A One Direction énekese szakított barátnőjével, Sophia Smithszel, akivel összesen nyolc hónapig alkottak egy párt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Payne újra szingli
2014. május 04. 13:30
2014. május 04. 13:37
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline |
Szeretem őket, szerintem nagyon aranyosak voltak, sajnálom ((
2014. május 04. 13:44
Én tényleg sajnálom. Az elején még nagyon nem bírtam Sophiát, de mostanra nagyon megkedveltem és tényleg nagy rossz, hogy szakítottak. Nagyon aranyosak voltak pedig... én sajnálom és kész!
2014. május 04. 13:46
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Erre lehetett számítani...a fiúk mindig úton vannak, a barátnőket meg nem lehet mindenhova cipelni...ha esetleg már nem járnának suliba vagy valami, akkor mehetnének a fiúkkal, de így...:S
Amíg ilyen híresek addig ne is számítsanak hosszú kapcsolatokra, vagy a rajongók szedik szét őket vagy a távolság.
Amíg ilyen híresek addig ne is számítsanak hosszú kapcsolatokra, vagy a rajongók szedik szét őket vagy a távolság.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. május 04. 13:52
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Szegény Liam.
2014. május 04. 13:53
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
A twitter tényleg elég feltűnő volt..amiket írt utólag meg amiket fb-n lehet látni utalások, de én csak akkor fogom elhinni, ha Liam mondja. Sajnálom.
De egyébként egy híres emberrel tényleg nehéz járni. De őgy gondolom, hogy ha valakik szeretik egymást nagyon, akkor bírni kell a távollétet. Az mégjobban megerősítheti a kapcsolatot. Daniellevel is bírták sokáig.
De egyébként egy híres emberrel tényleg nehéz járni. De őgy gondolom, hogy ha valakik szeretik egymást nagyon, akkor bírni kell a távollétet. Az mégjobban megerősítheti a kapcsolatot. Daniellevel is bírták sokáig.
2014. május 04. 13:56
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Nem örülök ennek egyáltalán. Liam megint teljesen magába fog fordulni.
Nem értem ki az, aki azt hiszi, hogy Danielle-el újra egymásra találnak. Szép álom gyerekek, de hülyeség.
Én személy szerint szimpatizáltam Sophia-val, mert aranyosnak és visszafogottnak tűnt.
Remélem Liam átgondolja a dolgokat még egyszer..:/
Nekem csak az számít, hogy a viharos életében találjon egy stabil pontot, és boldog legyen. Ha ez nem Sophia, akkor jól tette, hogy véget vetett a kapcsolatuknak. Remélem megtalálja hamar azt, aki boldoggá teheti.
Nem értem ki az, aki azt hiszi, hogy Danielle-el újra egymásra találnak. Szép álom gyerekek, de hülyeség.
Én személy szerint szimpatizáltam Sophia-val, mert aranyosnak és visszafogottnak tűnt.
Remélem Liam átgondolja a dolgokat még egyszer..:/
Nekem csak az számít, hogy a viharos életében találjon egy stabil pontot, és boldog legyen. Ha ez nem Sophia, akkor jól tette, hogy véget vetett a kapcsolatuknak. Remélem megtalálja hamar azt, aki boldoggá teheti.
2014. május 04. 13:59
Én sajnálom, mert szépek voltak együtt, Sophiát sokkal jobbnak tartottam Daninél. Szegény Liam.
2014. május 04. 14:00
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Aki ennek örül, az nem mondható rajongónak.
Sajnálom, nehéz lehet most nekik, de ez az ő életük.
Sajnálom, nehéz lehet most nekik, de ez az ő életük.
2014. május 04. 14:01
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline |
Én valamiért nem akarom elhinni. Ha mégis igaz, akkor tényleg nagyon szomorú lennék. Sophia-t már a kezdetektől fogva szerettem, nagyon szimpatikus /volt/. Tetszett, hogy privát életet él.
Láttam, néhányan már azt hiszik, hogy Payzer újra összejön. Véleményem szerint az idő múlásával egyre kevesebb az esély arra, hogy Danielle és Liam újrakezdjék. Már legalább egy éve szakítottak. Tovább kell lépni.
Remélem senki nem fog örömtáncot járni, ha esetleg Sophiamnek tényleg vége van. Ugyanis Liam szerintem nem épp a legboldogabb...
Láttam, néhányan már azt hiszik, hogy Payzer újra összejön. Véleményem szerint az idő múlásával egyre kevesebb az esély arra, hogy Danielle és Liam újrakezdjék. Már legalább egy éve szakítottak. Tovább kell lépni.
Remélem senki nem fog örömtáncot járni, ha esetleg Sophiamnek tényleg vége van. Ugyanis Liam szerintem nem épp a legboldogabb...
2014. május 04. 14:03
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Sophia helyett, akivel nem volt semmi bajom, a kis hülye Eleanornak kellett volna lekoccolnia. Nem vagyok Larry shipper, de olyan feltűnően kihasználja Louist, hogy az már fáj, az a szerencsétlen olyan elvakult, hogy semmit se vesz észre. Lehet kicsit eltér a témától, de ezt muszáj volt.
Ám Sophia-t jobban birom mint Danielle, aki meg reménykedik h Liam visszamegy hozzá, azzal gondok lehetnek
Ám Sophia-t jobban birom mint Danielle, aki meg reménykedik h Liam visszamegy hozzá, azzal gondok lehetnek
2014. május 04. 14:17
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
Jaj Itenem! Liam annyira sajnálom. De a Directionerek mind tudták, hogy ez nem lesz hosszútávú. És szerintem Sophia nem volt hozzád való, Daniel volt az igazi... de azért sajnálom, mert ha boldog csak akkor jó nekünk Directionereknek. )
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.