Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 25. 19:17
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Pontosabban a klipp rendező lopta el (ha ellopta) szerencsétlenek azt csinálják, amit mások jónak látnak. Ha valami túl sikeres, akkor gyorsan kell találni kivetnivalót. Mindig a hibát a legkönnyebb észrevenni! >_>
2014. április 25. 19:18
Bírom azokat akik azt mondják, hogy "csak mindenki féltékeny az 1D-re". ez miért lenne féltékenység? Lehet védeni a kedvenceteket, de butaságot ne mondjunk már. Az Oh Yeah Wow videója ezért tavaly díjat kapott. Az hogy ezt meg akarják védeni, nem féltékenység.
2014. április 25. 19:21
Nem akarom megsérteni a dájreksöner népet, de szerintem van valóság alapja a sztorinak, hisz az egydéről beszélünk. Nem egyszer vádolták megőket plágiummal vádakkal. És akkor még csodálkoznak ha sokan nem bírják őket. Semmi egyediség nincs bennünk. Képtelennek egy rendes egyedi dal vagy videó elkészítésére, ami elég gáz.
2014. április 25. 19:23
Őszintén, ennél sz#rabb klipet még életemben nem láttam, ugyanolyan semleges, mint a Midnight Memories. Ben lehetne már egy kicsit kreatív is és nem más előadóktól koppintani. És kedves directionerek, ne legyetek már ennyire naivak. Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a drága Benetek is látta ezt a klipet. Most hogy jó formán ő rendezi a 1D klipjeit eléggé sz#r rendező, esetleg még a Story Of My Life olyan tűrhető. Úgy ahogy van megmondom régebben sokkal jobb klipjeik voltak a srácoknak, mert akkor még akik rendezték azokat rendezőknek is lehetett nevezni. A dalok amikhez eddig készült klip az mind remekművek csak mindig elcseszik ilyen akármilyen klipekkel.
U.I. : Borzalmas, hogy így istenítitek Ben Winstont, amiért ilyen sz#r videókat készít.
U.I. : Borzalmas, hogy így istenítitek Ben Winstont, amiért ilyen sz#r videókat készít.
2014. április 25. 19:23
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Ettől a bandától nem vártam mást
2014. április 25. 19:27
jaj istenem mert mindenért a one direction a hibás nem pedig más mi? ezt is csak azért mondják hogy rájuk figyeljenek (nem a one directionre, hanem erre a másik, kutya se tudja mi a neve cégre ) most azért mert louis felugrott a dobozra, attól még nem utánoztak le titeket, ti kutya se tudja mi a nevetek cég!!
2014. április 25. 19:29
Istenem! Jesszus isten! Komolyan?! Ennyi?! Leugranak egy ládáról, mint a másik banda és máris lopás? Jól van! Erre csak gratulálni tudok...okééééé, ennyire hülye már senki nem lehet vagy mégis? Leugrok egy ládáról a videoban és máris beperelnek mert loptam...rendben van..gratula
2014. április 25. 19:47
Szerintem egy ilyen kis dolog miatt felesleges vádolni őket.
2014. április 25. 19:54
Noncsiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 212156 offline |
Ez megint tök felesleges úgy sem lesz semmi belőle, meg amúgyis egy kis jelenet miatt vádolni őket!!! Pfuuu Na Mindegy!!!!!!!
Én amúgy meg hatalmas Directioner vagyok (lárszik)!!!!! Imádom őket és a klipp is bejön!! ♥♡♥♡♥♡♥
Én amúgy meg hatalmas Directioner vagyok (lárszik)!!!!! Imádom őket és a klipp is bejön!! ♥♡♥♡♥♡♥
2014. április 25. 19:59
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline |
Kicsit félreértettétek Nem az az egy jelenet hanem a klip stílusa koppintás. De szerintem se a srácok hibája.
2014. április 25. 20:02
Viktoria898új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 167009 offline |
SHSophie2000 az az oka , hogy túl helyesek :$$$
2014. április 25. 20:02
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Van egy csomó klipp, ahol megegyezik néhány elem, annyi minden van a világon, hogy sajna már nem lehet újat alkotni, ez van, nem tudom, miért kell mindenen kiakadni. :S
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.