Sokszorozódnak a One Direction tagjai
2014. május 03. 15:17
Nem csak a One Direction esetében van rengeteg őrült rajongó, akik semmire és senkire nincsenek tisztelettel. Minden előadó táborában vannak ilyenek. Ez a hasonmás dolog teljesen felesleges. Jelenleg ha jól tudom ugye Dél-Amerikában tartózkodnak, és csak ott szokta a hírességeket ilyen hatalmas őrjöngés, hisztéria fogadni, máshol azért lájtosabbak a dolgok. Simán kibírhatnák ezt a kis időszakot, amíg ott tartózkodnak. Demi is Dél-Amerikában van már lassan két hete, Őt is hasonló körülmények érik nap mint nap, alig lehet kijuttatni a szállodából, még sem folyamodik ilyen módszerekhez... Mondjuk számomra az efajta rajongás már beteges.
2014. május 03. 15:19
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline |
Hahah, elmés
2014. május 03. 15:19
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
"...nemcsak saját, de példaképük testi épségét is képesek veszélyeztetni mindössze egyetlen fotóért vagy érintésért.
csodás rajongók.am ezek miért példaképek? mit tettek le az asztalra? mit bizonyítottak a fanoknak? mitől lesznek ők inspiráló személyiségek?
ezekre a kérdésekre tényleg kíváncsian várom a választ, mert én még mindig csak 5 cicafiút látok, akik a bájukkal belopták magukat a tinilányok szívébe és olyan dalokat énekelnek amiket nem is ők írtak, pedig egy előadónak az a dolga, hogy a zenében elmondja az érzéseit, gondolatait és, hogy kifejezze önmagát
csodás rajongók.am ezek miért példaképek? mit tettek le az asztalra? mit bizonyítottak a fanoknak? mitől lesznek ők inspiráló személyiségek?
ezekre a kérdésekre tényleg kíváncsian várom a választ, mert én még mindig csak 5 cicafiút látok, akik a bájukkal belopták magukat a tinilányok szívébe és olyan dalokat énekelnek amiket nem is ők írtak, pedig egy előadónak az a dolga, hogy a zenében elmondja az érzéseit, gondolatait és, hogy kifejezze önmagát
2014. május 03. 15:24
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Rengeteg híres ember, sztár, politikus és befolyásos embernél használnak testdublőröket, szóval nem csak náluk alkalmaznak ilyet. Csak általában az ilyesmit nem szokás világgá kürtölni, mert ennek így sincs semmi értelme. Akkor meg minden rajongó azt fogja nézni, hogy vajon ezek az igaziak vagy csak hasonmások? Ezer éve bevett trükk az, hogy egy hasonló kinézetű kalappal, sállal, légyszemüveggel eltakart valakit látunk, miközben a sztárokat egy menekülő úton kijuttatják az adott helyszínről. Szó sincs arról, hogy lemásolják őket.
2014. május 03. 15:24
Benita1516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 225391 offline |
Zsanciii: Mi az hogy csimbókok meg undorítóak? -.-" miért a big time rush jobb? Egy buzikból álló banda....és akkor pofázz ha annyit elértél mint az 1D! :* Köszi.
2014. május 03. 15:25
Aha. Azért keresnek hasonmásokat, hogy másokat rohanjanak le? Ez értelmes.
Lili0120 egyetértek. Én is kíváncsi lennék a válaszokra.
Lili0120 egyetértek. Én is kíváncsi lennék a válaszokra.
2014. május 03. 15:29
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
Egyfelől jó egyfelől meg nem... persze fontos a testi és lelki(!) egészségük, de hát azért eléggé elszomorítana, hogy a semmiért küzdöttem meg több 100 lánnyal..egy hamis fotó nem ér semmit..de hát ez van.
2014. május 03. 15:33
Beyla! Hasonlitsd Te magadat az 1Dhez!!! És hogy jött ide a BTR?? Ha legalabb irtam volna hogy jobbak akkor kellene felhozni őket! Ne másokat hasonlitgass az 1Dhez, hanem tanuld meg magadat kontrollálni!!! Köszi baba, puszi!!! Ui.: nem ÉN vagyok az egyetlen aki szaroknak gondolja őket. Vitatkozz azokkal!
2014. május 03. 15:34
Boccs elirtam. Benita1516nak szól az előző comment!
2014. május 03. 15:40
Benita1516 én is szeretem a 1D-t , de azokat nem szidom akik nem szeretik őket.
2014. május 03. 15:45
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Benitának igíza van, de szebb szavakkal is kifejezhette vlona magát.
2014. május 03. 15:54
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
szegények remélem beváll ez a hasomás dolog!
2014. május 03. 15:55
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Nem tudom mi van ezekkel a rajongókkal.. egy kicsit már beteges az, hogy nem hagyják őket aludni, az meg főleg, hogy rátaposnak egymásra csak azért, hogy csinálhassanak egy képet velük, én soha nem csinálnám ezt (bár nem tudom elképzelni azt, hogy mi lenne akkor, ha szembe találnám velük magamat).
De ezt egy kissé feleslegesnek és igazságtalannak tartom:
1. nincs 2 ugyanolyan arcú ember, szóval a rajongók szerintem rájönnének, hogy nem szívük kedvese van előttük.
2. ez elég rossz a rajongókra nézve, mert lehet valakit azért fognak véletlenül (vagy nem) halálra taposni, hogy egy másik lány csinálhasson egy képet egy kamu Harry Styles-szal..
btw: Én ismerek egy fiút aki eléggé hasonlít Niall-re,
de ő sosem vállalná be azt, hogy őt szorongassák meg fojtsák meg az utcán más helyett..
ui: Elody, jól beszélsz, teljesen egyetértek veled! (csak nem írtam le még egyszer amit te már megtettél előttem.)
De ezt egy kissé feleslegesnek és igazságtalannak tartom:
1. nincs 2 ugyanolyan arcú ember, szóval a rajongók szerintem rájönnének, hogy nem szívük kedvese van előttük.
2. ez elég rossz a rajongókra nézve, mert lehet valakit azért fognak véletlenül (vagy nem) halálra taposni, hogy egy másik lány csinálhasson egy képet egy kamu Harry Styles-szal..
btw: Én ismerek egy fiút aki eléggé hasonlít Niall-re,
de ő sosem vállalná be azt, hogy őt szorongassák meg fojtsák meg az utcán más helyett..
ui: Elody, jól beszélsz, teljesen egyetértek veled! (csak nem írtam le még egyszer amit te már megtettél előttem.)
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. május 03. 15:57
pontosan, Beyla
amúgy meg, Lili0120, ezt tényleg most és itt kell?
szerintem van benne jó meg rossz dolog is. pl a fényképről van szó akkor igen, ez nagy fájdalom lehet, hogy nem a kedvenceddel csináltál képet, de a fiúk érdekéből ez jó dolog. x
amúgy meg, Lili0120, ezt tényleg most és itt kell?
szerintem van benne jó meg rossz dolog is. pl a fényképről van szó akkor igen, ez nagy fájdalom lehet, hogy nem a kedvenceddel csináltál képet, de a fiúk érdekéből ez jó dolog. x
2014. május 03. 16:12
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
És ha azt akarják hogy ne figyeljék őket,akkor miért rakják ki ezt egy ismert közösségi oldalra? (lúúúzer)
2014. május 03. 16:13
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline |
és tuti h rájönnének
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.