Egy korszak lezárult - búcsúzik az IWIW
2014. május 16. 20:32
Elaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 220949 offline |
Nem nagyon léptem fel iwiw-re, de azért eddig legalább ott volt bennem a vigasztaló tudat, hogy ha szeretnék, van lehetőségem rá, hogy fellépjek. Többé viszont már nem lesz
2014. május 16. 21:10
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Régen sokat használtam... aztán jött a facebook (és a farmville ) és az IWIW számomra feledésbe merült... de ez azért tényleg a korszak vége!
2014. május 16. 21:11
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Beyla, Shenayla, egyet értek!
2014. május 16. 22:09
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Óóóó,ez olyan meghatóra sikerült,en 10 éves koromban kezdetm el használni az iwiwet és ,bár mostanában egyre kevesebbet használtam ,azért nagyon sajnálom,hogy megszűnik.(
2014. május 17. 10:46
hát sajnos a Facebook mellett tényleg nem volt sok esélye. de majd egyszer az is kimegy a divatból
2014. május 17. 14:28
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline |
Nem a Facebookot akarom védeni,de az azért nem igaz,hogy csak r***nackodásra jó.Nem mondom,vannak olyaok,akik erre használják,de ha azt nézzük,ugyanezt meg lehetett teni a MyVipen és az IWIW-en is,nem kellett ahhoz a Facebook.Azért a Facebookot-meg a többi közösségi oldalt is- értelmes dolgokra is lehet használni,pl.tarthatod a kapcsolatot a volt osztálytársaiddal/ismerőseiddel,akikkel messze laktok egymástól és nem tudtok gyakran találkozni.Abban egyetértek,hogy az internet eleterjedésének rossz hatásai is vannak.A gyerekek is inkább a számítógép előtt ülnek,ahelyett,hogy kit játszanának.Emlékszem én még gyerekkoromban olyan jókat fogócskáztam,bújócskáztam,kimentünk a strandra; akkor még nem volt ilyen eltejedt az internet,de nem is hiányzott.Sajnos ma már nem ezt látom a környezetemben.Amikor én általános iskolás voltam,már az menőnek számított,hogy valakinek volt számítógépe vagy mobiltelefonja,nemhogy internet meg okostelefon.Pedig azért én sem vagyok öreg (a 20-as éveim elején járok).Nem akarok képmutatónak látszani,én is szoktam internetezni,és fent vagyok a Facebook-on,de nem ülök egész nap a számítógép előtt.A Facebook-ot meg inkább kapcsolattartásra használom.
2014. május 17. 17:05
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline |
Emlékszem még kb. 9-10 éve amikor még nagyon menő volt az IWIW a barátnőm mindig azt mondta: van IWIW-ed? Ez komoly?! Majd én is csinálok! (Nem lett belőle amúgy semmi )
Szeretem még most is az IWIW-et, de való igaz, a Facebook tényleg túlnyomja. Amikor még kisebb voltam, azzal menőzött mindenki a suliban, hogy van neki IWIW-je. Az számított menőnek akinek volt.
De sajnos az ilyen közösségi oldalaknak általában ez lesz a vége. Egyszer a Facebook is megszűnik, mert valamilyen
jobb oldal túlnyomja.
Szeretem még most is az IWIW-et, de való igaz, a Facebook tényleg túlnyomja. Amikor még kisebb voltam, azzal menőzött mindenki a suliban, hogy van neki IWIW-je. Az számított menőnek akinek volt.
De sajnos az ilyen közösségi oldalaknak általában ez lesz a vége. Egyszer a Facebook is megszűnik, mert valamilyen
jobb oldal túlnyomja.
2014. május 17. 19:02
Kisebb koromban 4-5 éve de menő volt... én se jelentkeztem be már nagyon régóta, mert mindenkit Facebookon tudtam elérni, meg az nekem a népszerűsége miatt előnyösebb (mondjuk mindig is a Twitter lesz a kedvencem).
2014. május 17. 20:20
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Nosztalgia céljából beléptem a honlapra. Jó érzés visszanézni az ottani eseményeket. Gondosan megírt bemutatkozás, 8 olvasatlan 2011-ből, indulatos válaszok a spam levelekre. Üzenem minden "kedves" feladónak, hogy mióta nem továbbítottam sem állt éjszaka egy lélek se az ágyamnál és szúrt le. Az IWIW első dizájnja nagyon tetszett: egyszerű, letisztult és nem bonyolult kezelőfelület. Az alkalmazások is ötletesek voltak. Az őrületbe lehetett kergetni másokat, hogy naponta elárasztottam őket itallal a 'Küldj egy piát!' segítségével. Sajnos nem tudott versenybe szállni a Facebookkal, így idővel elnéptelenedett. Próbált hasonulni Zuckerberg vívmányához, de ez inkább rontott a minőségen. Mindenesetre több értelme volt, mint az előbb említettnek, mivel arra használták, amire kitalálták: kapcsolattartás családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel.
Érthetetlen számomra a Facebook-függőség. Egyik ismerősöm kijelentette, hogy nem megy olyan helyre, ahol nincs WiFi. Hmm.. élő zombik a mobiloknál.
Az időkapszula funkciót kihasználva találtam magamról egy 2005-ös képet. !badass!
Érthetetlen számomra a Facebook-függőség. Egyik ismerősöm kijelentette, hogy nem megy olyan helyre, ahol nincs WiFi. Hmm.. élő zombik a mobiloknál.
Az időkapszula funkciót kihasználva találtam magamról egy 2005-ös képet. !badass!
2014. május 17. 21:11
Én nagyon ritkán használtam. Az a baj, hogy nem is használták már sokan mivel helyére már a facebook került. A facebook előtt nagyon sokat használtam. Csak már sok volt vele a probléma is (pl.:a chaten küldött üzenetek valamokir csak 5 perc után jelenítette meg). Azért ajó tulajdonsága volt, hogy könnyen lehetett kezelni és pillanatok alatt megtaláltál bárkit. Csak a mai világban már inkább a facebookot használják (mivel annak van app-ja is, így telefonról is használható). Azért régen jó volt már csak azért is, mert itt lehetett levelezni. Ha azt nézem a facebooknak és az iwiw-nek is vannak/volt előnye és hátránya is.
2014. május 18. 10:12
Furcsa lesz belegondolni júliustól, hogy; "Ennyi volt,nincs többé!" Emlékszem még arra, amikor volt az IWIW őrület, de már létezett a Facebook, de kevésbé volt elterjedve, mert mindenki az IWIW-re figyelt. Arra is emlékszem, mikor sorban töltöttük fel a régi óvodás képeimet, mikor néptáncruhámban pörögtem az anyák napi ünnepségen. Máshol nincsenek már meg ezek a képek, valahol biztos uyanígy van másoknál; megbízta az IWIW-et, hogy vigyázzon egy fontos emlékre.
Most már kénytelenek vagyunk elfogadni, (még ha nem is használtuk olyan sokat) hogy régi legjobb barátunk búcsúzik, ahogy az MSN tette hónapokkal ezelőtt. "Viszlát, barátom"
Most már kénytelenek vagyunk elfogadni, (még ha nem is használtuk olyan sokat) hogy régi legjobb barátunk búcsúzik, ahogy az MSN tette hónapokkal ezelőtt. "Viszlát, barátom"
2014. május 18. 11:25
Emlékszem,anyukám keresztanyum profiljáról nézte meg a régi ismerősőket, mindenkit akit megakart nézni felment iwiwre és ott volt. Talán csak ennyire volt Magyarországon fontos, és ennyien használták csak; bár olyat is hallottam, hogy durva képekkel riogatták a felhasználokat (?) mindenesetre, ha még én nem is nagyon voltam benne ebben a korszakban, én is érzékeltem valamennyire ennek a jelentőségét. Na de ugye jött a Facebook...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.