Sokszorozódnak a One Direction tagjai
2014. május 04. 11:54
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline |
A rajongók is lehetnének kicsit megértőbbek a fiúkkal, nekik is kijár a nyugi. Bár nem tartom helyesnek a hasonmásokat, én se örülnék ha Harry helyett egy másik fiúval fotózkodnék!
2014. május 04. 11:58
Kezdenek egyre elkorcsosulni a "directionerek" :| Bár én ezeket a visongó,hajukat tépkedő kislányokat egyáltalán nem nevezném rajongóknak.
2014. május 04. 12:22
Ez de durva!Ha már ilyeneket kell használjanak,az eléggé durva!A kis directionerek nem tudnak egy kicsit lenyugodni?Lehetnének csendes rajongók!Én ismerek is olyat!!
2014. május 04. 12:25
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline |
Csak megismerik a kedvenceiket... Én például 1000 közül is megismerném Helena Bonham Cartert, és ők azt állítják, hogy ők a világ legnagyobb fanjai, legalábbis az én ismerettségi körömben a 1d fanok (nem mintha sok lenne) azt állítják... én egyébként megértem őket, de lehetnének kicsit kedvesebbek...
2014. május 04. 12:44
me14meúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 225438 offline |
Nem mondom, hogy szánalmas mert nem ők tehetnek róla,de az egész... talán mégis ezt kell mondanom. Ez már SZÁNALMAS . Csak elképzelni is rossz, hogy mennyi őr és rendőr kellene majd ahoz, hogy megéllítsák a mérges rajongókat. . Tljesen mindegy a lényeg, hogy ha még nem drogoznak akkor majd fognak és hirtelen mindenhol szivárványt látnak.
2014. május 04. 13:03
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline |
Nos.. én is Directioner vagyok és azt állítom, hogy 1000 közül megismerném Niall-t. Ez talán igaz is de ha a directionerek azt is kinyomozták mekkora a pénisz méretük akkor talán már csak megismerik a kedvencüket! D de ezt nem tudhatjuk biztosra.... viszont télleg durva ahogy rajonganak a hotel előtt a fanok. és a fiúk is nehét helyzetben vannak mert a imádják a fanokat de azért ez túlzás!
2014. május 04. 13:03
Idézet (Elody @ 2014.05.03. 15:15)
én megértem, hogy a rajongók őrültek a többség és hogy ez nehéz, de ez ezzel jár és kész, azért lássuk be, néha áldozatot kell hozni hogy milliókat keressenek és hogy a leghíresebb fiúbanda lehessenek. inkább valamit ki kéne találni, mivel csitíthatnák a közönséget, valami alku vagy módszer, bár tudom ilyen zagyvaságokat könnyű mondani. na de ez? ez több mint szemétség, ez hatalmas nagy bunkóság, hogy tegyük fel van egy rajongó aki nagyon messze lakik az egyesült királyságtól vagy az isten háta mögött és életében egyszer talán esélye adódhat, hogy lássa egyik nagy kedvencét, majd kiugrik a szíve, infarktust kap, és jól pofára esik, mikor meglátja, hogy csak egy úgynevezett csalétek klón, nem is az igazi Zayn, Harry, Louis Liam vagy Niall. Asszem mentem agyf*szt kapnék ha velem esne meg, nyilván ez nem először fog előfordulni és a rajongók csak még inkább dühösebbek lesznek és fel fognak háborodni.
Egyetértek veled drága Elody!
2014. május 04. 13:36
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Könnyű dolga van a menedzsmentnek a "klónok" felkutatásában. Egy forgalmas belvárosi utcán nem tudsz anélkül végigmenni, hogy ne látnál hasonló kaliberű fiút. Nevetséges a felhajtás, ami az öt bohócot illeti. Elsősorban az eksztázisban lévő, egymást taposó lányokra célzok, akik annyival sem tisztelik meg imádott bandájukat, hogy békén hagyják őket. Aztán a sok biszb@sz, amiért sorban állnak.
u.i: Biztos vagyok abban, hogy a nagy rajongókat pofonegyszerű átvágni. Nem egyszer fordult már elő ilyesmi.
u.i: Biztos vagyok abban, hogy a nagy rajongókat pofonegyszerű átvágni. Nem egyszer fordult már elő ilyesmi.
2014. május 04. 14:10
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hát, ezt a hírt kár volt nyílvánosságra hozni így, mert a rajongókat nehéz lesz megtéveszteni. Engem nem lehetne, max ha nem látom az arcát..
de megértem, hogy miért akarják. Tök rossz lehet mikor nem tudsz aludni, vagy elmenni várostnézni. Vagy csak boltba menni.
de megértem, hogy miért akarják. Tök rossz lehet mikor nem tudsz aludni, vagy elmenni várostnézni. Vagy csak boltba menni.
2014. május 04. 14:59
Magyarul dublőr... Egyrészről érthető másrészről pedig hatalmas kicseszés a rajongókkal szemben.. Ha lennék olyan mázlista hogy összetalálkozhassak velük és aztán azzal szembesülnék hogy nem is ők azok, hát hatalmasat csalódnék....
2014. május 04. 15:28
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Én megértem, hogy tényleg vannak olyan fanok, akik "veszélyesek", illetve zaklatják őket, de ez a rajongók számára sem igazságos, szerintem. Milyen érzés lenne, ha életedben egyszer találkozhatnál velük, aztán később kiderülne, hogy nem is ők voltak?
2014. május 04. 15:38
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
1: részben megértem.
2: részben ellenzem.
Most komolyan, ezt.. ezt ki találta ki? Egy elmebajos kisgyerek? Mekkora hülyeség már, ha kiderül, akkor mi lesz? Nem csak hogy izgatottak, de dühösek és csalódottak lesznek a rajongók, és ezért igenis a fiúkat fogják hibáztatni. Esküszöm, ha ez velem megtörténne, soha többet nem vennék egy cédét se. Nem mintha directioner vagy mi lennék, de én is rajongok egyes bandákért, és igenis szarul esne, ha ilyet tapasztalnék, tekintve, hogy talán életemben az lenne az első és az utolsó alkalom.
Habár az is igaz, hogy este nem kéne senkit zargatni, mert ezzel nem csak őket zavarják. Vannak még rajtuk kívül mások is. És úgy, hogy valószínűleg a közeljövőben/múltban lesz/volt koncert, ez hülyeség. Na mindegy.
2: részben ellenzem.
Most komolyan, ezt.. ezt ki találta ki? Egy elmebajos kisgyerek? Mekkora hülyeség már, ha kiderül, akkor mi lesz? Nem csak hogy izgatottak, de dühösek és csalódottak lesznek a rajongók, és ezért igenis a fiúkat fogják hibáztatni. Esküszöm, ha ez velem megtörténne, soha többet nem vennék egy cédét se. Nem mintha directioner vagy mi lennék, de én is rajongok egyes bandákért, és igenis szarul esne, ha ilyet tapasztalnék, tekintve, hogy talán életemben az lenne az első és az utolsó alkalom.
Habár az is igaz, hogy este nem kéne senkit zargatni, mert ezzel nem csak őket zavarják. Vannak még rajtuk kívül mások is. És úgy, hogy valószínűleg a közeljövőben/múltban lesz/volt koncert, ez hülyeség. Na mindegy.
2014. május 04. 15:48
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Ez de durva!Ha már ilyeneket kell használjanak,az eléggé durva!A kis directionerek nem tudnak egy kicsit lenyugodni?Lehetnének csendes rajongók!Én ismerek is olyat!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.