Justin Bieber a Paramore-t is másolja
2014. május 03. 17:34
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline |
Szerintem nem kéne olyan nagy dobra verni !! sok hülye mindent nagyra vesz !!! Bekaphatják az utálók !!!
2014. május 04. 14:27
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Annyira szánalmas ez a Bieber gyerek, hogy elmondhatatlan. Nagyon egyedi, látszik rajta.. A Paramore legalább alkotott valamit, míg Ő csak lopkodni tud, meg a gorilláival megalázni másokat. Komolyan mondom, Beliberek - vagy hogy a manóba írják - ha eddig nem tértetek észhez, semmi reményem nincs felétek. xxxx
2014. május 05. 16:47
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
fuh..olyan nagy száám.. uristeen...-.- bele ne haljon majd a kis Hayley Williams ...
2014. május 07. 15:22
Hát Justin, ha nem vagy elég tehetséges ahhoz, hogy önmagadat add, és kitalálj valami újat, akkor inkább bújj el, de nem kéne más tehetséges előadókat másolni
2014. május 08. 18:43
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Nem csodálom, Bieber-nek semmi stílusa nincs...
2014. május 09. 17:52
I love you A.Húj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 190325 offline |
Jajj,hát most na... Csak egy kicsit hasonlít... D
2014. május 17. 12:30
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Azt megértem, miért róluk másol, jó a paramore és adam Lambert is, de... Na jó, őszinte kell legyek: Hányok Justintól. Ez van.
2014. május 17. 14:49
emogirlllúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 224118 offline |
hah, ez is mutatja, hogy Justin mennyire, de mennyire szánalmas. oké, hogy a jó és tehetséges előadókra akar hasonlítani de ez másolás. írták páran, hogy miért kell ezt ilyen nagy dobra verni...hát akkor nézzük azt mi lenne ellenkező esetbe....ha Justinnak egy db betűjét is elcsórná vki akkor kb. kitörne a 3. világháború :,)
liptakanna21 neked meg ajánlom a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet, plusz rád férne egy kicsivel több olvasás ahelyett , hogy itt erre a majomra csorgatod a nyálad.
liptakanna21 neked meg ajánlom a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet, plusz rád férne egy kicsivel több olvasás ahelyett , hogy itt erre a majomra csorgatod a nyálad.
2014. május 22. 16:17
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Justinin látszik, hogy semmi egyéniség nincs benne. Eleve gondoljatok bele, hogy hogy lett híres. Nem saját dalokkal, csak neki is megvolt az az adottsága, hogy tudjon énekelni. Youtube énekesként más dalait énekelte el, amit mások megnéztek. És BUMM, Justin Bieber híres... Pedig semmi érdemi munkát nem csinált.
2014. június 02. 16:58
Esztikeee1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 226975 offline |
Miért mások nem lopnak a másokról dolgokat nem lehet elnezni neki es ha tényleg ellopta az ötletett neki nem tetszhet?.........
2014. június 23. 08:20
Esztikee1994: De tetszhet neki. Attól pl.: hogy nekem is tetszik egy barinőm rajza most nem másolom le.
Értem hogy Adam Lambert-re és a Paramore-ra szeretne hasonlitani. Nekem is pl.: Hayley Williams a példaképem, mégse festem pirosra a hajam.
Értem hogy Adam Lambert-re és a Paramore-ra szeretne hasonlitani. Nekem is pl.: Hayley Williams a példaképem, mégse festem pirosra a hajam.
2014. augusztus 01. 16:36
Ezen már megsem lepődöm.Nincsen a gyerekben semmi eredetiség,bár nem mintha más nem csinálna ilyet.
2014. augusztus 15. 22:37
Szika15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.13. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 231419 offline |
Sok irigy kutya..Szánalmas csírák vagytok mind,akik lealázzátok.Ha lemásolta az ő dolga,úgysem olyan,mint a másik,mivel azt nem ö énekli szoval semmiféleképp se lehet egyforma.Bekaphatják az utálók !!!
2014. december 02. 22:41
nemerdekelszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 236211 offline |
K*rva gáz amit itt leműveltek, már bocsánat!
Itt szidjátok, meg hogy hánytok tőle, stb, stb...
ENYNIRE NINCS ESZETEK, BMEG? XDDDDDD
MAJD PONT JUSTIN FOGJA TERVEZNI A BORÍTÓT, TÉNYLEG.
Ezer más dolga van, nemár, hogy ez lesz neki a legfontosabb....
Egyébként, egy pici hasonlóság mert a betűtípus ugyanaz..és? ha jobban keresgéltek, volt már olyan, aki koppintott a másikról. Nem Justin az egyetlen.
Az Adam Lambert-ös pedig EGYÁLTALÁN NEM HASONLÍT, talán annyit, hogy van benne sárga meg fekete...annyira szánalmasok az utálók, mindent kitalálnak, csak hogy Justint még jobban szidhassák. Szánalmas!
Nem kérem a bunkó jellegű hozzászólást ehhez, nem fog érdekelni, mert tudom, hogy nekem van igazam
F*szfejek.....
Itt szidjátok, meg hogy hánytok tőle, stb, stb...
ENYNIRE NINCS ESZETEK, BMEG? XDDDDDD
MAJD PONT JUSTIN FOGJA TERVEZNI A BORÍTÓT, TÉNYLEG.
Ezer más dolga van, nemár, hogy ez lesz neki a legfontosabb....
Egyébként, egy pici hasonlóság mert a betűtípus ugyanaz..és? ha jobban keresgéltek, volt már olyan, aki koppintott a másikról. Nem Justin az egyetlen.
Az Adam Lambert-ös pedig EGYÁLTALÁN NEM HASONLÍT, talán annyit, hogy van benne sárga meg fekete...annyira szánalmasok az utálók, mindent kitalálnak, csak hogy Justint még jobban szidhassák. Szánalmas!
Nem kérem a bunkó jellegű hozzászólást ehhez, nem fog érdekelni, mert tudom, hogy nekem van igazam
F*szfejek.....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.