Soha nem hallott Hannah Montana-dal került elő!
2014. május 07. 20:47
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
a felső képen még milyen szép volt
2014. május 07. 21:18
Milyen szép volt régen Szerintem mindenkinek jobban tetszett a régi Miley. Régi szép idők nekem is eszembe jutottak,mikor még az esti Disney mesék voltak a legnagyobb problémáim
2014. május 07. 21:20
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
mennyivel jobb volt akkor....kár hogy örökre vége
2014. május 07. 21:21
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
A nosztalgia ilyenkor elfeledteti az emberrel, hogy most milyen lett. Én is jobban kedveltem, amíg nem lett ilyen botrányos a viselkedése... én örülnék neki, ha újra a régi Miley lenne, akit annak idején az egész világ megismert... :/
2014. május 07. 21:26
Nekem nem igazán tetszik ez a száma, de a többit imádom.
2014. május 07. 21:32
ropikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 146184 offline |
Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem tetszik? Örülök, hogy megváltozott, bár néha túlzásba viszi. Most sokkal jobb dalai vannak, amit legtöbben a videoklippjük miat nem szeretnek és nem maga a szám nem tetszik nekik... Egyáltalán nem tetszik ez a dal.
2014. május 07. 21:55
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
De utáltam Hannah Montana-t már akkor sem ilyen számokat hallgattam amikor a sorozat aktuális volt, ez sem tetszik
2014. május 07. 22:51
Ez a szám nem igazán tetszik, de még így is jó volt egy kicsit visszagondolni a "Hannah korszakra".
2014. május 08. 07:35
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline |
Milyen jó visszagondolni arra mikor még cuki kis Hannah Montana volt, nagyon szerettem!
2014. május 08. 08:12
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges).
Aki a régi Miley-t akarja az hall rendesen? Ez a szám is valami förtelem, a többi régi számával együtt. Miley zenei munkássága a Can't Be Tamed album óta értékelhető.
Aki a régi Miley-t akarja az hall rendesen? Ez a szám is valami förtelem, a többi régi számával együtt. Miley zenei munkássága a Can't Be Tamed album óta értékelhető.
2014. május 08. 10:01
nem is tudom...régen szép volt,de a számai voltak katasztrófák,most botrányos de legalább jók a számai!!!tőlem mondjuk úgy cseszi el magát ahogy akarja!nekem 8!!!!!!!!!!
2014. május 08. 10:32
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
Candy_attack
"Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges)."
A dalait akkor sem maga írta, és most sem. A Hannah Montana időszakban nyilván nem írhattak neki egy Wrecking ballt, mert az egyáltalán nem illett volna a kislányos, cuki stílusához. Mikor Hannah Montana volt, olyan dalokat kellett énekelnie, mint a Let's get crazy! vagy a He could be the one, stb.
zeneileg rengeteget fejlődött, de ez nem az ő érdeme (: hanem a dalszövegíróké, és a dalszerzőiké.
Hangilag sokat ért, de ez a "korral együtt jár".
"Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges)."
A dalait akkor sem maga írta, és most sem. A Hannah Montana időszakban nyilván nem írhattak neki egy Wrecking ballt, mert az egyáltalán nem illett volna a kislányos, cuki stílusához. Mikor Hannah Montana volt, olyan dalokat kellett énekelnie, mint a Let's get crazy! vagy a He could be the one, stb.
zeneileg rengeteget fejlődött, de ez nem az ő érdeme (: hanem a dalszövegíróké, és a dalszerzőiké.
Hangilag sokat ért, de ez a "korral együtt jár".
2014. május 08. 11:34
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
nem rosz de nem a kedvencem mileytől
2014. május 08. 12:31
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.08. 08:12)
Lehet szidni Miley-t, hogy hogy néz ki, de zeneileg fényéveket fejlődött. Most nem feltétlenül a We Can't Stop-ra gondolok, hanem úgy az egész Bangerz albumra. Nem vagyok a rajongója, de 2013 egyik legjobb pop albuma volt, Katy Perry Prism-je például sehol sincs hozzá képest. Hangilag is és szövegileg is sokkal érettebb lett, mint a Hannah Montana korszakban (ami mellesleg egy tragédia. Nyálas, bugyuta és nevetséges).
A Hannah Montana korszakban egyetértek (melyik normális ember nem? ), meg amúgy nincs nagy bajom Miley-val, de a Bangerz-ön a bónuszokkal együtt 3 dal volt, amit jónak mondanék, és mind a három "writer: Pharrell Williams, producer: Pharrell Williams", így nem meglepő, hogy jók Mondjuk a Prism-nél tényleg jobb, mert azon csak 2 jó volt
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!