Starity

Klippremier: Avril Lavigne - Hello Kitty

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 23. 12:17 #121
Klonka
Klonka
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 223280
Nem csak ennek van clippje . Ez is új : http://www.youtube.com/watch?v=S-PZEDvbF6I
Mindegy. Avril a legjobb, és ő i lesz !
2014. április 23. 12:22 #122
- törölt felhasználó -    
hungarianidiot, teljesen egyetértek veled.
2014. április 23. 12:48 #123
- törölt felhasználó -    
Idézet (LexiCobain @ 2014.04.23. 07:15)
Így visszaolvasgatva a kommenteket, rájöttem, hogy én sem tudok szó nélkül elmenni az új szám mellett...Én világéletemben odavoltam Avrilért, de az utóbbi két albuma borzalmasra sikeredett...már a The best damn thing hallgatása sem tett boldoggá, de ez az utóbbi feltette az i-re a pontot. Én nem kezdem azt, hogy ez nem Avril stílusa, mert ahogy mondta ő is, ez az övé, bár szomorúnak tartom azt, hogy valaki ilyen hatalmasat változzon. 10 évvel ezelőtt maga volt a megtestesült stílus, azóta meg cukorba meg joghurtba mártogatta önmagát és a karrierjét is. Eladta magát. Mindazt képviseli, ami ellen 10 évvel ezelőtt lázadt, azért ez elég ironikus, nem? biggrin.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif

ON: Elszörnyedve néztem végig a klipet. Hova lett az a lány, akibe 2004-ben 'beleszerettem'?! Talán ő volt az első énekesnő, akiért igazán rajongtam gyerekkoromban, tele volt vele plakátolva a szobám, rongyosra hallgattam a lemezeit, és folyamatosan a turné dvd-ket néztem. Még a 2007-2008-as énjét is imádtam, de azután mintha kicserélték volna. A Goodbye Lullaby lemezén még voltak hallgatható dalok, de ez a mostani egyenlő a katasztrófával. Egy dal van amit imádok rajta, a többit képtelen vagyok végig hallgatni. Elhiszem én, hogy felnőtt, meg az emberek változnak blablabla, de a szememben mindig is a 10 évvel ezelőtti Avril az igazi, és köszönöm szépen, de én maradok a régi dalainál. Sajnos őt is beszippantotta a média trendi, csilivili, pénzéhes világa.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, hayley4
2014. április 23. 13:54 #124
LuLu1212
LuLu1212
visszatérő vendég

StátuszA múltat nem változtathatod meg, viszont még ott van a jelen és a jövő.
Hozzászólás: 128
Azonosító: 201523
A zene tetszik, viszont a klipp.. hát.. nem tetszik blink.gif
2014. április 23. 14:08 #125
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
A legújabb albumán a 'Let Me Go'-t hallgatom szívesen. Ennek egy oka van: Chad Kroeger. A többi szám bóvli. Beszippantotta a média szivattyúja és azzá vált, akiket mindig is elítélt. Botrányos ez a dal. A klip habos-babos, de Avril mintha visszafejlődött volna egy 10 éves szintjére.
2014. április 23. 15:29 #126
- törölt felhasználó -    
Nem rossz szám a klip furi smileeee.gif
2014. április 23. 15:37 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (hungarianidiot @ 2014.04.22. 14:24)
Csakhogy Avril védelmére kelljek, én is elmondanám azt, amit gondolok.
Avril erről az albumáról valóban azt nyilatkozta, hogy ez teljes mértékben „Ő". Na de, mint tudjuk Lavigne is nő, és minden nőben (mégha elvétve is) van valami „rózsaszín". Szerintem ez valamelyest egy nő törékenységét, nőisségét jelképezi, persze csak akkor, ha nem esünk túlzásokba ezt illetőleg.
A véleményem szerint, felfogható ez az „édi-bédi" dalocska és klippecske egyfajta paródiának is, mert valljuk be, vannak, akiknek tényleg ez a rózsaszín köd az életük.
Nem hinném, hogy ettől a kis kitekintéstől, mint stílusban, mint képi világban, Avril 180 fokos szöget fordult volna és fejjel megy a falnak. Nem fogja meghazudtolni önmagát. Valóban, már nem olyan, mint pl. 2004-ben, dehát az emberek változnak és ez a szép az egészben. 
Amúgy most, hogy meghallgattam a dalt harmadszorra egészen fülbemászó, pedig egyáltalán nem az én világom... smileeee.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
köszönöm, valaki megfogalmazta azt, ami már egy ideje érlelődött bennem. engem k...ra nem érdekel, hogy mit csinál a klipben, mert, ha jól számolom egy ilyen dala van, és komolyan emberek, mit vártatok? majd egy nyomasztó, sötét klipet kapunk? hát nem. és ami még borzasztóbb: azok a fanok, akik már több éve rajonganak érte, egyszerűen megutáltak! miért? mert más! hát édes úr istenem, én is annyit változtam kb 12 éves koromtól kezdve, néhányan rám se ismernek! de attól én én vagyok, Avril is Avril, és csak ez számít. a zenéje még mindig szuper, még mindig rengeteget dolgozik, és ez számít.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. április 23. 17:14 #128
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3035
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
És még ti mondjátok magatokat fannak....elképesztő..-.-
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. április 23. 18:21 #129
- törölt felhasználó -    
Mintha a Gangnam Style-t és Keshát összeengedték volna, a pokol pedig természetesen elszabadul. 30 éves korára őt is utolérte a regresszió. A tinisztár skatulyából így aligha lesz kiút.
2014. április 23. 18:38 #130
ElDorado666
ElDorado666
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 185269
Avie, már ne is haragudj de egy embert a tettei teszik azzá aki. És Avril az összes eddigi zene és egyéb stílusának ellentmond ebben a klipben. A Zenei értéke 0. Nem érdemes ebben a dalban az értékeket keresni mert nincs, értékelhetetlen. Nem az, hogy nem tetszik. SENKINEK NEM TETSZIK A DAL! Avril miért? Valószínűleg mert a jelenlegi "népszerű" előadók közül SENKI sem használ hangszereket, csupán elektronikus háttérzenét. Avril kipróbálta magát ebben is, hátha sikerül a 2008 óta leejtőn száguldó karrierjét megmentenie. Nem, nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy jó zenét kell csinálni, ami nem sikerül neki évek óta. Ez az oka annak, hogy az utóbbi 2 album késett, meg kellett küzdeni a kiadókkal, a klipek is késtek a kis albumokkal együtt, hónapokig nem hallani Avrilről turnézni is csak Japánba vagy az ehhez hasonló országokban tud, mert az új zenéire senki sem kíváncsi. A Japánoknak akkor viszont be kell nyalni, erre szolgált ez a klip. Eddigi észrevételeim alapján a Japánoknak egyáltalán nincs nagy igényük zenei téren. Sok zenekar történetéről olvastam könyvet, hol turnéztak először? JAPÁNBAN! A Japánok eszik amit kapnak, így Avril zenéje mint látjuk csak ott adható el. A klip is emellett egy Japán életformát mutat be. A sushi, Hello Kitty, elektronikus hangzás, Japán kifejezések mind-mind azért van, hogy az egyetlen "vásárlókat" kielégítse. Mert erről szól a zeneipar, mint bármelyik más iparág is. Összefoglalóan "Avril zenéje nem kell senkinek, csak a Japánoknak, hát járjunk a kedvükben" klip ez.
Fontos lenne még arra kitérni, hogy egy rajongó ítélkezhet-e kedvence felett, vagy nézzen el neki bármit? A rajongók is emberek, egy adott dolog miatt kedvelték meg az énekest, ha ez ellen cselekszik simán kimondhatja a negatív véleményét Reni005.
Én 2007-ben ismerkedtem meg Avrillel és imádtam, nagyon, csak az ő zenéjét hallgattam! CSAK! Ott voltam a 2008 július 7-én a PeCsában, szétáztam, szétfagytam, de nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy csak 10 számot adott elő. Van Abbey Dawn polóm, tehát nem lehet rólam mondani, hogy nem szeretem(?), inkább szerettem, de ez a szeretet, rajongás nem vakít el, és tudom mit szerettem benne és mit nem és az határozottan nem ez, nem az Avri Lavigne album és nem is a Goodby Lullaby. Avril drága rossz úton haladsz, ezt nem csak a rajongók felháborodása bizonyítja, hanem az, hogy nincs több parfümöd se és az Abbey Dawnnak is annyi. TI mit gondoltok erről? Egyetértetek velem? Miben igen és miben nem? Kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről!
1 felhasználónak tetszik: Earth Song
2014. április 23. 19:09 #131
Klonka
Klonka
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 223280
Már bocs, de neki is vannak rossz napjai . És gondolom ti is tudjátok, hogy most szerelmes dalokon dolgozik , csoda, hogy volt ideje ezt a clippet is megcsinálni . Az egy dolog, hogy kritizáljátok, de ő is ember ! És csak akkor írjatok róla ilyeneket ha ti jobbat tudtok csinálni, amit eléggé erősen kétlek ! Hajrá Avril Lavigne, csak így tovább !!!! Én kitartok melletted !!!!!
2014. április 23. 19:13 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (ElDorado666 @ 2014.04.23. 18:38)
Avie, már ne is haragudj de egy embert a tettei teszik azzá aki. És Avril az összes eddigi zene és egyéb stílusának ellentmond ebben a klipben. A Zenei értéke 0. Nem érdemes ebben a dalban az értékeket keresni mert nincs, értékelhetetlen. Nem az, hogy nem tetszik. SENKINEK NEM TETSZIK A DAL! Avril miért? Valószínűleg mert a jelenlegi "népszerű" előadók közül SENKI sem használ hangszereket, csupán elektronikus háttérzenét. Avril kipróbálta magát ebben is, hátha sikerül a 2008 óta leejtőn száguldó karrierjét megmentenie. Nem, nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy jó zenét kell csinálni, ami nem sikerül neki évek óta. Ez az oka annak, hogy az utóbbi 2 album késett, meg kellett küzdeni a kiadókkal, a klipek is késtek a kis albumokkal együtt, hónapokig nem hallani Avrilről turnézni is csak Japánba vagy az ehhez hasonló országokban tud, mert az új zenéire senki sem kíváncsi. A Japánoknak akkor viszont be kell nyalni, erre szolgált ez a klip. Eddigi észrevételeim alapján a Japánoknak egyáltalán nincs nagy igényük zenei téren. Sok zenekar történetéről olvastam könyvet, hol turnéztak először? JAPÁNBAN! A Japánok eszik amit kapnak, így Avril zenéje mint látjuk csak ott adható el. A klip is emellett egy Japán életformát mutat be. A sushi, Hello Kitty, elektronikus hangzás, Japán kifejezések mind-mind azért van, hogy az egyetlen "vásárlókat" kielégítse. Mert erről szól a zeneipar, mint bármelyik más iparág is. Összefoglalóan "Avril zenéje nem kell senkinek, csak a Japánoknak, hát járjunk a kedvükben" klip ez.
Fontos lenne még arra kitérni, hogy egy rajongó ítélkezhet-e kedvence felett, vagy nézzen el neki bármit? A rajongók is emberek, egy adott dolog miatt kedvelték meg az énekest, ha ez ellen cselekszik simán kimondhatja a negatív véleményét Reni005. 
Én 2007-ben ismerkedtem meg Avrillel és imádtam, nagyon, csak az ő zenéjét hallgattam! CSAK! Ott voltam a 2008 július 7-én a PeCsában, szétáztam, szétfagytam, de nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy csak 10 számot adott elő. Van Abbey Dawn polóm, tehát nem lehet rólam mondani, hogy nem szeretem(?), inkább szerettem, de ez a szeretet, rajongás nem vakít el, és tudom mit szerettem benne és mit nem és az határozottan nem ez, nem az Avri Lavigne album és nem is a Goodby Lullaby. Avril drága rossz úton haladsz, ezt nem csak a rajongók felháborodása bizonyítja, hanem az, hogy nincs több parfümöd se és az Abbey Dawnnak is annyi. TI mit gondoltok erről? Egyetértetek velem? Miben igen és miben nem? Kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről!

az azért túlzás, hogy senkinek sem tetszik a dal...nem mondom miért inkább, kukkants fel twittere vagy fb-re ha nagyon érdekel wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Reni005
2014. április 23. 20:36 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2014.04.23. 15:37)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
köszönöm, valaki megfogalmazta azt, ami már egy ideje érlelődött bennem. engem k...ra nem érdekel, hogy mit csinál a klipben, mert, ha jól számolom egy ilyen dala van, és komolyan emberek, mit vártatok? majd egy nyomasztó, sötét klipet kapunk? hát nem. és ami még borzasztóbb: azok a fanok, akik már több éve rajonganak érte, egyszerűen megutáltak! miért? mert más! hát édes úr istenem, én is annyit változtam kb 12 éves koromtól kezdve, néhányan rám se ismernek! de attól én én vagyok, Avril is Avril, és csak ez számít. a zenéje még mindig szuper, még mindig rengeteget dolgozik, és ez számít.

Szerintem 1 lüke klipje miatt senki se fogja megutálni, csak sokaknak nem tetszik - köztük nekem is - és ez nem jelenti feltétlen azt, hogy elfordulunk tőle. smileeee.gif Biztos neked is van olyan kedvenced, akinél nem tetszik annyira valamitől fogva 1 klipje, dala, akár filmje ha filmsztárról van szó.. ízlések és pofonok.
2014. április 23. 22:50 #134
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2341
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Nekem tetszik. A dal tiszta Avril,a klip is kiraly lett,olyan kis csajos,vidam. heart.gif
2014. április 24. 13:22 #135
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Imádom a számot és a klip is nagyon jó lett! A klip végig Avril stílusa. heart.gif
vamphanna: Egyet értek wink.gif
2014. április 24. 14:57 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2014.04.23. 20:36)
Szerintem 1 lüke klipje miatt senki se fogja megutálni, csak sokaknak nem tetszik - köztük nekem is - és ez nem jelenti feltétlen azt, hogy elfordulunk tőle. smileeee.gif Biztos neked is van olyan kedvenced, akinél nem tetszik annyira valamitől fogva 1 klipje, dala, akár filmje ha filmsztárról van szó.. ízlések és pofonok.

hát, ettől függetlenül egy LittleBlackStar43433 (asszem ez volt a neve) nevű felhasználótól egy "I hate Avril Lavigne" tweetet láttam...kicsit sok(k) volt mellow.gif
2014. április 24. 15:32 #137
- törölt felhasználó -    
Hát ez... ez szerintem borzalmas. Mind a klip, mind a szám. Nem nevezném sem csajosnak, sem édesnek, hanem inkább tragédiának. Ettől természetesen nem utáltam meg, csak ez most neki nem jött össze. .__.
2014. április 24. 19:41 #138
- törölt felhasználó -    
Hát ez... egy kupac szar. A klippel alapban nem is lenne semmi bajom, hogyha Avril drága nem úgy nézne ki, mint egy plaktikcica. Ez nem Avril stílusa. A rap meg valahogyan szörnyűséges. Avril-tól sosem fogok elfordulni, de mostanában nagyon megváltozott. Ez már nem az igazi Av.
2014. április 24. 23:07 #139
bogyixx
bogyixx
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 214764
Kicsit meglepődtem a klipp láttán... De nem is a klipp, inkább a dal. Mi ez a műzene? 8 éves korom óta Avril-fannak tartom magam, imádom a stílusát, a dalait. És nem ebbe az Avrilbe "szerettem bele". Persze, az emberek változnak, ezzel teljesen egyetértek. De ez már túl sok. Életemben nem gondoltam volna, hogy az a személy, aki karrierjének induásától egész sokáig csak rockot nyomott, egyszer majd egy ilyen dallal áll elő. Még mindig szeretem, de ez egy nagy csalódás volt számomra... Csinálhattak volna klippet a Marylin Mansonnal készült dalából is...
2014. április 25. 07:47 #140
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon jó lett!Bár a régi Av tényleg nagyon hiányzik!
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok