Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 19:09
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Te jóó ég szegénykék :/
2014. május 04. 19:12
Swaggirl12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 224674 offline |
Atyavilág most komoly legalább át karolhatta volna őket neki talán néhány másodperc egy fannak pedig egy életen át emlék ennyi pénz a semmiért ennyi eröből interneten is meglehetne szerkeszteni .Én szeretem Avril zenéjét de nem vagyok megszálott rajongó
2014. május 04. 19:13
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Eleve soha nem adnék ki ennyi pénzt vmire, de ha már kiadom, követelném, hogy igenis, had érjek már hozzá a kedvencemhez! Ez az egész szégyen!
2014. május 04. 19:16
Mi a francért tart akkor Meet & Greetet, ha a rajongói nem mehetnek hozzá közel? Jaaa, hogy minél több pénzt húzzon le róluk. Hatalmas csalódás számomra, mert fiatalabb koromban Avril volt az, akire iszonyatosan felnéztem. Rossz látni, hogy ez lett belőle. A képeket látva, én érzem magam kínosan, ebből kiindulva akkor szerencsétlen rajongók a képen vajon mit érezhettek? Hálát adok azért, hogy az én példaképem olyan képet csinál veled, amilyet te szeretnél/kérsz tőle: Kép, Kép, Kép, Kép, Kép, Kép, Kép & Kép. Ha nem így lenne, és azzal szembesülnék, hogy kilóméterekre kell állnom tőle, talán egy életre kiábrándulnék belőle...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. május 04. 19:21
Oké...Haladjunk szép sorjában.
1. Szívás, hogy a rajongója vagyok? Szívás, hogy amikor a dalait hallgatom, mindenem bizsereg, amikor meglátok egy képet róla, bárhol, bármikor, egyszerűen le se tudom venni róla a szemem? Szívás, hogy még most is megfájdult a szívem, amikor megláttam a képeket? Nem.
2. Igaz, rengetegbe került a jegy, de a többi koncertjén, ugyanúgy volt ölelés, aláírás, 10 perc beszélgetés...Ezt nem ő találta ki, az biztos. És, fanszemmel nézve, én anak is örülnék, ha már egy légtérben lehetnénk.
3. kép,kép, kép.
4. köszönet az estém elb*szásáért. Komolyan. Mire megtanulom kezelni az ilyesminket úgy-ahogy, jön egy ilyen...áhh, mindegy. i hate everyone so bad right now. one exception. Avril.
1. Szívás, hogy a rajongója vagyok? Szívás, hogy amikor a dalait hallgatom, mindenem bizsereg, amikor meglátok egy képet róla, bárhol, bármikor, egyszerűen le se tudom venni róla a szemem? Szívás, hogy még most is megfájdult a szívem, amikor megláttam a képeket? Nem.
2. Igaz, rengetegbe került a jegy, de a többi koncertjén, ugyanúgy volt ölelés, aláírás, 10 perc beszélgetés...Ezt nem ő találta ki, az biztos. És, fanszemmel nézve, én anak is örülnék, ha már egy légtérben lehetnénk.
3. kép,kép, kép.
4. köszönet az estém elb*szásáért. Komolyan. Mire megtanulom kezelni az ilyesminket úgy-ahogy, jön egy ilyen...áhh, mindegy. i hate everyone so bad right now. one exception. Avril.
laura23pl
2014. május 04. 19:25
Kriisztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 242 Csatolások: 43 Azonosító: 208954 offline |
Ennek így semmi értelme. Ennyit fizetni a semmiért...Nem értem miért csinálta ezt. Avril eddig se tartozott a kedvenceim közé, de ezek után pláne nem fog. Nevetségesek ezek a képek.
2014. május 04. 19:25
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline |
imádom Avrilt és szerintem ezzel nem vagyok egyedül DE, mi az már hogy nem engedi magához közel a rajongóit. Mivel belőlük él és miattuk került oda ahol most van, mert ha nincsenek rajongói akkor nem vennék a lemezeit és nem néznék a klipjeit tehát akkor nem lenne sehol. Mivel nem erőlteti meg magát turnék szempontjából és lemezek szempontjából sem ezért ha már elkéri azt a rengeteg pénzt a rajongóktól, engedje már meg szerencsétleneknek hogy egy normális képet csináljanak róluk ha másra nincs is ideje. Kezd egy igazi Hollywood-i picsa lenni Avril-ből is. Sajnos de én így látom. Szeretem, tisztelem, imádom a dalait de ha ilyeneket olvasok bármaeik kedvencemről is - nem csak Avril - felmegy bennem egy kicsit a pumpa mert én sem örülnék hogy egy valag pénzért megkapom a semmit miközben nem azért fizettem. :/ szégyen ez a viselkedés és nem csak ő csinálja ezt
2014. május 04. 19:28
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Ilyen no-contact dolgot akkor szoktak csinálni, ha épp valami járvány van. Ilyenkor akár kesztyűt is húznak a hírességek. Nem ez az első, és nem is az utolsó. Btw. minden m&g kb. percekig tart, szerintem nem éri meg a pénzt. Pláne úgy nem, ha olyanért fizetsz, amit akár ingyen is megkaphatsz.
2014. május 04. 19:28
dorcsuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 225505 offline |
https://www.youtube.com/watch?v=QHhtUL6XzzY#
érdekes, itt nem zavarja őt, hogy fotózkodnak vele, és közel mennek hozzá. mindig is közvetlen volt a rajongóival, szóval ezt biztos nem ő találta ki, hogy nem mehetnek hozzá közel stb...
érdekes, itt nem zavarja őt, hogy fotózkodnak vele, és közel mennek hozzá. mindig is közvetlen volt a rajongóival, szóval ezt biztos nem ő találta ki, hogy nem mehetnek hozzá közel stb...
laura23pl
2014. május 04. 19:30
Ezen néztem egy nagyot... Avril amióta csak a szakmában van mindig közvetlen és kedves volt a rajongóival. Nehezen hiszem hogy ez a visszafogott fotózkodás az ő fejéből pattant volna ki. Nem gondolom hogy ő egy olyan ember aki szándékosan kellemetlen helyzetbe hozza a rajongóit és csalódást okoz nekik. Ezen a videón nem úgy tűnik hogy nem szeret velük érintkezni.
laura23pl
2014. május 04. 19:30
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline |
Ezeket a képeket láttam napokkal ezelőtt, egészen ledöbbentem azon, hogy nem érhettek hozzá. Pedig nem kevés pénzbe került a jegy, de ok.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.