Ez hülyeség.
Nem minden férfi ilyen, pláne nem manapság. Tény, hogy vannak ilyenek,de ezek az ilyen életstílusok miatt halnak meg egyedül. Javára ez is a nevelésnek tudható be: aki igénytelen körülmények között nőtt fel, az igénytelen is lesz. Ha nem tanították meg takarítani, akkor ilyen lesz a kecó.
De mondom, én akit ismerek értelmiséget, egyik sem ilyen körülmények között tengeti a mindennapjait.
Én speciel rettentő tisztaságmániás vagyok, szóval ez ott kezdődik, hogy az a nő, aki ilyen férfinél szívesen éjszakázik, akkor az csak saját magáról ad képet, mert a nő se lehet valami nagy igényű. Záróként még annyit, hogy aki hülye haljon meg, aki lusta takarítani, egye meg a kosz.
Undorító módon élnek a szingli pasik
2014. május 04. 12:02
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Na most emberek, lehet, hogy Amerikában ez gyakori, de nem mindegyik férfi ilyen. Főleg nem olyan, akit én ismerek, bár ő jóval idősebb, és az apám, na nála 1000%, hogy tisztaság és rend lenne. Ennyi.
Aki meg tényleg ilyen trehány és rendetlen, és higiéniátlan, azt meg egye meg kosz.
Aki meg tényleg ilyen trehány és rendetlen, és higiéniátlan, azt meg egye meg kosz.
2014. május 04. 12:06
A cikk megírásának a gondolata is felesleges volt. Aki meg ilyen igénytelen saját magával szemben az meg is érdemli a saját maga társaságát egy életen át. Fuj!
2014. május 04. 16:54
Ez eléggé gusztustalan, viszont mind a címben mind a cikkben kicsit zavar ez az általánosítás...
2014. május 04. 17:48
Engem nagyon irritálnak az ilyen ,,pasik". Nem az, hogy szinglik, hanem, ahogyan viselkednek...és még mellette ilyen undorítóan élnek... Bár nem csak a szinglik élnek így.
2014. május 04. 21:28
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
JÉZUS! Hogy néz ez ki?
2014. május 05. 15:21
hát aki így él, ne csodálkozzon, hogy egyedül van amúgy oké, hogy a fiúk trehányabbak, de azért ez de természetesen van kivétel x
2014. május 05. 16:13
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline |
Általánosítást leszámítva van benne igazság. Nyilván legtöbben így élnek, de nem ennyire igénytelen az összes. Furcsa is lenne.
2014. május 05. 22:00
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline |
Láccik mi van ha nincsen csaj a háznál xd... <3
2014. május 06. 12:02
Aki ilyen lakásban lakik, az általában koszos és büdös. Normális lány messzire elkerüli az olyan pasikat, akik ragadnak a kosztól, és legyek döngik be... A fenti képeken bemutatott otthon(ok)nál már talán csak az utca (is) tisztább... BLÖE!
2014. május 07. 15:43
Azért nem a szingli pasik 100%-a él így, van kivétel is. Hál' Istennek.
2014. május 07. 17:34
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Hát értem én, hogy nem a takarítás a pasik kedvenc hobbija, de azért ez már durva! (Főleg a WC!! ) Még jó, hogy azérrt vannak olyan pasik akiket anyuci megtanított takarítani.
2014. május 08. 20:10
huh,hát nekem van egy bátyám és van egy lakása,de amikor odamegyünk akkor nem így náz ki
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.