Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 30. 23:11
Mért nem lehet már leszállni a srácokról? Mért kell mindenben a hibát keresni?
2014. május 01. 07:34
először is, nagyon kifogásolom a cikk címében található "újabb" jelőt, hiszen ez azért túlzás, még egyáltalán nem volt borányuk.
és egyébként is, ennek a nevenincs másik bandának, nem a One Direction "nyúlta le" a klippjét, hanem a rendező. én még azt is el udom képzelni, hogy a fiúk semmit nem tudtak erről az egészről.
és igen, látható a hasonlóság a két klipp között, nade egy doboz miatt perelni?!
és egyébként is, ennek a nevenincs másik bandának, nem a One Direction "nyúlta le" a klippjét, hanem a rendező. én még azt is el udom képzelni, hogy a fiúk semmit nem tudtak erről az egészről.
és igen, látható a hasonlóság a két klipp között, nade egy doboz miatt perelni?!
2014. május 01. 17:04
vozarekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 214900 offline |
Ez tök hülyeség..... Ha valaki kitalál egy módszert(ha igaz) azt mások is fogják használni főleg ha jó. Vagy gondolhatna erre úgy is hogy elterjesztették a módszerét, és ismert lett velük, mert azzal a másik béne klippel nem lett. Egyébként meg szerintem vannak olyan találékonyak, hogy egyedül találták ki.
2014. május 01. 21:01
rage_xx_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 199791 offline |
én speciel nem bírom az 1D-t, de a két videó amúgy csak kicsit hasonlít egymáshoz, de hát manapság már szinte mindenki másolja a másikat, kevés az eredetiség, épp ezért kellene megbecsülni. Nem kizárt, hogy be fogják perelni a producert.
2014. május 02. 08:54
Utálom az 1D-t,így szerintem is egy kicsit másoltak.Nincs más ötletük,ennyi!
2014. május 02. 11:25
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline |
Marcella : Igazad van!!
2014. május 04. 09:26
Ingród16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 206221 offline |
Ez tiszta hülyeség. Ha véletlen volt? És az a dal nem is jó, nem tudom miért kapott díjatt 2013-ban. De nem bírják őket békén hagyni? A médiában sincs nyugtuk, még egy rendető is rájuk száll? Már azért is szólni fognak, ha Niallnek barna haja lesz?? (mondjuk, de szerintem ez esélytelen)
2014. május 04. 11:13
Amikor azt írtad lopás reméltem hogy bankot raboltak vagy valami! Mindenki valakitől lopja a dalát stb. Nem értem mért kell ekkora ügyet csinálni ebből
2014. május 06. 20:40
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline |
Ez nem valami nagy hír. Miért nem tudják lerendezni egymás közt. Mindenkinek jobb lenne
2014. június 02. 15:44
christin19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226801 offline |
Seamus: Én sem láttam a klipet-.-
Erről enyit.
Erről enyit.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.