Újabb botrány a One Direction körül
2014. április 27. 11:09
Azerintem ez nem lopas, de eleg gaz hogy igy utanozzak..
2014. április 27. 13:24
-.-" röhejes ez az egész... Mért mindig az 1D-t kell szekálni!?
2014. április 27. 14:17
ez az egész biztos nem igaz!! miért kell ilyen marhaságokat kitalálni?
2014. április 27. 14:19
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
O.O Ezek most szivatnak?? komolyan egy ilyen kis sz*r részlet miatt vádolják őket?? Chh néha nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek az ilyeneken... Sajna ezzel veszíteni fog ez aa ausztrál filmprodukciós, nagyon is remélem...
2014. április 27. 14:38
hülyeség... szegény srácokat folyton megtalálják az ilyen dolgokkal -.- ezért a kis részletért ekkora port kavarni, nevetséges.
2014. április 27. 16:32
maitee99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197724 offline |
hát...a két videó tényleg hasonlít,de Seamus utolsó mondata elég ironikus D ugyanis ezt a klipet még 1 millióan se nézték meg, míg a one directionét már 18 millióan.... szóval szerintem az 900 valahányezer megtekintést is csak ennek a hatalmas "botránynak" köszönhetik
2014. április 27. 17:08
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline |
milyen jót nevettem most!
nehogy már azért csináljanak ekkora botrányt, mert ugyan olyan ugrás volt mindkét klipben! te jó ég! és még nekem mondják hogy bolhából csinálok elefántot! btw nem a one direction-t kell okolni, hanem aki rendezte a klippet! és legalább híres lett az egyik részlet a klippjükből..
nehogy már azért csináljanak ekkora botrányt, mert ugyan olyan ugrás volt mindkét klipben! te jó ég! és még nekem mondják hogy bolhából csinálok elefántot! btw nem a one direction-t kell okolni, hanem aki rendezte a klippet! és legalább híres lett az egyik részlet a klippjükből..
2014. április 27. 17:51
Dodo578visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 157193 offline |
OMG! Ezek nem normálisak! Ilyen dologból botányt csinálni! Most életemben először néztem meg a videót és khömm....hát...xD biztosan nem másolni akarták, ha meg még is akkor ez van, ezt kell szeretni! muhahaha
2014. április 27. 18:30
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline |
És akkor mi van? .... ha egyezik a két klipnek egy kis jelenete, még nem kell a bolhából elefántot csinálni...
Ezek szerint rengeteg ideje van az embereknek, hogy apró kis "mozzanatokkal" (dobozról ugrok le) foglalkoznak.
Örülök.
Ezek szerint rengeteg ideje van az embereknek, hogy apró kis "mozzanatokkal" (dobozról ugrok le) foglalkoznak.
Örülök.
2014. április 27. 18:56
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline |
Jézusom de gázak! Minek kell ilyen semmiségből ekkora botrányt csinálni? :@ Nem hiszem hogy a Fiúk ilyet tettek volna,de ha így lett volna akkor is a rendezőt kéne hibáztatni.Egyszerűen csak féltékenyek az 1D sikerére és hírességére! <3
2014. április 27. 19:44
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Nagyon ismerős volt ez az effekt, és nem az ausztráliai banda által. Igaz, hogy nem pont ugyan az, de a koncepció hasonló, csak fordítva működik, mert itt folyamatosan "lép ki a testéből" a klip szereplője, de lényegében technikailag ugyan az, és ezt 2010-ben alkalmazták, egy román videóklippen. Ennyit arról, hogy ezt ki is találta ki, mert szerintem ez egy régi trükk, ami a filmekben lévő effektek (mikor egy színész egy időben kétszer tűnik fel egy helyen)változata. Ja és itt a link.
2014. április 27. 21:09
Megszokhattuk ettől az öt kicsög nyikhajtól!! UTÁLOM ŐKET!!!
2014. április 27. 23:40
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Jajj, szerencsétlenek... Álljtok már le ezzel a bolhából csinálnak elefántot dologgal. Látszik, hogy semmit nem értetek ehhez az iparhoz. Lehet, hogy nektek csak egy dobozról leugrás, de pár évvel ezelőtt ez egy rendező, egy opertőr, egy díszlettervező, egy terepfelmérő és még mittoménhány igen fontos ember kemény munkája volt mind a 20 másodperc. Foglmatok sincs arról, hogy mit beszéltek, és ez igen nagy szégyen, kivéve ha ötévesek vagytok. Akkor megértem, de az, hogy most ennyire elvakítson titeket az, hogy szegény vándít már megint rossz fényben akarják feltüntetni. Kár, hogy néhányan ennyire nem becsülitek meg a munkát. Arra gondoljatok, hogy mondjuk megírtok egy házit, de a legutáltosabb személy az osztályban lemásolja rólad, és a sajátjaként adja be, utána meg még te vagy a hibás, amiért szólni mersz. Kicsit elgondolkodhatnátok mielőtt elkezditek osztani a világbékét.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Sarah0315
2014. április 28. 15:14
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Most egy mozdulat nekik az utánzás? Vagy félreértettem?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.