Újabb botrány a One Direction körül
2014. június 03. 17:24
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline |
1. Én nem is láttam azt a klippet xD 2. Ha ennyire felvannak háborodva hogy ellopták az ötletet akkor nézzenek magukban és fogadják el hogy Ben Winston sokkal jobban megtudta csinálni és a dal is jobb 3. Ez van! ilyen "show business" 4. Kit érdekel??!! attól az 1D előadásában jobb erről ennyit
2014. június 11. 15:25
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Jó hát most hogy megnéztem a 2 videóklippet tényleg ugyan azon a terven alapult min a kettő.De szerintem nem kéne annyira pattogni.Hisz csak annyiról van szó hogy nagyon megtetszett nekik ez a féle klipp és ezért lett az ővék is ilyen.Ki tudja lehet hogy ez lesz most már a videóklippeknél a menő.nem hogy örülnének hogy ennyire megtetszett nekik az a fajta videóklipp.Mert hát azért megválogatják és jól átgondolják hogy milyen klippjük legyen és a mit a legjobbnak gondolnak azt teszik ki hogy jó és sikeres legyen a klippjük.És egyfajta megtiszteltetés ez a terv eredeti kitalálójának hogy az 1D producere ezt választotta és nem találtak ki valami mást.A zenéről meg annyit hogy nem nagyon tetszett a Clubfeet banda zenei stílusa nekem az 1D-é sokkal jobban tetszett.ja és hát amúgy is directioner vagyok.
Ja és igazad van annus99 .
Ja és igazad van annus99 .
2014. július 09. 01:27
Alpaca-Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 223459 offline |
Mindenki fogja be. Elmondom a problémát: szerzői jogok. Gondolom az 1D videoklip rendezője nem kért engedélyt és nem is nagyon látom, hogy hol van a "Based on..." felirat. Ha valamelyikőtök kilát a pink ködből és megtalálja, írjon egy üzenetet.
2014. augusztus 21. 13:17
etke97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 231933 offline |
Emberek... Megnéztem azt a klippet. Kicsivel töb mint 1 millióan nézték meg. Könyörgöm! Még a Lali poppot is több mint 6 millióan látták!! Szerintem nincs miről beszélni.. :DDD
2014. december 07. 07:47
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline |
Ja igen nagy botrány
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.