Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 25. 20:20
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nem sok mindent utálok mostanában jobban, mint az elvakultakat, hajjaj (:
amúgy a legeslegjobban engem mégis csak az aggaszt, hogy olyan görnyedt háttal mennek (nem csak itt, máskor is) hogy az én gerincem fájdul bele, ha rájuk nézek. hát srácok xd
amúgy a legeslegjobban engem mégis csak az aggaszt, hogy olyan görnyedt háttal mennek (nem csak itt, máskor is) hogy az én gerincem fájdul bele, ha rájuk nézek. hát srácok xd
2014. április 25. 20:24
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Nem ők döntenek az ilyen dolgokról, ők csak bábuk, esetleg írják a dalokat. Ezek ellenére azt mondom, hogy egy ilyen ötletet ellopni (nem nehéz, hisz nagyon kreatív) nem bűn, de az, hogy egy másik banda videóját majdnem lépésről lépésre lekoppintottak (az ugri- bugri dologra célzok), az már túlzás.
2014. április 25. 20:28
attól mert egy elem stimmelt az egész klipben, nem kéne beállítani lopásnak.
2014. április 25. 20:29
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Idézet (iloveyouonedirection @ 2014.04.25. 19:29)
Istenem! Jesszus isten! Komolyan?! Ennyi?! Leugranak egy ládáról, mint a másik banda és máris lopás? Jól van! Erre csak gratulálni tudok...okééééé, ennyire hülye már senki nem lehet vagy mégis? Leugrok egy ládáról a videoban és máris beperelnek mert loptam...rendben van..gratula
Te is annyira tájékozott vagy. Nem csak a dobozról leugrásról van szó, hanem az egész effekt kihasználásáról és alkalmazásáról, amit szinte egyformán megtalálunk mindkét videóban. Ha neked ez nem elég, nézd meg a sokkal kreatívabb klipet. (nem a szeretett Ván Dájreksönöd nyávogására gondolok)
2014. április 25. 20:29
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ezért azt a winsont kellene lejáratni,és nem a srácokat!meg komolyan!egy hülye doboz miatt kell lopás vádját???komolyan????
2014. április 25. 20:33
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
beccsu-baby egyetértek
2014. április 25. 20:34
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Sok másik videó klipben is szerepel doboz, ezen szerintem nem kellene ilyen szinten felháborodni. Oké, totál nyilvánvaló, hogy van hasonlóság, de szerintem erről nem a fiúk tehetnek, hanem a videó rendezője!
2014. április 25. 20:35
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
omg meg ne álljon a vilááág!! neee most mi lesz???!! úristeeen,......-.- -.- -.-
2014. április 25. 20:42
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
jézusom senkinek nem tünt volna fel ha nm csinálnak ekkora ügyet belőle....
2014. április 25. 20:53
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline |
Hát most komolyan, ebből mekkora hisztit csapnak.... Azt se tudom ki ez a másik banda, nem vagyok kiváni rájuk és az ők vidijére, szóval szerintem ez hülyeség, hogy ekkora ügyet csinálnak belőle... Ha tudnám kik a másik csapat még akkor sem zavarna.... Istenem....
2014. április 25. 20:55
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Lejáratni soha nem fogják őket ilyenekkel. xDDD De amúgy meg nem a fiúknak van nagyobb hangjuk a klip koncepciójával kapcsolatban, hanem a rendezőnek. Ne a fiúkat támadják. A rendező kitalált valamit, gondolom a fiúk is adtak ötleteket, de nem kell teljes egészében rájuk varrni az 'ügyet', már ha ezt lehet ügynek nevezni. Ezer, meg ezer hasonló klip van. Annyi van már, hogy nehéz teljesen újat kigondolni. Inkább örülnének, hogy napjaink egyik legnépszerűbb bandájának az ő ötleteik alapján készült klipjük.
Szóval nem kell ezt így felfújni.
Szóval nem kell ezt így felfújni.
2014. április 25. 20:56
Még egy ok, amiért a mélyen tisztelt utàlók köszörülhetik a nyelvüket a sràcokon. Nem hiszem, hogy megint őket kène a sárgaföldig lehordani, mivel nem ők rendezték a videót és lehet, hogy soha nem is làttàk a rendezőjük àltal lekoppintott klipet, esetleg mèg az említett bandàról sem hallottak. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt az egészet. Érdekes módon az ő esetükben mindig mindenkinek feltűnik valami hasonlósàg egy régebbi dallal\klippel és el vannak mondva minden sz*rnak, míg màsnàl ugyanezt egyedinek talàljàk. Mi lenne, ha egyszer nem kötne beléjük senki ès nem ők lennének szàmonkérve mások hibài miatt? Vagy mi lenne, ha valaki nem àltaluk akarna reflektorfénybe kerülni vagy meggazdagodni? De megértem, könnyebb màs kàràn hírnevet és pénzt keresni ahelyett, hogy maguk dolgoznának meg érte.
Egész nyugodtan jöhetnek az oltogatások, hogy elvakult fan vagyok (nem vagyok az), de nem nagyon fog érdekelni.
Egész nyugodtan jöhetnek az oltogatások, hogy elvakult fan vagyok (nem vagyok az), de nem nagyon fog érdekelni.
2014. április 25. 20:58
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline |
Oké.az egy dolog hogy hasonlít, de miért a fiúkat szólják le?? Ők "csak" elénekelték a dalt...lehet azt sem tudták, hogy valaki már használt ilyen módszert ! :/
2014. április 25. 21:01
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Jaj könyörgöm, egy rohadt doboz miatt ekkora csetepatét rendezni!
2014. április 25. 21:14
de most komolyan, egy mólón mi van? még doboz sem nagyon. vigyenek egy ágyat, vagy mi? főleg amit lehet csúsztatni .. x
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.