Szomorú véget írtak a Disney-szereplőknek
2014. május 11. 17:50
Azért a Dumbós befejezés kicsit szomorú.Amúgy azt hallottam(nem ziher,hogy így van),hogy egyes Grimm mesék pl. Hófehérke és a hét törpe stb. amúgy sem értek szép véget,csak Walt "kiszínezte" a történetet.
2014. május 11. 17:54
Hát ez beteges! Szerintem (és szerintem mindenki szerint) maradjon csak a boldogan élnek, míg meg nem halnak dolog.
2014. május 11. 20:43
Ezek hülyeségek... Oké tényleg ezeken nőttünk fel de könyörgöm, ez mire jó? Mindegy aki ezt csinálta biztos unatkozott.
2014. július 20. 09:21
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline |
Az a sok lelketlen elmebeteg, akik szerint a cirkusz jó móka..hát mutatnék én felvilágosító videókat nekik, hogyan kínozzák, verik az állatokat minden nap. Azt hiszitek, az ilyen KFC típusú éttermekbe olyan jól és fájdalommentesen halva kerülnek a kiscsibék tetemei?!! Marha jó dolguk van a kicsiknek a naptól elzárva, futószallagon mészárolják őket tömegével, a kakasokat bedig élve bedarálják, mert nem tudják hasznosítani. A tojók borzalmas tartási örülményeiről nem is beszélve!!
A disznókról pedig had ne kelljen elmondanom, hogy milyen felvételeket láttam, a kicsit halálra verte egy nagyüzemi tartó, fénytelen, drótkerítéses undorító helyen tartják őket, volt, amelyik felakadt a kerítésre, nincs mozgás terük..stb.
Hát ezeknek utána lehet járni! Mindenkinek jó étvágyat szegény élőlények teteméhez!
Ó és az sem véletlen, hogy a kiskakas vág olyan ijedt képet..
A disznókról pedig had ne kelljen elmondanom, hogy milyen felvételeket láttam, a kicsit halálra verte egy nagyüzemi tartó, fénytelen, drótkerítéses undorító helyen tartják őket, volt, amelyik felakadt a kerítésre, nincs mozgás terük..stb.
Hát ezeknek utána lehet járni! Mindenkinek jó étvágyat szegény élőlények teteméhez!
2015. augusztus 19. 15:47
Okés... azét ám én itt pár 7 évesdt is ismerek!
2015. december 21. 21:59
Idézet (Loreena0 @ 2014.07.20. 09:21)
Az a sok lelketlen elmebeteg, akik szerint a cirkusz jó móka..hát mutatnék én felvilágosító videókat nekik, hogyan kínozzák, verik az állatokat minden nap. Azt hiszitek, az ilyen KFC típusú éttermekbe olyan jól és fájdalommentesen halva kerülnek a kiscsibék tetemei?!! Marha jó dolguk van a kicsiknek a naptól elzárva, futószallagon mészárolják őket tömegével, a kakasokat bedig élve bedarálják, mert nem tudják hasznosítani. A tojók borzalmas tartási örülményeiről nem is beszélve!!
Egyetértek..
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.