Klippremier: Shakira - Dare (La la la)
2014. május 07. 15:49
hát öhm... a helyzet az, hogy az activia reklámja jobban bejön
2014. május 07. 16:09
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline |
én még csak az aktivia reklámban láttam ott jobb volt
2014. május 07. 16:09
Őszinte leszek! Ez a "dal" egy förtelem. Nagyon imádom Shakirát, már lassan 7 éve, még a koncertjén is voltam, de ez egy förtelem!!! Se füle, se farka....a refrén még úgy-ahogy elmegy, de a többi...
2014. május 07. 16:27
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline |
A refrény jó, de kissé.. fura a szövege. Meg az a tánc... szerintem nem illik bele...De ahogy táncol... utánozhatatlan. És volt egy rész amikor a hangja valami elképesztő volt.
2014. május 07. 16:34
Az Activia reklám után mennyit énekeltem magamban. A klipp nem túl érdekes, de tetszik, nagyon jól táncol benne Shakira.
2014. május 07. 16:37
Nekem tetszik, a dalhoz tökéletesen passzol a klip.
2014. május 07. 17:26
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Először is: ez a dal úgy sz@r, ahogy van. Egy rakás semmi, tuctuc borzalom, amiből 12 egy tucat.
Aztán. A klip. Nekem tiszta Whenever, wherever / Suerte utóérzésem volt közben, Csak most nem gatyó volt rajta, hanem ilyen szoknyaszerűség.
A klip unalmas és ezt az unalmat nem fogom arra, hogy nincs sztorija. Láttam már nem egy kisfilmet, aminek nem volt története, mégis jó lett. Ez nem olyan.
És ami az egyik legidegesítőbb: az "audio<->vizuális" csalódottság. Nekem totálisan nem passzol ez a zene(?!) a brazil életérzéshez, sem a karneválokhoz. Sőt, a legcsekélyebb késztetést sem érzem a hallatán arra, hogy megmozduljak rá. Unott arccal bámulok ki a fejemből és arra gondolok, csak legyen már vége, mert megfájdul tőle a fejem.
Az 'Empire' kisfilmje jobban sikerült, bár az sem lett túl eredeti (több más előadó eszembe jutott róla), viszont zeneileg az sokkal, de sokkal minőségibb munka. Ez egy kupac k@k@.
Aztán. A klip. Nekem tiszta Whenever, wherever / Suerte utóérzésem volt közben, Csak most nem gatyó volt rajta, hanem ilyen szoknyaszerűség.
A klip unalmas és ezt az unalmat nem fogom arra, hogy nincs sztorija. Láttam már nem egy kisfilmet, aminek nem volt története, mégis jó lett. Ez nem olyan.
És ami az egyik legidegesítőbb: az "audio<->vizuális" csalódottság. Nekem totálisan nem passzol ez a zene(?!) a brazil életérzéshez, sem a karneválokhoz. Sőt, a legcsekélyebb késztetést sem érzem a hallatán arra, hogy megmozduljak rá. Unott arccal bámulok ki a fejemből és arra gondolok, csak legyen már vége, mert megfájdul tőle a fejem.
Az 'Empire' kisfilmje jobban sikerült, bár az sem lett túl eredeti (több más előadó eszembe jutott róla), viszont zeneileg az sokkal, de sokkal minőségibb munka. Ez egy kupac k@k@.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
kurrek
2014. május 07. 17:40
A szám és a klip is jó,bár a klip végénél kirázott a hideg...Egyedül azok a részek nem tetszenek benne,amik olyan tuc tuc-ok.
2014. május 07. 18:50
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Tetszik! Nem ez a szám van az Activia reklámban? Empire is jó szám.
2014. május 07. 18:56
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.05.07. 17:26)
Először is: ez a dal úgy sz@r, ahogy van. Egy rakás semmi, tuctuc borzalom, amiből 12 egy tucat.
Örülök, hogy nem csak én éreztem így a dal alatt, őszintén szólva én végig sem bírtam hallgatni, pedig imádom Shakira hangját.
A dal szerintem borzasztó és akkor még enyhén fejeztem ki magam. Ő is kezd eltucatosodni és ezért nagyon csalódott vagyok, hiszen egyedi hangja van, amit ezer közül fel lehet ismerni, de sajnos erre a zenének nevezett szemétre van igény. Remélem, a következő kislemeze és klipje shakirásabb lesz. A mozgása viszont még mindig a régi, aminek nagyon örülök.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.