Hagyjuk már eddig a létezéséről se tudtam ennek a görény Clubfeet-nek. Így akarnak maguknak hírnevet szerezni mivel -már akkor sokat mondok ha azt mondom-,hogy kb. 10 rajongójuk van. Úristen most hova rohanjak?? Louis is egy dobozról ugrott fel.Ezért kell beperelni őket? Látom, hogy ész az van..
Igazán nem érdekel az a másik majom banda. Elmondanám, hogy azoknak még hangja sincs és valljuk be ezért még nem kéne perelni mert Ben állítólag koppintott.Szépen le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. Mindkét fél eleget dolgozott rajta. Nem a fiúk hibája. Le lehet állni.
Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 26. 07:08
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline |
2014. április 26. 08:00
Csilllavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 288 Csatolások: 0 Azonosító: 215803 offline |
Szerintem marrha nagy idiótaság hogy egy doboz miatt ( amit amúgy bármipénzértmegvennék ) kell pereskedni... És szerintem az a másik videó nyomába sem ér a fiúkénak és most rühellem azokat akik azt kitalálták hogy beperelik az 1D-t! Amúgy meg hová lett az az elv hogy mindenki segít a másiknak??????
2014. április 26. 08:21
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline |
Mrs.Tomlinson22
Hagyjuk már eddig a létezéséről se tudtam ennek a görény Clubfeet-nek. Így akarnak maguknak hírnevet szerezni mivel -már akkor sokat mondok ha azt mondom-,hogy kb. 10 rajongójuk van. Úristen most hova rohanjak?? ohmy.gif Louis is egy dobozról ugrott fel.Ezért kell beperelni őket? Látom, hogy ész az van..
Igazán nem érdekel az a másik majom banda. Elmondanám, hogy azoknak még hangja sincs és valljuk be ezért még nem kéne perelni mert Ben állítólag koppintott.Szépen le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. Mindkét fél eleget dolgozott rajta. Nem a fiúk hibája. Le lehet állni.
Teljesen egyet értek veled!
Hagyjuk már eddig a létezéséről se tudtam ennek a görény Clubfeet-nek. Így akarnak maguknak hírnevet szerezni mivel -már akkor sokat mondok ha azt mondom-,hogy kb. 10 rajongójuk van. Úristen most hova rohanjak?? ohmy.gif Louis is egy dobozról ugrott fel.Ezért kell beperelni őket? Látom, hogy ész az van..
Teljesen egyet értek veled!
2014. április 26. 08:35
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Nem csak a doboz hasonló, tényleg már az első fél percben látszik a hasonlóság. A baj viszont azzal van hogy így próbálnak hírnevet szerezni.
2014. április 26. 08:55
Hű, mennyi okos komment van itt... tényleg egy az egyben megegyezik az egész az effektusok miatt (a doboz elhanyagolható apróság) és akár hírnévszerzés akár nem, szerintem ha az emberek megdolgoztak valamiért és kitaláltàk az egész koncepciót akkor elég hülye dolog hogy csak úgy lemásolják az ötletet és egy ezerszer népszerűbb banda àltal lesz ismert az eredeti elképzelés.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 26. 09:02
És akko miva? Nem loptak semmit, csak mivel az egész dal arról szól, amit ezzel a klippel beakartak mutatni! Ennyi hülyéket! Húúú Nem loptak semmit... Mindig minden klipnél valaki mindig támadja őket Ennyi hülyét
2014. április 26. 09:13
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Nem a One Direction-t kéne beperelni, hanem Ben Winstont, ugyanis Ben volt a rendező. Ha pedig nem a 1D-t érte a per, akkor nem kéne "ÚJABB botrány a One Direction körül' címen írni a cikket. Az 'újabb' szócskát pedig azért emeltem ki, mert ez azért erősen túlzó. Ha pl. Justin-ról vagy Miley-ról szólna a hír, akkor megérteném, hisz botrányhősök, de a 1D körül nem igazán szoktak botrányok keringeni...
2014. április 26. 09:13
És akkor mivan? Pharrel Williams a Happy című számának a klipjét is lopta ennyit erről
2014. április 26. 09:22
Leugranak egy dobozról, és már botrány? Túlreagálták.
2014. április 26. 09:24
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Ezek az okoskodó kommentek. Mi az hogy így akarnak hírnevet szerezni? xd Én ezeken csak röhögni tudok. Elmondom nektek hogy én eddig még említés szintjén sem hallottam erről a "Clubfeet"-ről. Tény hogy nagyon hasonlít a klipp, de szerintem nem kéne ezért beperelni. Mrs.Tomlinson22 kommentjének a végén van a lényeg. Szerintem le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. És amúgy sem a fiúk hibája. Szerintem ők még nem is látták az a klippet ahogy a világ 80% sem. Amúgy meg ha a megtekintést nézzük akkor meg..... a clubfeet 1 éve töltötte fel a videóját, az 1D 1 hete. És mennyi a megtekintés különbség? Hát nagyon sok (persze az 1D javára) Ez olyan mint a nevük körül a botrány. Volt már egy olyan banda hogy One Direction, de a pert mégis ők nyerték meg mert az emberek 90% azt sem tudta ki az a másik One Direction. És most lehet engem hisztis, okoskodó directionernek hivni, nem érdekel, mert ez az én véleményem.
2014. április 26. 09:30
hát ez nagyon gáz!egy mozdulat!ez komoly??????????
2014. április 26. 09:40
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Ez már szokássá válik, hogy folyton lopással vádolják meg őket???
Én nem vádolok senkit, hogy ki a hibás, meg ki nem. Tény van hasonlóság, ezt nem tagadom. De ez által most a másik banda, híresebb lett mint eddig valaha. Különben meg a nem a 1D-t kell perelni meg szidni, a rendező feladata összeállítani klipet, és neki tudna kellene, hogy ha más videóból van az ötlet, akkor abból egy olyan híres bandánál mint a One Direction, nagyon könnyen botrány lehet, mint jelen esetben. Már előre érzem, hogy nem ez volt az utolsó ilyen eset. De azért ne essünk neki a 1D-nek, mert nem ők az egyetlen előadók, akiket lopással vádolnak, van bőven belőlük és azok is legalább olyan híresek, vagy híresebbek mint a One Direction.
Én nem vádolok senkit, hogy ki a hibás, meg ki nem. Tény van hasonlóság, ezt nem tagadom. De ez által most a másik banda, híresebb lett mint eddig valaha. Különben meg a nem a 1D-t kell perelni meg szidni, a rendező feladata összeállítani klipet, és neki tudna kellene, hogy ha más videóból van az ötlet, akkor abból egy olyan híres bandánál mint a One Direction, nagyon könnyen botrány lehet, mint jelen esetben. Már előre érzem, hogy nem ez volt az utolsó ilyen eset. De azért ne essünk neki a 1D-nek, mert nem ők az egyetlen előadók, akiket lopással vádolnak, van bőven belőlük és azok is legalább olyan híresek, vagy híresebbek mint a One Direction.
2014. április 26. 09:46
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline |
Először is, most nézem a kommenteket, a többség érti a dolgokat, teljesen egyetértek velük.
Másodszor pedig azt sem tudom kik ezek, ebből látszik, hogy az 1D híresebb. Perelni szeretnének? Hát pereljék be őket. Csakhogy az 1D nyerne, mert baromira híresek, sokkal többen ismerik őket, és sokkal többen nézik a videójukat, míg én azt sem tudom kik a francok ezek az Ausztrálok.
Amúgy rengeteg ugyanolyan klipp kering a neten, de persze mindig a 1D-t kell kifogni, keresni egy régebben feltöltött hasonló videót keresni, hogy aztán kicsit növeljék a népszerűségük. Mert ebben két banda van: A híres 1D, meg egy hírnevet kereső Ausztrál banda.
És már nem azért: de az 1D forgatta le a klippet? Az ő ötletük volt? NEM. A forgatóé volt. Sosem értem, hogy ha az 1D-vel kapcsolatban történik valami botrány, akkor rögtön a fiúinkat vádolják. Ha valamelyik tag anyjának a keresztanyukájának a testvérének a kismacskájának a gondozója botrányt csinálna, akkor is a srácok lennének hibásak...
Ui.: Baromira nem érdekelnek azok, akik veszekedni akarnak velem a véleményem miatt, de hát akkor kimondom: hisztis Directioner vagyok. Megfelel?
xx
Másodszor pedig azt sem tudom kik ezek, ebből látszik, hogy az 1D híresebb. Perelni szeretnének? Hát pereljék be őket. Csakhogy az 1D nyerne, mert baromira híresek, sokkal többen ismerik őket, és sokkal többen nézik a videójukat, míg én azt sem tudom kik a francok ezek az Ausztrálok.
Amúgy rengeteg ugyanolyan klipp kering a neten, de persze mindig a 1D-t kell kifogni, keresni egy régebben feltöltött hasonló videót keresni, hogy aztán kicsit növeljék a népszerűségük. Mert ebben két banda van: A híres 1D, meg egy hírnevet kereső Ausztrál banda.
És már nem azért: de az 1D forgatta le a klippet? Az ő ötletük volt? NEM. A forgatóé volt. Sosem értem, hogy ha az 1D-vel kapcsolatban történik valami botrány, akkor rögtön a fiúinkat vádolják. Ha valamelyik tag anyjának a keresztanyukájának a testvérének a kismacskájának a gondozója botrányt csinálna, akkor is a srácok lennének hibásak...
Ui.: Baromira nem érdekelnek azok, akik veszekedni akarnak velem a véleményem miatt, de hát akkor kimondom: hisztis Directioner vagyok. Megfelel?
xx
2014. április 26. 09:57
Most miért kell ekkora felhajtást csinálni ebből? Szégyen, hogy ez miatt a srácokat is hibáztatják, pedig ők nem csináltak semmit. Egyébként én egyszer se láttam ennek a nemtudom milyen bandának a klipjét ezelőtt.
2014. április 26. 10:05
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
ööö szerintem nem olyan nehéz elhinni, hogy nem láttuk az ő klipjüket, szóval kicsinyég nagyképűek vagyunk, nem-e? nem szeretem olyan nagyon az 1D-t, de az tény, hogy milliókat mozgat meg ez a zenének nevezett termék. Valamint benne vannak a pakkban az elvakult, fanatikus rajongók, akiket (szerintem) nem szabad lebecsülni, hiszen a fanatizmusuknál fogva akár azt is betudnák biszonyítani, hogy az 1D-t másolták... nem mintha szeretném az 1D-t, ezt a C betűs bandát meg nem is ismerem
2014. április 26. 10:32
Ajj mindig őket hibáztatják. Lehet nem is ők tervezték a videóklipet!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.