Együtt bulizott Bieber és Palvin Barbi — fotók
2014. május 22. 19:24
látom mindenki engem szid a kommentjeim miatt de leszarom mert én azt gondolok amit akarok és ti is azt gondoltok amit akartok van aki Barbi oldalán áll van aki Justin oldalán épp ettől szép a világ hogy mindenki különbözik a másiktól mert az a világ sem lenne túl szép ha mindenki Justint szeretné meg az a világ se aki csak Barbit szeretné ettől szép a világ hogy mindannyian különbözünk és a kedvenceink is különböznek
2014. május 22. 19:29
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline |
szerintem csak jó barátok és ennyi. ha össze jönnek akkor meg az áldásom rájuk. nem vagyok valami nagy Palvin Barbi fan, de ha szeretik egymást, akkor nem lehet mit tenni. Örülök, hogy Bieber végre boldog. Ez mindenkinek ki jár!
2014. május 22. 19:29
Barbit mindig össze hozzák valakivel és mindig ott van a címlapokon.Az ő helyébe távol tartanám magam Justin-tól mert eléggé kezd elzülleni.Én egyiköjüket se bírom.
2014. május 22. 19:31
eli66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 216036 offline |
Engem személy szerint kicsit meglepett néhány komment mint például a csaj hülye , mert hallottam a fókuszba beszélni ,és magyarul se tud meg angolul se . Valami ilyesmi volt , de a lényeg hogy utána néztem ennek , és már bocs de a csaj szimplán fáradt volt... Ami az angol tudását illeti szerintem igazán nincsenek gondjai a nyelvel mert egy kb. két évvel ezelőtti videóba is érthetően tudott beszélni... Azt meg próbálja csak valaki eldönteni hogy mi a a történet a kép mögött...
2014. május 22. 19:39
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline |
most mondjam, hogy meglepődtem? mindenkivel összefekszik -.-
2014. május 22. 19:43
Nem tudod ki mit van oda barbiért. Egyáltalán semmi különleges nincs benne. A másik pedig annyira irritáló. Főleg az affektálós hangja. A hideg kiráz tőle. Ennek a kislánynak sajnos nagyon nagy lett az egója mióta nagy modell lett. Hol ott nagyon nincs mire. Az meg hogy a fiúkkal hogy viselkedik inkább le se írnám...
2014. május 22. 19:57
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
zsozsoka09 tökéletesen leírtad a gondolataim, én nem tudtam volna ennyire FINOMAN fogalmazni.
Egyébként a TMZ-s videóban látszik az is ahogy folyamatosan azt figyeli, hogy a kamerák figyelik-e. Annyira látszik, hogy népszerűség hajhász. Ismét semmi hír nem lett volna róla, ha ér jókor Justinhoz.
Egyébként remélem Justinnak több esze van egy ilyen csajnál!
Egyébként a TMZ-s videóban látszik az is ahogy folyamatosan azt figyeli, hogy a kamerák figyelik-e. Annyira látszik, hogy népszerűség hajhász. Ismét semmi hír nem lett volna róla, ha ér jókor Justinhoz.
Egyébként remélem Justinnak több esze van egy ilyen csajnál!
2014. május 22. 19:58
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline |
Ennek a Biebernek nincs ízlése. Szerintem nem túl szép ez a csaj, láttam már nála szebbet is. Mondjuk engem nem érdekel, hogy ki-kivel jön össze, mert egyikőjüket sem bírom nagyon.
2014. május 22. 20:50
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Úgy utálom ezt a csajt. Nyomul minden hírességre plusz nem csinált semmit és mégis híres lett.
2014. május 22. 21:23
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline |
Imádom Barbit. Nem értem hogy lehet nem szeretni (utálom ezt a biztosan irigyek vagytok dumát, mert tudom milyen irritáló ha csak úgy ráfogják valakire, de istenem egyeseknek magukba kéne nézniük)És igen, ő megteheti. Senkire nem nyomul rá, ha ott lehettem volta (ő megteheti) énis beszéltem volna Bieberrel akkor is ha nem vagyok oda érte, lehet kiderül hogy egy teljesen más ember, ki tudja. És ő is ugyan olyan mint a többi lány, randizgat nyilván nem mindig jön össze...csak ő egy kicsit több rétegből válogathat ráadásul egy gyönyörű modell, úgyhogy. Az élet van akihez kegyes, ezért nem lekk utálni.
2014. május 22. 21:29
Örüljetek neki, hogy legalább van egy olyan magyar híresség, akire odafigyel a sajtó, mert különben már a térképre sem vázolnák fel m.o-t. Mármint most nem csak Barbira gondolok, de kit érdekel, hogy ki az, csak magyar legyen, és tegye híressé az országot, ennyi
2014. május 22. 21:44
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
hűha beszélgettek. Engem amúgy teljesen hidegen hagy Barbi, nem nagyon értem mit szeretnek annyira rajta. Jó, szép babaarca van, de ennyi. Persze modellnek tökéletes. De engem azok meg hidegen hagynak. Dzsásztinka amúgy engem is jókedvvel tölt el. Jókat röhögök rajta és a cikkeken. A hozzászólásokon nem kevésbé.
2014. május 22. 21:48
Azt a tetves, mocskos hétszentésgit!! Mi ez a sok k*vázás itt?? Mint az állatkert komolyan mondom. Híres emberekről beszélünk, akik előbb vagy utóbb mind megismerik egymást, tök mindegy, hogy milyen módon. Hát le vagyok sújtva. Az irigység határtalan néhány személy lelkében. Én rohadt mód rühellem Justin-t, de emberből van. Barbira viszont büszke vagyok, hogy képes volt így beleférkőzni Hollywood szívébe, melyet bizonyít hogy filmszerepet is kapott, ha nem is hú de nagy valamit. Fiatalok, és olyan lehetőségeket kaptak, főleg Barbi, amelyet kevesen élhetnek meg. Még mindig azt mondom, mert már korábban is kommenteltem, hogy nincs köztük semmi, de ha van is, ki nem sz*ja le?? A hírességek életén kívül is rengetegen találkoznak és buliznak együtt, sőt... csúnyábbakat is tudnak művelni, ha már itt tartunk, s azokkal nem foglalkozik a kutya sem. Ráférne az itteni közösségre, hogy átértékelje a k*va szó fogalmát, mert ez katasztrófa.
2014. május 22. 21:52
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Ez a csaj mindenhol ott van,ahol híres emberek és kamerák vannak..
Csak ez a két dolog élteti őt,úgy látom...
A világon a legjobban ezeket a ''én vagyok a középpontban,engem figyeljetek'' p*csákat rühellem...
Csak ez a két dolog élteti őt,úgy látom...
A világon a legjobban ezeket a ''én vagyok a középpontban,engem figyeljetek'' p*csákat rühellem...
2014. május 22. 21:55
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Nem értem Barbinak miért kell ezzel mákvirággal szóba állnia egyáltalán?! Minden figyelmet megkap nélküle is, és a munkája által, nem pedig botrányok miatt. :G
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.