleményem szerint, felfogható ez az „édi-bédi" dalocska és klippecske egyfajta paródiának is, mert valljuk be, vannak, akiknek tényleg ez a rózsaszín köd az életük.
Nem hinném, hogy ettől a kis kitekintéstől, mint stílusban, mint képi világban, Avril 180 fokos szöget fordult volna és fejjel megy a falnak. Nem fogja meghazudtolni önmagát. Valóban, már nem olyan, mint pl. 2004-ben, dehát az emberek változnak és ez a szép az egészben.
Amúgy most, hogy meghallgattam a dalt harmadszorra egészen fülbemászó, pedig egyáltalán nem az én világom...
Avril erről az albumáról valóban azt nyilatkozta, hogy ez teljes mértékben „Ő". Na de, mint tudjuk Lavigne is nő, és minden nőben (mégha elvétve is) van valami „rózsaszín". Szerintem ez valamelyest egy nő törékenységét, nőisségét jelképezi, persze csak akkor, ha nem esünk túlzásokba ezt illetőleg.
A véleményem szerint, felfogható ez az „édi-bédi" dalocska és klippecske egyfajta paródiának is, mert valljuk be, vannak, akiknek tényleg ez a rózsaszín köd az életük.
Nem hinném, hogy ettől a kis kitekintéstől, mint stílusban, mint képi világban, Avril 180 fokos szöget fordult volna és fejjel megy a falnak. Nem fogja meghazudtolni önmagát. Valóban, már nem olyan, mint pl. 2004-ben, dehát az emberek változnak és ez a szép az egészben.
Amúgy most, hogy meghallgattam a dalt harmadszorra egészen fülbemászó, pedig egyáltalán nem az én világom...
1 felhasználónak tetszik:
Reni005
2014. április 22. 14:37
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Idézet (Petrafranczia @ 2014.04.22. 13:49)
Szerintem szánalmas Avril, van egy gyereke is és már nem fiatal mégis ilyen klipet és számot csinál.. Nem tetszik a klip se a szám se, és Avril se.
Látszik hogy semmit nem tudsz róla. Honnan veszed például, hogy gyereke van?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. április 22. 14:38
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
Idézet (hungarianidiot @ 2014.04.22. 14:24)
Csakhogy Avril védelmére kelljek, én is elmondanám azt, amit gondolok.
Arigato kozaimashita.
2014. április 22. 14:46
Furcsa, de én szeretem ezt a dalt, viszont közel sem olyan jó, mint az eddigi kislemezei. A klip meg unalmas, de ebből nem is lehetett többet kihozni. Nekem is úgy tűnik, hogy ez inkább egy paródia.
Ha jól tudom, a kislemez csak Ázsiában fog megjelenni, és szerintem ott sikere is lesz. Ha minden igaz, akkor Amerikában és Európában a Give You What You Like lesz a következő kislemez, amit már nagyon várok - szerintem ez a legjobb dal a tavalyi albumáról.
Ha jól tudom, a kislemez csak Ázsiában fog megjelenni, és szerintem ott sikere is lesz. Ha minden igaz, akkor Amerikában és Európában a Give You What You Like lesz a következő kislemez, amit már nagyon várok - szerintem ez a legjobb dal a tavalyi albumáról.
2014. április 22. 15:14
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline |
ez naon szar
a klipp is meg a haja is
a klipp is meg a haja is
2014. április 22. 15:41
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Bántja a fülem. Jujj! Soha többet nem hallgatom meg ezt a számot. Egyetértek Dettával ez most félre lőtte.
2014. április 22. 15:42
A szám refrénje egész jó, viszont a klip nem a legjobb. Az előző albumai sokkal jobbak voltak.
2014. április 22. 16:01
Queen1517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 406 Csatolások: 0 Azonosító: 161328 offline |
Szeretem a kawaii stílust, de ez borzalamas.
Férjhez ment, ideje lennne felnőnie kicsit, ez nem való neki.
Plusz most hirtelen az ő hajába is bele lett vágva, kopasz egy helyen...
Férjhez ment, ideje lennne felnőnie kicsit, ez nem való neki.
Plusz most hirtelen az ő hajába is bele lett vágva, kopasz egy helyen...
2014. április 22. 16:21
I love you13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 210355 offline |
szerintem nagyon jó a zene és a video klipp is!!!
2014. április 22. 16:25
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Pár hónapja hallottam először ezt a számot, akkor a fejemet fogtam. Gondoltam, csak rossz hangulatban vagyok, de most megint meghallgattam, és még mindig borzalmas. Bocsi, Avril! Inkább hallgatok Here's To Never Growing Up-ot, vagy Let Me Go-t, ha már az újabb szerzeményekről van szó.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.