Starity

Újabb botrány a One Direction körül

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 26. 07:08 #81
Mrs.Tomlinson22
Mrs.Tomlinson22
új tag

StátuszLu Han hyung we miss you
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 204327
Hagyjuk már eddig a létezéséről se tudtam ennek a görény Clubfeet-nek. Így akarnak maguknak hírnevet szerezni mivel -már akkor sokat mondok ha azt mondom-,hogy kb. 10 rajongójuk van. Úristen most hova rohanjak?? ohmy.gif Louis is egy dobozról ugrott fel.Ezért kell beperelni őket? Látom, hogy ész az van..
Igazán nem érdekel az a másik majom banda. Elmondanám, hogy azoknak még hangja sincs és valljuk be ezért még nem kéne perelni mert Ben állítólag koppintott.Szépen le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. Mindkét fél eleget dolgozott rajta. Nem a fiúk hibája. Le lehet állni.
2014. április 26. 08:00 #82
Csillla
Csillla
visszatérő vendég

StátuszAz élet egy színjáték, rajtad áll, hogy dráma-e, vagy vígjáték!<3 I'm in love!:)
Hozzászólás: 288
Azonosító: 215803
Szerintem marrha nagy idiótaság hogy egy doboz miatt ( amit amúgy bármipénzértmegvennék ) kell pereskedni... És szerintem az a másik videó nyomába sem ér a fiúkénak és most rühellem azokat akik azt kitalálták hogy beperelik az 1D-t! mad.gif Amúgy meg hová lett az az elv hogy mindenki segít a másiknak??????
2014. április 26. 08:21 #83
Mrs. Hippi
Mrs. Hippi
visszatérő vendég

StátuszEljutottam arra a pontra, hogy bizonyos dolgokat gondolkodás nélkül leszarok!
Hozzászólás: 202
Azonosító: 218944
Mrs.Tomlinson22
Hagyjuk már eddig a létezéséről se tudtam ennek a görény Clubfeet-nek. Így akarnak maguknak hírnevet szerezni mivel -már akkor sokat mondok ha azt mondom-,hogy kb. 10 rajongójuk van. Úristen most hova rohanjak?? ohmy.gif Louis is egy dobozról ugrott fel.Ezért kell beperelni őket? Látom, hogy ész az van..
Igazán nem érdekel az a másik majom banda. Elmondanám, hogy azoknak még hangja sincs és valljuk be ezért még nem kéne perelni mert Ben állítólag koppintott.Szépen le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. Mindkét fél eleget dolgozott rajta. Nem a fiúk hibája. Le lehet állni.

Teljesen egyet értek veled!
2014. április 26. 08:35 #84
dorcsyful01
dorcsyful01
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
Nem csak a doboz hasonló, tényleg már az első fél percben látszik a hasonlóság. A baj viszont azzal van hogy így próbálnak hírnevet szerezni.
2014. április 26. 08:55 #85
- törölt felhasználó -    
Hű, mennyi okos komment van itt... tényleg egy az egyben megegyezik az egész az effektusok miatt (a doboz elhanyagolható apróság) és akár hírnévszerzés akár nem, szerintem ha az emberek megdolgoztak valamiért és kitaláltàk az egész koncepciót akkor elég hülye dolog hogy csak úgy lemásolják az ötletet és egy ezerszer népszerűbb banda àltal lesz ismert az eredeti elképzelés.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. április 26. 08:59 #86
Vanen
Vanen
új tag

StátuszI don`t know ,I love he or not.....
Hozzászólás: 86
Azonosító: 192395
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy valójában tényleg nem látta a One Direction azt a másik videóót.
És ha igen,akkor sincs semmi smileeee.gif
2014. április 26. 09:02 #87
- törölt felhasználó -    
És akko miva? smileeee.gif Nem loptak semmit, csak mivel az egész dal arról szól, amit ezzel a klippel beakartak mutatni! Ennyi hülyéket! smileeee.gif Húúú smileeee.gif Nem loptak semmit... Mindig minden klipnél valaki mindig támadja őket smileeee.gif Ennyi hülyét
2014. április 26. 09:13 #88
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Nem a One Direction-t kéne beperelni, hanem Ben Winstont, ugyanis Ben volt a rendező. Ha pedig nem a 1D-t érte a per, akkor nem kéne "ÚJABB botrány a One Direction körül' címen írni a cikket. Az 'újabb' szócskát pedig azért emeltem ki, mert ez azért erősen túlzó. Ha pl. Justin-ról vagy Miley-ról szólna a hír, akkor megérteném, hisz botrányhősök, de a 1D körül nem igazán szoktak botrányok keringeni...
2014. április 26. 09:13 #89
- törölt felhasználó -    
És akkor mivan? smileeee.gif Pharrel Williams a Happy című számának a klipjét is lopta smileeee.gif ennyit erről
2014. április 26. 09:16 #90
myrita00
myrita00

StátuszA rózsaszín nem csak szín hanem életstílus.!! :$ <3 xoxo
Hozzászólás: 533
Azonosító: 206384
hát én már nem nagyon hallgatom a srácokat... régen nagy fan voltam de már nem .....amugy az uj szám se tetszik!
2014. április 26. 09:18 #91
myrita00
myrita00

StátuszA rózsaszín nem csak szín hanem életstílus.!! :$ <3 xoxo
Hozzászólás: 533
Azonosító: 206384
de szerintem se kéne perelni őket.
2014. április 26. 09:22 #92
- törölt felhasználó -    
Leugranak egy dobozról, és már botrány? Túlreagálták.
2014. április 26. 09:23 #93
makusz8
makusz8
új tag
Hozzászólás: 87
Azonosító: 190494
Nem fogja beperelni a fiúkat az biztos smileeee.gif
2014. április 26. 09:24 #94
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Ezek az okoskodó kommentek. Mi az hogy így akarnak hírnevet szerezni? xd Én ezeken csak röhögni tudok. Elmondom nektek hogy én eddig még említés szintjén sem hallottam erről a "Clubfeet"-ről. Tény hogy nagyon hasonlít a klipp, de szerintem nem kéne ezért beperelni. Mrs.Tomlinson22 kommentjének a végén van a lényeg. Szerintem le lehet ülni és megbeszélni a dolgot. És amúgy sem a fiúk hibája. Szerintem ők még nem is látták az a klippet ahogy a világ 80% sem. Amúgy meg ha a megtekintést nézzük akkor meg..... a clubfeet 1 éve töltötte fel a videóját, az 1D 1 hete. És mennyi a megtekintés különbség? Hát nagyon sok (persze az 1D javára) Ez olyan mint a nevük körül a botrány. Volt már egy olyan banda hogy One Direction, de a pert mégis ők nyerték meg mert az emberek 90% azt sem tudta ki az a másik One Direction. És most lehet engem hisztis, okoskodó directionernek hivni, nem érdekel, mert ez az én véleményem.
2014. április 26. 09:30 #95
- törölt felhasználó -    
hát ez nagyon gáz!egy mozdulat!ez komoly??????????
2014. április 26. 09:40 #96
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Ez már szokássá válik, hogy folyton lopással vádolják meg őket???
Én nem vádolok senkit, hogy ki a hibás, meg ki nem. Tény van hasonlóság, ezt nem tagadom. De ez által most a másik banda, híresebb lett mint eddig valaha. Különben meg a nem a 1D-t kell perelni meg szidni, a rendező feladata összeállítani klipet, és neki tudna kellene, hogy ha más videóból van az ötlet, akkor abból egy olyan híres bandánál mint a One Direction, nagyon könnyen botrány lehet, mint jelen esetben. Már előre érzem, hogy nem ez volt az utolsó ilyen eset. De azért ne essünk neki a 1D-nek, mert nem ők az egyetlen előadók, akiket lopással vádolnak, van bőven belőlük és azok is legalább olyan híresek, vagy híresebbek mint a One Direction.
2014. április 26. 09:46 #97
cukiicsaj
cukiicsaj
visszatérő vendég

Státuszhoneymoon ave
Hozzászólás: 410
Csatolások: 19
Azonosító: 215738
Először is, most nézem a kommenteket, a többség érti a dolgokat, teljesen egyetértek velük.
Másodszor pedig azt sem tudom kik ezek, ebből látszik, hogy az 1D híresebb. Perelni szeretnének? Hát pereljék be őket. Csakhogy az 1D nyerne, mert baromira híresek, sokkal többen ismerik őket, és sokkal többen nézik a videójukat, míg én azt sem tudom kik a francok ezek az Ausztrálok.
Amúgy rengeteg ugyanolyan klipp kering a neten, de persze mindig a 1D-t kell kifogni, keresni egy régebben feltöltött hasonló videót keresni, hogy aztán kicsit növeljék a népszerűségük. Mert ebben két banda van: A híres 1D, meg egy hírnevet kereső Ausztrál banda.
És már nem azért: de az 1D forgatta le a klippet? Az ő ötletük volt? NEM. A forgatóé volt. Sosem értem, hogy ha az 1D-vel kapcsolatban történik valami botrány, akkor rögtön a fiúinkat vádolják. Ha valamelyik tag anyjának a keresztanyukájának a testvérének a kismacskájának a gondozója botrányt csinálna, akkor is a srácok lennének hibásak...
Ui.: Baromira nem érdekelnek azok, akik veszekedni akarnak velem a véleményem miatt, de hát akkor kimondom: hisztis Directioner vagyok. Megfelel? smileeee.gif
xx
2014. április 26. 09:57 #98
- törölt felhasználó -    
Most miért kell ekkora felhajtást csinálni ebből? Szégyen, hogy ez miatt a srácokat is hibáztatják, pedig ők nem csináltak semmit. Egyébként én egyszer se láttam ennek a nemtudom milyen bandának a klipjét ezelőtt.
2014. április 26. 10:05 #99
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
ööö szerintem nem olyan nehéz elhinni, hogy nem láttuk az ő klipjüket, szóval kicsinyég nagyképűek vagyunk, nem-e? nem szeretem olyan nagyon az 1D-t, de az tény, hogy milliókat mozgat meg ez a zenének nevezett termék. Valamint benne vannak a pakkban az elvakult, fanatikus rajongók, akiket (szerintem) nem szabad lebecsülni, hiszen a fanatizmusuknál fogva akár azt is betudnák biszonyítani, hogy az 1D-t másolták... nem mintha szeretném az 1D-t, ezt a C betűs bandát meg nem is ismerem biggrin.gif
2014. április 26. 10:32 #100
- törölt felhasználó -    
Ajj mindig őket hibáztatják. Lehet nem is ők tervezték a videóklipet!
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok