Soha nem hallott Hannah Montana-dal került elő!
2014. május 07. 20:47
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
a felső képen még milyen szép volt
2014. május 07. 21:18
Milyen szép volt régen Szerintem mindenkinek jobban tetszett a régi Miley. Régi szép idők nekem is eszembe jutottak,mikor még az esti Disney mesék voltak a legnagyobb problémáim
2014. május 07. 21:20
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
mennyivel jobb volt akkor....kár hogy örökre vége
2014. május 07. 21:21
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
A nosztalgia ilyenkor elfeledteti az emberrel, hogy most milyen lett. Én is jobban kedveltem, amíg nem lett ilyen botrányos a viselkedése... én örülnék neki, ha újra a régi Miley lenne, akit annak idején az egész világ megismert... :/
2014. május 07. 21:26
Nekem nem igazán tetszik ez a száma, de a többit imádom.
2014. május 07. 21:32
ropikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 146184 offline |
Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem tetszik? Örülök, hogy megváltozott, bár néha túlzásba viszi. Most sokkal jobb dalai vannak, amit legtöbben a videoklippjük miat nem szeretnek és nem maga a szám nem tetszik nekik... Egyáltalán nem tetszik ez a dal.
2014. május 07. 21:55
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
De utáltam Hannah Montana-t már akkor sem ilyen számokat hallgattam amikor a sorozat aktuális volt, ez sem tetszik
2014. május 07. 22:51
Ez a szám nem igazán tetszik, de még így is jó volt egy kicsit visszagondolni a "Hannah korszakra".
2014. május 08. 07:35
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline |
Milyen jó visszagondolni arra mikor még cuki kis Hannah Montana volt, nagyon szerettem!
2014. május 08. 08:12
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges).
Aki a régi Miley-t akarja az hall rendesen? Ez a szám is valami förtelem, a többi régi számával együtt. Miley zenei munkássága a Can't Be Tamed album óta értékelhető.
Aki a régi Miley-t akarja az hall rendesen? Ez a szám is valami förtelem, a többi régi számával együtt. Miley zenei munkássága a Can't Be Tamed album óta értékelhető.
2014. május 08. 10:01
nem is tudom...régen szép volt,de a számai voltak katasztrófák,most botrányos de legalább jók a számai!!!tőlem mondjuk úgy cseszi el magát ahogy akarja!nekem 8!!!!!!!!!!
2014. május 08. 10:32
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
Candy_attack
"Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges)."
A dalait akkor sem maga írta, és most sem. A Hannah Montana időszakban nyilván nem írhattak neki egy Wrecking ballt, mert az egyáltalán nem illett volna a kislányos, cuki stílusához. Mikor Hannah Montana volt, olyan dalokat kellett énekelnie, mint a Let's get crazy! vagy a He could be the one, stb.
zeneileg rengeteget fejlődött, de ez nem az ő érdeme (: hanem a dalszövegíróké, és a dalszerzőiké.
Hangilag sokat ért, de ez a "korral együtt jár".
"Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges)."
A dalait akkor sem maga írta, és most sem. A Hannah Montana időszakban nyilván nem írhattak neki egy Wrecking ballt, mert az egyáltalán nem illett volna a kislányos, cuki stílusához. Mikor Hannah Montana volt, olyan dalokat kellett énekelnie, mint a Let's get crazy! vagy a He could be the one, stb.
zeneileg rengeteget fejlődött, de ez nem az ő érdeme (: hanem a dalszövegíróké, és a dalszerzőiké.
Hangilag sokat ért, de ez a "korral együtt jár".
2014. május 08. 11:34
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
nem rosz de nem a kedvencem mileytől
2014. május 08. 12:31
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.08. 08:12)
Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges).
A Hannah Montana korszakban egyetértek (melyik normális ember nem? ), meg amúgy nincs nagy bajom Miley-val, de a Bangerz-ön a bónuszokkal együtt 3 dal volt, amit jónak mondanék, és mind a három "writer: Pharrell Williams, producer: Pharrell Williams", így nem meglepő, hogy jók Mondjuk a Prism-nél tényleg jobb, mert azon csak 2 jó volt
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.