Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty
2014. április 22. 17:09
Sztárpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198804 offline |
Szeretem Avril-t, és nagyon szeretem a számait de ez a szám nekem nem jön be... De a klipp az jó
2014. április 22. 17:13
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Szerintem jó klip lett Maga a dal már régóta nagy kedvenc. Avril nagyon szép a klipben
2014. április 22. 17:45
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219496 Azonosító: 59785 online |
Ez a klip nekem már émelyítően édes és rózsaszín. Nem bejövős.
Nem tudom, honnan szedted, hogy Avrilnek van gyereke, de gratulálok hozzá, hogy ennyire okos vagy.
Idézet (Petrafranczia @ 2014.04.22. 13:49)
Szerintem szánalmas Avril, van egy gyereke is és már nem fiatal mégis ilyen klipet és számot csinál.. Nem tetszik a klip se a szám se, és Avril se.
Nem tudom, honnan szedted, hogy Avrilnek van gyereke, de gratulálok hozzá, hogy ennyire okos vagy.
2014. április 22. 18:08
ElDorado666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 185269 offline |
mélypont. rajongóként mondom ezt. a 21. század eddigi legrosszabb száma és klippje. meg lehet nézni a kommenteket Avril facebook bejelentése alatt. az igazi avril rajongók hatalmasat csalódtak avrilben. EZ NAGYON GÁZ!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. április 22. 18:43
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Pff, hát ez még viccnek is rossz! A dalról csak annyit, hogy a fülbemászó refrén nem igazán tudja menteni, mert egyébként olyan, mintha kikopott lenne a fék a bicikliben, mert kb. arra hasonlít ez a nyarvogás meg hisztérikus vinnyogás. Se eleje, se vége az egésznek. Nagy nulla szövegileg is. Avril meg olyan, mint 12 éves kislány, ideje lenne kinőlni ebből a csillámpóni stílusból, vagy legalább a fahangján dolgozna. Lehet, hogy mondtam már, de tíz évvel ezelőtt sokkal érettebbnek tűnt, mint most. Stílusban visszafejlődött ez a nő, meg zeneileg is.
2014. április 22. 18:55
Petrafranczia "van egy gyereke" ezt te honnan szedted?? Grat-grat! Nincs gyereke..
hungarianidiot teljesen egyetértek
hungarianidiot teljesen egyetértek
2014. április 22. 19:28
A dalon még mindig elszörnyedek. A klip pedig végleg betett. Sokan hangoztatják itt a mondanivalója lényegét, hogy a mai kor tinipicsáit játssza meg, de ez is édes kevés ahhoz, hogy segítsen fellendíteni jelenlegi álláspontját. A tömény rózsaszín kavalkádba mártogatott klipje és a japánrobot hangzású dal ez mind lelombozza. Ez egyszóval: pocsék. Semmi pozitívat nem tudok felhozni. Avril most a trendiséget követi, amivel beolvadhatna ha tudna vele azonosulni. Nem hogy inkább járná a saját útját, amivel vihette is volna valamire, mert így romokban hever a karrierje. De most ahogy észrevettem a 10 évesek körében nagy bálványnak számít ő (többek közt a starityn is), pedig most magához képest nagyon silány munkát és stílust folytat.. Én örülök annak, hogy a régi kiadásait is megismerhettem, mert lényegében az alapján vált az egyik kedvencemmé. De amit most leművel az nincs ínyemre.. Nem is csodálom hogy bukfencezget az albumával. Kezdjen más felé tapogatózni, mert ez nem nevezném karrierje csúcsának.
A következő single a lemez egyik legértékelhetőbb dalához következik, feltéve ha minden igaz.
A következő single a lemez egyik legértékelhetőbb dalához következik, feltéve ha minden igaz.
2014. április 22. 19:29
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline |
Ahogy másodjára is végiglapozom a kommenteket észrevettem, hogy sokak negatívan vélekednek a dalról és a hozzá készült kisfilmről... Csak azt nem értem miért? Oké-oké, vágom: "Ez nem Avril!" de most komolyan?! Ennyire fáj nektek, ha valaki változik, "fejlődik"?! Nem lehet mindig ugyanazt csinálni! Ha nektek állandóan, 24 órában ugyanarra az egy dologra kéne figyelnetek és csak azt az egy dolgot csinálhatnátok ti nem unnátok meg?
Hahó, emberek, a változás jó! Épp ezért kell pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, az, hogy Avril újított egy kicsit a stílusán még nem jelent egyet a világvégével!
Hahó, emberek, a változás jó! Épp ezért kell pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, az, hogy Avril újított egy kicsit a stílusán még nem jelent egyet a világvégével!
2014. április 22. 20:28
@levin 101%-ig egyetértek, viszont szerény észrevételem szerint a "trendiség követését" már jóval előbb megkezdte. emlékszem mikor berobbant a complicateddel és hangoztatta, nincs az az isten, hogy ő valaha beszőküljön... hát biza volt lol
2014. április 22. 22:02
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Megrázó élmény nézni és hallgatni. Az I am with you-t a mai napig szívesen hallgatom, pedig nem szerettem ezt a csajt sose igazán. Látom a fejlődést, egy aranyos fiús lányból sikerült egy kivénhedt barbie babává válnia.
2014. április 23. 06:42
whitephoenixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.24. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 50341 offline |
nincs új a nap alatt a rockcsibe ismét stílust lop, szánalmas....
2014. április 23. 07:15
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Így visszaolvasgatva a kommenteket, rájöttem, hogy én sem tudok szó nélkül elmenni az új szám mellett...Én világéletemben odavoltam Avrilért, de az utóbbi két albuma borzalmasra sikeredett...már a The best damn thing hallgatása sem tett boldoggá, de ez az utóbbi feltette az i-re a pontot. Én nem kezdem azt, hogy ez nem Avril stílusa, mert ahogy mondta ő is, ez az övé, bár szomorúnak tartom azt, hogy valaki ilyen hatalmasat változzon. 10 évvel ezelőtt maga volt a megtestesült stílus, azóta meg cukorba meg joghurtba mártogatta önmagát és a karrierjét is. Eladta magát. Mindazt képviseli, ami ellen 10 évvel ezelőtt lázadt, azért ez elég ironikus, nem?
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.