Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 05. 19:11
Ha nem jótékonysági célra ment a pénz, akkor ez visszataszító. De nem hiszem, hogy neki kell a sok lóvé, gondolom ígyis van neki annyi mint galamb Magyarországon.
2014. május 05. 19:12
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Szerintem a cím enyhe túlzás, bãr tagadhatatlan, hogy az évek alatt sokat változott, mint emberileg, mint zeneileg és nem előnyére.
Lehet itt védeni őt, hogy megmondták neki, hogy ezt csinálja, de akkor meg abban változott, hogy hagyja azt, hogy irányítsák. Ugyanis régen lázadó imidzsėről volt híres, meg nem azt csinálta amit megmondtak neki. Ha viszont magátol húzódott el a rajongóitól, akik által lett igy felsztárolva, gratulálhat magának...
Lehet itt védeni őt, hogy megmondták neki, hogy ezt csinálja, de akkor meg abban változott, hogy hagyja azt, hogy irányítsák. Ugyanis régen lázadó imidzsėről volt híres, meg nem azt csinálta amit megmondtak neki. Ha viszont magátol húzódott el a rajongóitól, akik által lett igy felsztárolva, gratulálhat magának...
2014. május 05. 19:13
Cony97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 210006 offline |
Hát ezen a képen nem úgy látszik mintha Avril nagyon "félne" a rajongóitól.
2 felhasználónak tetszik:
laura23pl,
Szandi0820
2014. május 05. 19:15
onceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 28635 offline |
jah itt a Brazil képsorozat : http://avrildaily.net/gallery/thumbnails.php?album=835
2014. május 05. 19:27
Ez azért nagyon durva. Semmi érintkezés?? Ennyi erővel akkor odaretusálhatják magukat vagy egy webcamerás videót s nézhetnek róla,annyira ugyanaz. Nem az lenne a lényeg,hogy évek múlva mikor találkozol vele megöleled mert eddig csak hülye posztereken láthattad mikor elretusálják a fejüket. Szerintem egy ölelés többet jelent egy rajongónak mint egy ilyen kép. Komolyan Avril..ez tényleg gáz. xx
2014. május 05. 19:45
Cat13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 203405 offline |
Av a kedvenc énekesem de ez már tényleg gáz,ha egyáltalán igaz...De sztem inkább az ALfoundation-nak gyűjtött pénzt Na mind1 én azért még bírom LBS forever
2014. május 05. 20:02
Ez van,így jártak szegények.De aki igazi Avril fan,az ezt is megbocsájtja neki...
2014. május 05. 20:03
onceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 28635 offline |
http://avrildaily.net/gallery/thumbnails.php?album=886 http://avrildaily.net/gallery/thumbnails.php?album=887 abszolút nem gáz, nézzétek meg ezeket a képeket... direkt kiragadtak egy pár olyat amelyen jó távol áll tőlük Avril, de ezeken kívül még egy jónéhány más kép is készült a rajongóival, amelyeken néhány rajongó még át is öleli őt.
2014. május 05. 20:22
Ez egy annyira beképzelt lány!Soha sem bírtam.Játsza itt a nagy menőt azt közben egy nagy nulla lehet ,hogy nem ő találta ki ezt a hülyeséget,de emberek!Álljon már meg a menet...Nagyon sajnálom azokat akik bedőltek ennek a dolognak.
2014. május 05. 20:27
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nah, hát én évek óta ismerem Avrilt, de nem hallgatom rendszeresen, de én úgy hittem teljesen közvetlen a rajongókkal...nem tudom mért nem bújhattak össze a képeken mint a többi énekes szokott a rajongókkal?!
2014. május 05. 21:48
GAGAFANvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 219150 offline |
Hányszor írjátok még le ugyanazt?XD
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 05. 21:51
GAGAFANvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 219150 offline |
Egyébként meg sikerült találni 4 képet ahol nem lihegnek egymás nyakába-.-amúgy egy csomóan megölelték
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 05. 22:07
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline |
Tényleg vannak olyan képek, amiken közelebb állnak egymáshoz, mint ezeken. De még így is kínos. Avril a képeken kicsit eltávolodik a rajongóitól, mikor ők közelebb akarnak hozzá állni. Egy ölelés azért kijárna mindenkinek. Azt hittem közvetlenebb a rajongóival...
2014. május 05. 22:09
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
hát az tudtuk h szívás és még JB az érzéketlen buzi...
2014. május 06. 03:12
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline |
Ez durva Most hiába linkelitek be az összes képet, ez akkor is gáz. Mi az, hogy nem ölelhetik meg? Pláne azért gáz ez, mert még fizettek is érte. Elkapod az utcán, hogy készítsen veled egy fotót, de ő nem akar hozzád se érni. Oké, legyen (bár szerintem ez is bunkóság). De az, hogy egy meet&greet keretében, ahol te pénzt adsz ki a találkozásért, kínosan vigyáz, hogy egy ujjal se érjen hozzád... na erre nem találok szavakat. Régen a kedvenc énekesnőm volt. A Let Go című albumát imádtam. Egyedi, kicsit fiús stílusa volt akkoriban, de nekem tetszett. Aztán jött az Under My Skin. Átváltott punk-rock stílusra, más lett az öltözködése, mert akkoriban ez volt a menő. Még ez is tetszett. Aztán teljesen szőkére festette a haját, és felvette ezt a cuki rózsaszín-fekete-halálfejes-kockás-szegecses valamit, amit mindennek lehet nevezni csak stílusnak nem. Mindezt miért? Mert ez kurva menő volt akkoriban.
Tudom, hogy kevés olyan sztár van, aki a maga útját járja, és nem szólnak bele, hogy mit csináljon vagy hogy nézzen ki. De mikor megismertem Avrilt, biztos voltam benne, hogy ő ilyen lesz. Aztán csalódtam...
Tudom, hogy kevés olyan sztár van, aki a maga útját járja, és nem szólnak bele, hogy mit csináljon vagy hogy nézzen ki. De mikor megismertem Avrilt, biztos voltam benne, hogy ő ilyen lesz. Aztán csalódtam...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.