Új tetkót varratott Harry Styles
2014. május 10. 15:57
Directionatorok bekussolhatnak. Akkor varrat új tetkót mikor akar és akkor szedeti le mikor akarja. Fogalmam nincs miért zavar ez titeket ennyire. Nevetségesek vagytok Prédikálhattok akkor is 1000x jobb ember mint ti valaha lesztek. Nincs hangja? Neked meg füled. Nincs stílusa? Néztél már tükörbe? Kicsit szállj magadba. Mikor fog téged a fél világ imádni? SOHA. a vitákat meg belehet fejezni,nátorok meg bújjanak már el. #Directioner. #SHUTUP
2014. május 10. 16:19
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Szerintem a tetkó sz*r lett.
2014. május 10. 16:25
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
Hát látom, idejövök és csak gyűlölködő üzenet van itt, bazdmeg! ha nem tetszik ne nézd ha nem érdekel akkor meg tipli van!!! Amúgy nekem tetszik
2014. május 10. 16:34
Justin And 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 225840 offline |
De jó Harrykém <3 *-*
2014. május 10. 16:35
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Idézet (Evelin6816 @ 2014.05.10. 15:57)
Directionatorok bekussolhatnak. Akkor varrat új tetkót mikor akar és akkor szedeti le mikor akarja. Fogalmam nincs miért zavar ez titeket ennyire. Nevetségesek vagytok Prédikálhattok akkor is 1000x jobb ember mint ti valaha lesztek. Nincs hangja? Neked meg füled. Nincs stílusa? Néztél már tükörbe? Kicsit szállj magadba. Mikor fog téged a fél világ imádni? SOHA. a vitákat meg belehet fejezni,nátorok meg bújjanak már el. #Directioner. #SHUTUP
Na most már egy kicsit kiakadtam. Már egy ideje olvasgatom a veszekedést a cikk alatt, de emellett már nem tudtam szemet hunyni.
Nem gondolod, hogy kicsit átmentél személyesbe, kedves? Attól, hogy valaki nem ossza a véleményed, 1.még nem süket, 2.nem csúnya. Tudod, mondok neked valamit, ami talán újdonság lesz: azért vagyunk emberek, hogy legyen ízlésünk, SAJÁT ízlésünk, ne pedig vakon kövessük a napról napra váltakozó trendeket. Attól, hogy te beálltál a sorba, még nem kell másnak is ezt tennie.
Szóval megkérlek szépen, hogy kicsit fogd vissza magad, mert undorító a személyeskedésed. Nem lehet mindenki olyan kis isten mint a te Harryd, de abban szerintem megegyezhetünk, hogy jobb emberek bizony igen. És valószínűleg öntudatosabbak is, mivel nem varratnak magukra, több száz tetkót, amelyek jelentéssel sem bírnak legalább, hogy aztán 70 éves korukra úgy nézzenek ki mint egy mutáns zebra logó bőrrel.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2014. május 10. 16:58
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Mint egy lemosható felírat nem jó.
Valami szebbet is rakathatott volna magára.
Valami szebbet is rakathatott volna magára.
2014. május 10. 17:03
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline |
Evelin6816 Telyesen eggyet értek veled ! Ami meg Bocii98- at illeti ha azért vagyunk emberek, hogy saját ízlésünk legyen akkor minek köttök bele a Harryébe ? Pffff.....
2014. május 10. 17:11
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Felőlem minden egyes ország és város nevét magára tetováltathatja mivel engem hidegen hagy. Az a lényeg hogy neki tetsszen.
Na és ami a lenti kommenteket illeti, nem értem miért kell emiatt egyből egymásnak esni. Ez egy ilyen oldal ahol az ember elmondhatja az adott témával kapcsolatos negatív illetve pozitív észrevételét. Szerintem emiatt a Directionereknek nem kell kiakadni, még ha zavarja is őket hogy a kedvencüket lefikázták.. Ez van, lehet hogy ők meg másnak a kedvencét írták le mindenfélének.Szólás szabadság van még mindig.
Inkább ne is olvassátok vissza a hozzászólásokat csak írjatok vmit és ennyi, így meg spórolhatjátok azt az időt és energiát amit idegeskedéssel töltöttetek volna.
Na és ami a lenti kommenteket illeti, nem értem miért kell emiatt egyből egymásnak esni. Ez egy ilyen oldal ahol az ember elmondhatja az adott témával kapcsolatos negatív illetve pozitív észrevételét. Szerintem emiatt a Directionereknek nem kell kiakadni, még ha zavarja is őket hogy a kedvencüket lefikázták.. Ez van, lehet hogy ők meg másnak a kedvencét írták le mindenfélének.Szólás szabadság van még mindig.
Inkább ne is olvassátok vissza a hozzászólásokat csak írjatok vmit és ennyi, így meg spórolhatjátok azt az időt és energiát amit idegeskedéssel töltöttetek volna.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2014. május 10. 17:16
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Nagy büszkeség, hogy úgy ki lesz varrva mint egy sittes. Megint semmi értelme cikk herrikéről.
2014. május 10. 17:29
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ez nayon aranyos volt a brazil rajongókra nézve
szerintem be kéne fejezni a vitázást,mert amint Bocii98 is megmobdta,mindenkinek megvan a maga ízlése,és joga,ahhoz h kinyílvánítsa a saját véleményét.és ezt Directioner-ként mondom.és tényleg nem kéne személyeskedni
szerintem be kéne fejezni a vitázást,mert amint Bocii98 is megmobdta,mindenkinek megvan a maga ízlése,és joga,ahhoz h kinyílvánítsa a saját véleményét.és ezt Directioner-ként mondom.és tényleg nem kéne személyeskedni
2014. május 10. 17:30
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
DylanSmith . Eggyet értek ;
9
9
2014. május 10. 17:31
Én azt hittem hogy itt a cikket kell véleményezni nem egymást és a kommenteket mert had legyen meg mindenkinek a véleménye.
Szerintem nem kellet volna még egy tetkó de ez az ő döntése.
Szerintem nem kellet volna még egy tetkó de ez az ő döntése.
2014. május 10. 17:41
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Lambika írta:
nehogy már kötelező legyen herrikét szeretni. Ha már nem szeretem még nem vagyok hater, mert a zenéjüket szeretem.
De directioner se vagyok és nem akarok még egy ilyen bugyuta üzenetet kapni. És én itt abbahagytam, felesleges a sok 10 évessel vitázni, úgyis csak személyeskedni tudnak és támadni, ahelyett h észérvekkel jönnének.
Na figyi, én nem rád utaltam rendben. Tiszteletben tartom, ha neked nem szimpi Harry rendben. Megértjük.
nehogy már kötelező legyen herrikét szeretni. Ha már nem szeretem még nem vagyok hater, mert a zenéjüket szeretem.
De directioner se vagyok és nem akarok még egy ilyen bugyuta üzenetet kapni. És én itt abbahagytam, felesleges a sok 10 évessel vitázni, úgyis csak személyeskedni tudnak és támadni, ahelyett h észérvekkel jönnének.
Na figyi, én nem rád utaltam rendben. Tiszteletben tartom, ha neked nem szimpi Harry rendben. Megértjük.
2014. május 10. 18:07
Nem is tudom... szerintem értelmetlen ez a tetkó, tényleg nem kéne mindent magára varratni, mégha jó a betűtípus is. persze, tényleg szép gesztus, valószínűleg a magyarok is örülnének (sőt), ha egy "hungary" felirat díszelegne harry combján. D nem hinném, hogy ennek a tetkónak komoly szerepe lenne hazza életében.
2014. május 10. 18:23
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline |
Huh!A brasil fanok.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.