Ezek a képek és maga a cikk is elég érdekes.
Először is Barbi arca az összes képen mint egy marslakóé.
Másodszor a cikk tartalma is enyhén szólva eltúlzott.
Ha a youtubon rákeresel a videóra, ami ezen a rendezvényen készül kettejükről, ( mert van videó is róla, nem is egy) akkor rájössz, hogy annyi történt, hogy beszélgettek, majd Barbi megérintette az arcát, majd elkezdtek röhögni. Ez aztán a kapcsolat, mindjárt jön az esküvő!
Ez szerintem annyira nevetséges, hogy a média Justint minden héten minimum 3 modellel összehozzák. Az még nevetségesebb, hogy van aki el is hiszi.
És ez nem kapcsolódik a cikkhez, de egyetértek Petrafrancziával.
Bár azt már megszoktam, hogy vannak olyan Justin-utálók, akik csak azért olvassák el a cikkeket, hogy hozzászóljanak, hogy mennyire utálják Justint és elmondják, hogy már unják a róla szóló cikkeket, ja és az is feltétlenül oda kell írni, hogy Justin bu.zi.
Ezt már megértettem, ez kell, hogy megnyugodjanak, biztos azt hiszik ezt majd Justin majd elolvassa ezeket a cikkeket és majd hú de nagyon megbántják vele. Ez is enyhén szólva nevetséges.
De az hogy az olyan One Dierection fanok leszólják Justint, akik egy olyan bandába vannak beleesve, akik Justin 16-17 éves énjének másolatai.(eddig soha nem szóltam be, sem a One Direction fanoknak, sem semmilyen más fannak, de már elegem van)
És még a Directonerek- asszem jól írtam- mondják Justinra, hogy bu..zi, mikor egyetlen olyan kép sincs, ami félreérthető lenne. Ezzel szembe az az 5 kis klón állandóan egymást tapizza. Először nyissátok már ki a szemeteket, és azután szóljatok be másoknak, vagy mások rajongóinak!
(ez azoknak a Directonereknek nem szólt, akik soha nem szóltak be más fanoknak, vagy sztároknak)
Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 25. 19:17
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline |
DylanSmith
Na nehogy már a tróger bíber legyen a szentéletű, Barbi meg az ócska k...a ebben a storyban, mert a kettő össze sem hasonlítható. Olyan vicces, hogy mikor Orlando Bloom meg Miranda Kerr megismerték egymást, akkor nem mutogattak ujjal Mirandára, hogy csak a hírnév miatt felkapaszkodott Orlando hátán. Ti ezt látjátok, mert ezt akarjátok látni. Milyen érdekes, hogy más magyar modell is ott van Cannes-ban. Nahát ő kin kapaszkodott fel?! Mivel hivatalosak ilyen rendezvényekre, összefutnak, ennyi. Különben meg egy buli volt, hol van itt szó arról, hogy rámászott egyik a másikra?! Roberto papa helyében nem engedtem volna fel a yachtra ezt a tökfejű bíbőr kölköt.
Forrás: http://starity.hu/magazin/49388-egyutt-bulizott-bieber-es-palvin-barbi-fotok/#ixzz32kTuL8DU
teljesen egyetértek..
Na nehogy már a tróger bíber legyen a szentéletű, Barbi meg az ócska k...a ebben a storyban, mert a kettő össze sem hasonlítható. Olyan vicces, hogy mikor Orlando Bloom meg Miranda Kerr megismerték egymást, akkor nem mutogattak ujjal Mirandára, hogy csak a hírnév miatt felkapaszkodott Orlando hátán. Ti ezt látjátok, mert ezt akarjátok látni. Milyen érdekes, hogy más magyar modell is ott van Cannes-ban. Nahát ő kin kapaszkodott fel?! Mivel hivatalosak ilyen rendezvényekre, összefutnak, ennyi. Különben meg egy buli volt, hol van itt szó arról, hogy rámászott egyik a másikra?! Roberto papa helyében nem engedtem volna fel a yachtra ezt a tökfejű bíbőr kölköt.
Forrás: http://starity.hu/magazin/49388-egyutt-bulizott-bieber-es-palvin-barbi-fotok/#ixzz32kTuL8DU
teljesen egyetértek..
2014. május 26. 16:10
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Ennek a lánynak mindenhol, minden pillanatban ott kell lennie?! Ő aztán tudja, hogyan szerezhet plusz hírnevet magának. Először a One Direction srácokkal jelenik meg, leginkább Niallel, majd a 5 Seconds of Summerrel most pedig Justin Bieber oldalán. *applause* *applause*
2014. május 26. 18:05
batoridoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193210 offline |
ki nem szarja le?? azt nem irják ki h milyen állagút szart?! amugy mg döntse már el h melyik f*sz kell neki!!! először JB utánna Niall Horan Utánna egy pasi akiről nem beszélt...és most megint JB..-.-
2014. május 26. 18:09
nagyon adom http://starity.hu/profil/162296-beccsu-baby/ !!
2014. május 26. 21:03
Én utálom Justint, de senkinek se kívánatos, hogy ne legyen boldog, remélem ha össze jönnek boldogok lesznek!
2014. május 26. 22:51
Emese2014 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 897 Csatolások: 1109 Azonosító: 221725 offline |
Szeretem Barbarát de ez már kezd írritálni. Nem vagyok féltékeny fére ne értsd de ez nekem annyira unszimpatikus hogy másik sztárokról a másikra... Instagramon is egyszerre 4 képen is valami pasival puszilozik és ez engem már zavar. Persze a-tól még szeretem és nincs beleszólásom.
2014. május 27. 00:27
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline |
Kint imádják, itthon meg ócsárolják. Egy kedves, vicces és bájos lány. Ha nem így lenne valószínűleg a kedvenceitek nem készítenének vele közös fotókat, lógnának vele. Az ilyen képek nagy része celeb bulikon készül, ahol meg miért ne beszélgethetnének vagy selfie-zhetnének egymással.
2014. május 27. 13:11
tina0917 .... Egyetértek Szegény Justin úgyis kidobja majd, Justin nem sokáig marad ilyenek mellett
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.