Starity

A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 29. 18:59 #41
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
Elody:
"...pláne, ha rap is lesz benne amit imádok..."

Pont ma adtak interjút a srácok, amiben Zayn cáfolta a rappes pletykát. Azt mondta szeret rappelgetni és tényleg hülyültek is Naughty Boy-jal a stúdióban, de az albumon nem lesz rap, csak mire megvolt az interjú, addigra elküldtem már a cikket. :/
2014. május 29. 19:05 #42
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
igen füves cigit szívtak na és?! az ő életük, és már amúgy sem kis fiúk, tudják ők mit akarnak...és akár mi is lesz nem fogok tőlük elpártolni! wink.gif #Directionerforever
2014. május 29. 19:06 #43
kakaóspalacsinta26
kakaóspalacsinta26
új tag

Státusz"Egy haldokló kétségbeesésével csókol,mint aki azt hiszi,az örök élet csodája rejlik ebben a csókban."
Hozzászólás: 11
Azonosító: 224011
Legtöbben azt mondják,hogy nem igaz,mert csak sima cigi volt.
2014. május 29. 19:22 #44
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Jól megfogalmazott,érdekes cikk.
2014. május 29. 19:30 #45
- törölt felhasználó -    
De jó, nekik jó kis befeketetés,de személy szerint, ha lányom ilyen embereket tartani példaképnek és egy ilyen pletyka látni napvilágot soha többet nem vennék posztert róluk
2014. május 29. 19:40 #46
- törölt felhasználó -    
Hááát, változnak, felnőnek...én így szeretem őket...az albumot pedig már várom heart.gif
2014. május 29. 19:51 #47
DirectionerGirl113
DirectionerGirl113
visszatérő vendég

StátuszI'm Gonna Shout
Hozzászólás: 127
Azonosító: 224579
Hát igen megváltoztak és különben csak egyszer fordult elő, a múlt hónapban. miért most kell ezen lovagolni nem értem attól még ugyanolyanok maradnak smileeee.gif <3
2014. május 29. 19:58 #48
tothkincsi
tothkincsi
visszatérő vendég

Státusz"A mi bandánk megváltozthatatlan: öt örjöngő idióta!" Niall Horan
Hozzászólás: 268
Csatolások: 2
Azonosító: 223583
Hát igen. Nagyon megváltoztak. Bár nekem személy szerint a 2012-es és a 2013-as stílusuk tetszik a legjobban. wub.gif wub.gif blush.gif
2014. május 29. 19:58 #49
- törölt felhasználó -    
Mindenki változik..Már lassan nem ismerek olyan sztárt,aki ne próbálta volna ki a füvezést.Tisztelet a kivétel,mi sem tudhatjuk,hogy a kedvenceink mit csinál smileeee.gif
2014. május 29. 19:59 #50
- törölt felhasználó -    
Hé a mi kis fiaink felnőttek tongue.gif
2014. május 29. 20:01 #51
- törölt felhasználó -    
Amúgy meg tényleg lehet,hogy segíteni fog még jobban a karrierjük folytatásában de már így is a csúcson vannak. Ennél..ennél szerintem már nincs feljebb. Elérték. Elérték és el is fognak érni mindent amit szeretnének mert több millió rajongó támogatja és segíti őket. Akkor meg kit érdekelnek a khm 'olcsó' emberek akik pletykálnak?smileeee.gif #Directioner xx
2014. május 29. 20:23 #52
Cinti1999
Cinti1999

Státusz"Ha minden kívánságod valóra válna,sok álmod pusztulna el." - Marilyn Manson
Hozzászólás: 751
Azonosító: 197302
Hat gratulalok a szakertoknek. Egyebkent igaz,mert Justin es Miley drogos kliseik utan meg a csapbol is ok folytak. Bar szerintem egy igazi enekesnek nincs szuksege ilyen ugyekre. De ez csak az en velemenyem. En ezelott sem szerettem oket es ezutan se fogom. Szamomra kozombosek.
2014. május 29. 20:30 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.29. 18:56)
itsblake:
"...Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett..."
Ezt a baromságot most fejezd be. A fű fogyasztókból nem feltétlenül lesznek keményebb drogosok, ez baromság. Persze, általában a kemény drogosok is fűvel kezdik, mert valahol el kell kezdeni, de 10 füvesből talán 1 fog keményebb cucchoz nyúlni. Hollandiában, Jamaicán, stb legális a fű, úgy szívják, mint a sima cigit, náluk ez már a kultúra része (inkább Jamaica) mégsem kokainozik például az egész ország. Ez a "füvezel, akkor drogos leszel" dolog annyira nevetséges.

Nem baromság. Természetesen nem feltétlenül lesznek drogosok, de én nem is ezt írtam. A beidézett soraimat általánosságban értettem, és nem konkrétan a fiúkra gondoltam. Lehet, hogy én a lehető legrosszabb variációt írtam le, ami csak bekövetkezhet, de dühítő, hogy egyes directionerek nemhogy a dolgokat nem látják át, és fogalmuk sincs arról, hogy milyen következményei lehetnek annak, hogy Lou és Zayn (és talán a másik három tag is) füves cigit szívtak, hanem még jót nevetnek is rajta, hogy ez milyen menő meg aranyos. Persze az elméletem elsőre nevetségesen hangzik, mert ugyan mi baj lehetne már ebből, de gondolj csak bele. Hirtelen jött hírnév, korán kezdett sztárélet, nagy nyomás, rengeteg stressz, a nap mint nap kapott utálat, és az időnkénti füvezgetés (mert ez a mostani eset tuti nem az első)... lehetek optimista, de rengeteg híres ember élte át ugyanezt, fordult a drogokhoz mint megoldáshoz, és mi lett a vége... nem azt mondom, hogy most akkor mindenki számítson a legrosszabbra és legyünk pesszimisták, de egy kicsit ki kéne jönni a rózsaszín ködből, és belátni, hogy ez azért nem gyerekjáték, meg vicc, bármennyire is annak tűnik. Azt sem tudhatjuk, hogy Louis és Zayn élete a továbbiakban hogy alakul majd, milyen hatással lesz rájuk ez az egész, egyáltalán mit miért csinálnak... úgyhogy nagyon nincs jelentősége a véleményünknek. Továbbra is azt gondolom, hogy nem baromság, amit írtam, egyébként csak elmondtam a véleményem, mert ez egy fórum, és pont ez a célja, tehát nem értem a fennakadásod okát.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. május 29. 20:40 #54
- törölt felhasználó -    
Ha jól tudom, a füvezés sem Miley, sem Justin karrierjén nem lendített, maximum többet írtak róluk a bulvársajtóban, a szakmai megítélésük nem lett jobb. Nehogy már a fű legyen a kulcs a sikerhez.
Itsblake-nek pedig abban igenis igaza van, hogy ez komolyabb dolgokhoz is vezethet. 1. A kokain a gazdagok drogja, ezért ne lepődjünk meg, hogy a csóró átlag jamaikai nem él vele, a sztárok viszont megengedhetik maguknak, sőt sokszor ingyen is kapják, amíg rá nem szoknak. 2. Aki pusztán a társaság nyomására füvezik, annak nagyobb hajlama van arra, hogy szintén a társaság nyomására más szereket is kipróbáljon.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. május 29. 20:46 #55
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2001
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
A fű az egy olyan dolog, amiről bár beszélhetnek "csúnyán", utálhatják, beszámolhatnak róla, hogy mennyire káros és addiktív, de a fiatalok (és néha lám-lám idősebbek) nagy része vagy kipróbálta már, vagy ki akarja próbálni. Nem mindenki, persze, de nagyon sokan vannak. És a marihuana nem bolondít meg, csak lenyugtat. Bár nem vagyok nagyon benne a témában, de úgy hallottam, hogy valamennyi mennyiség még egészséges is.
Vannak füvesek, a függőek, de én úgy tartom, hogy minden ember a maga ura, az agy képes kontrollálni a cselekedeteket. És ha te úgy gondolod, hogy nincs szükséget a marihuanara (a csokira, a cigire, a kólára stb.) , bizony nem fogsz rágyújtani. Minden a te döntésed, a kezeid a te akarod nélkül nem fogják meggyújtani a füvet.. És ha valaki nem tud józanul gondolkodni, no akkor jön a probléma.
Én tökéletesen elképzelem a helyzetet; egy fárasztó koncert, turné, Brazília.
De egyébként pedig senkinek semmi joga ahhoz, hogy bíráljon egy másik embert, ameddig nem ismeri a történetét és gondolatait.
2014. május 29. 20:58 #56
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Először azt gondoltam, hogy marketing az egész és persze fennáll a lehetősége, de nem értem h akkor miért pont Louis. Azért mondom, mert ő az aki focizik mellette, de most ott lehúzhatja a rolót, ennyit a focizásáról. Ráadásul ő vette fel és valószínű tette fel. Én nem hiszem, hogy a focizást egy ilyen baromság miatt fel akarta adni. Amúgy amióta Zayn-nel lóg, azóta ilyen lepukkant, Zayn meg már régebb óta csinálja, volt róla egy két éves videó ahol füvezett de ott még egyedül volt. Louis az első tetkóját is akkor csináltatta amikor Zayn lett a nagy haverja. Én úgy gondolom, hogy Louis rendkívül befolyásolható ember, gyenge jelleme van és ő a leggyengébb a bandából, minden szarra rá lehet őt beszélni. Felveszi az aktuális társasága szokásait, hogy elvegyüljön, mert egyszerűen nincs egyénisége és nem mer nemet mondani. Egyébként érdekes módon mindig külön voltak ők ketten a többiektől, róluk alig lehetett tudni, míg a másik háromról voltak képek. Én szerintem ketten drogoztak valahol. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az első. Ha Louis ezt nem teszi lehet a kutya se jött vna rá és focizhatna tovább. Azt nem értem h a sportorvosi teszten hogy hogy nem bukott meg. Nincs is sok esze szerintem Louisnak, főleg ha ilyet csinál. Mindgy, a focit elfelejtheti, nem egy focista kapott eltiltást füvezés miatt, Angliában meg különösen szigorúan veszik ezt.
2014. május 29. 21:17 #57
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
hát, aki eddig abban a hitben élt, hogy kedvenc fiú bandájának tagjai sosem füveztek vagy próbáltak ki hasonlókat, az sem lehet százas....csak rájuk kell nézni, de az elég szomorú, hogy emiatt fellendülhet a karrierjük -.-
2014. május 29. 21:27 #58
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Mutatok valamit, Louis ezeket a tüneteket produkálta. Emlékeztek, mikor hányt a pályán? Biztos h nem ez volt neki az első, Zaynnek meg főleg nem
http://www.drogrehabilitacio.hu/droginfo.html
2014. május 29. 22:04 #59
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Szomorú, hogy mindenki csupán azzal foglalkozik, hogy a füvezés ront vagy fényez a banda hírnevén vagy hogy a rajongók száma emiatt csökkenni fog-e vagy nőni. Úgy beszélnek erről a két fiúról mint holmi tárgyakról, amikből pénzt lehet kisajtolni, majd eldobni, ha tönkremegy. Egyetlen szó sem esik arról, hogy tönkretehetik magukat és, hogy akár ez a haláluk okozója is lehet, ha elfajul ez az ügy. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szende kislány típus, aki már a fű és a drog hallatán is aggódik az ominózus ember iránt, aki kipróbálja azt, de valljuk be, nem alaptalan a félelmem, mégsem említi meg más. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2014. május 29. 22:05 #60
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
kíváncsi leszek a „komolyabb hangvételű” lemezükre..
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok