Elkészült az énekesnő legújabb klipje, amelyben megkérdőjelezi a társadalom elvárásait a szépséggel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Beyoncé — Pretty Hurts
2014. április 24. 22:48
Libabőr. A kedvenc dalom Beyoncétól, és imádom a hozzá készült klipet.
2014. április 24. 23:47
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
-elkészülni elkészült már egy ideje-
Nekem amúgy csak az a bajom ezzel az üzenettel, hogy ő pont az, aki amikor elvileg tökéletlen, akkor is tökéletes, mármint a klipekben, meg a megjelenéseken, stb. Túl tökéletes, olyan mintha photoshopolva lenne minden képkocka, már-már nem emberi, pedig pont az lenne a lényeg, és emiatt kicsit hiteltelen. De ettől függetlenül bírom ezt a klipet (Superpower rulez attól még, bár abban is túl tökéletes), a dalt és az üzenetet is, NAGYON, nem ellene irányul a mondanivalóm, csak így kicsit nagy a kontraszt nekem.
Nekem amúgy csak az a bajom ezzel az üzenettel, hogy ő pont az, aki amikor elvileg tökéletlen, akkor is tökéletes, mármint a klipekben, meg a megjelenéseken, stb. Túl tökéletes, olyan mintha photoshopolva lenne minden képkocka, már-már nem emberi, pedig pont az lenne a lényeg, és emiatt kicsit hiteltelen. De ettől függetlenül bírom ezt a klipet (Superpower rulez attól még, bár abban is túl tökéletes), a dalt és az üzenetet is, NAGYON, nem ellene irányul a mondanivalóm, csak így kicsit nagy a kontraszt nekem.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2014. április 25. 07:56
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A nóta nagyon jól sikerült. A klip témája valóban ellentmondásos. Plusz, hogy őszinte legyek én nem sajnálom ezeket a lédiket, akik kikenve, kifenve járnak mindenhová és a szépségükből(általában feljavított) akarnak profitálni. Ezek a vívódások engem hidegen hagynak. Amúgy nem hiszem, hogy társadalmi elvárás lenne a műtét. Valóban külső alapján ítélünk és aki kevésbé vonzó az sok mindenben hátrányból indul. Azonban, én úgy látom, hogy az előnytelen külsejű nők és magasra jutnak. Hogy mivel? Az intelligenciájukkal. Akinek ugye más sincs,mint egy pár műcsöcs az szegény ettől várja a csodát is.
2014. április 25. 08:18
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A dalt imádom.A klip is jó lett,bár tényleg ellentmondásos.
2014. április 25. 12:00
Az összes Beyoncé videó közül ez a kedvencem,imádom a dalt és a klipet is.
2014. április 25. 15:54
ez volt a kedvenc dalom, vagyis nem volt, hanem ez a kedvencem az albumról, ami nem igazán nyűgözött le, hogy őszinte legyek a single ladies volt az utolsó nagy slágere beyoncénak és ezen az albumon közelében sincs sajna egy szám sem.
Kicsit izgultam, hogy nem lesz jó a videó, mert tegnap amilyen selejtes gányolást néztem utoljára este, az maradt meg bennem. De itt van üzenet (nem egy bohóc böfögésében merül ki), meg látszik, hogy egy jól szerkesztett, vágott videó. magyarul Beyoncé-s videó
Kicsit izgultam, hogy nem lesz jó a videó, mert tegnap amilyen selejtes gányolást néztem utoljára este, az maradt meg bennem. De itt van üzenet (nem egy bohóc böfögésében merül ki), meg látszik, hogy egy jól szerkesztett, vágott videó. magyarul Beyoncé-s videó
2014. április 25. 16:41
Ez a klip is pontosan tükrözi a szám mondanivalóját amire érdemes odafigyelni.
2014. április 25. 17:16
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Remek klip de én már agyónra hallgattam és néztem.
Bár még mindig nem unom bee csodálatos a klipben és az a rész amikor ez elején a mikrofonba énekel lenyűgözött.
Ezzel bebizonyítsa hogy mennyit szenvednek a nők azért hogy jól nézzenek ki és a világ ne legyen elégedetlen a trendnek meg kell felelnie.
Őrülök neki hogy ezt a fajta világot bemutatta sokat lehet ebből tanulni.
Köszi bee!!!!!
Bár még mindig nem unom bee csodálatos a klipben és az a rész amikor ez elején a mikrofonba énekel lenyűgözött.
Ezzel bebizonyítsa hogy mennyit szenvednek a nők azért hogy jól nézzenek ki és a világ ne legyen elégedetlen a trendnek meg kell felelnie.
Őrülök neki hogy ezt a fajta világot bemutatta sokat lehet ebből tanulni.
Köszi bee!!!!!
2014. április 25. 18:28
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Az egész albumot gyakorlatilag a feminizmus uralja, így ki nem maradhatott ez a téma. Tetszik a dal, a klip, bár én még mindig a Superpower vagy a Rocket klipjére várok.
2014. április 25. 18:40
nagyon tetszik a dal.c: a klipp pedig teljesen igaz.
2014. április 25. 21:04
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
tökéletes... imádom
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.