Elody:
"...pláne, ha rap is lesz benne amit imádok..."
Pont ma adtak interjút a srácok, amiben Zayn cáfolta a rappes pletykát. Azt mondta szeret rappelgetni és tényleg hülyültek is Naughty Boy-jal a stúdióban, de az albumon nem lesz rap, csak mire megvolt az interjú, addigra elküldtem már a cikket. :/
A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. május 29. 18:59
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
2014. május 29. 19:06
kakaóspalacsinta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 224011 offline |
Legtöbben azt mondják,hogy nem igaz,mert csak sima cigi volt.
2014. május 29. 19:22
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Jól megfogalmazott,érdekes cikk.
2014. május 29. 19:30
De jó, nekik jó kis befeketetés,de személy szerint, ha lányom ilyen embereket tartani példaképnek és egy ilyen pletyka látni napvilágot soha többet nem vennék posztert róluk
2014. május 29. 19:40
Hááát, változnak, felnőnek...én így szeretem őket...az albumot pedig már várom
2014. május 29. 19:51
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline |
Hát igen megváltoztak és különben csak egyszer fordult elő, a múlt hónapban. miért most kell ezen lovagolni nem értem attól még ugyanolyanok maradnak <3
2014. május 29. 19:58
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline |
Hát igen. Nagyon megváltoztak. Bár nekem személy szerint a 2012-es és a 2013-as stílusuk tetszik a legjobban.
2014. május 29. 19:58
Mindenki változik..Már lassan nem ismerek olyan sztárt,aki ne próbálta volna ki a füvezést.Tisztelet a kivétel,mi sem tudhatjuk,hogy a kedvenceink mit csinál
2014. május 29. 20:01
Amúgy meg tényleg lehet,hogy segíteni fog még jobban a karrierjük folytatásában de már így is a csúcson vannak. Ennél..ennél szerintem már nincs feljebb. Elérték. Elérték és el is fognak érni mindent amit szeretnének mert több millió rajongó támogatja és segíti őket. Akkor meg kit érdekelnek a khm 'olcsó' emberek akik pletykálnak? #Directioner xx
2014. május 29. 20:23
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Hat gratulalok a szakertoknek. Egyebkent igaz,mert Justin es Miley drogos kliseik utan meg a csapbol is ok folytak. Bar szerintem egy igazi enekesnek nincs szuksege ilyen ugyekre. De ez csak az en velemenyem. En ezelott sem szerettem oket es ezutan se fogom. Szamomra kozombosek.
2014. május 29. 20:30
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.29. 18:56)
itsblake:
"...Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett..."
Ezt a baromságot most fejezd be. A fű fogyasztókból nem feltétlenül lesznek keményebb drogosok, ez baromság. Persze, általában a kemény drogosok is fűvel kezdik, mert valahol el kell kezdeni, de 10 füvesből talán 1 fog keményebb cucchoz nyúlni. Hollandiában, Jamaicán, stb legális a fű, úgy szívják, mint a sima cigit, náluk ez már a kultúra része (inkább Jamaica) mégsem kokainozik például az egész ország. Ez a "füvezel, akkor drogos leszel" dolog annyira nevetséges.
"...Aztán a füves cigi használata rendszeressé válik. Aztán erősebb szer kell. És végül már azt vesszük észre, hogy a kedvencünk drogfüggő lett..."
Ezt a baromságot most fejezd be. A fű fogyasztókból nem feltétlenül lesznek keményebb drogosok, ez baromság. Persze, általában a kemény drogosok is fűvel kezdik, mert valahol el kell kezdeni, de 10 füvesből talán 1 fog keményebb cucchoz nyúlni. Hollandiában, Jamaicán, stb legális a fű, úgy szívják, mint a sima cigit, náluk ez már a kultúra része (inkább Jamaica) mégsem kokainozik például az egész ország. Ez a "füvezel, akkor drogos leszel" dolog annyira nevetséges.
Nem baromság. Természetesen nem feltétlenül lesznek drogosok, de én nem is ezt írtam. A beidézett soraimat általánosságban értettem, és nem konkrétan a fiúkra gondoltam. Lehet, hogy én a lehető legrosszabb variációt írtam le, ami csak bekövetkezhet, de dühítő, hogy egyes directionerek nemhogy a dolgokat nem látják át, és fogalmuk sincs arról, hogy milyen következményei lehetnek annak, hogy Lou és Zayn (és talán a másik három tag is) füves cigit szívtak, hanem még jót nevetnek is rajta, hogy ez milyen menő meg aranyos. Persze az elméletem elsőre nevetségesen hangzik, mert ugyan mi baj lehetne már ebből, de gondolj csak bele. Hirtelen jött hírnév, korán kezdett sztárélet, nagy nyomás, rengeteg stressz, a nap mint nap kapott utálat, és az időnkénti füvezgetés (mert ez a mostani eset tuti nem az első)... lehetek optimista, de rengeteg híres ember élte át ugyanezt, fordult a drogokhoz mint megoldáshoz, és mi lett a vége... nem azt mondom, hogy most akkor mindenki számítson a legrosszabbra és legyünk pesszimisták, de egy kicsit ki kéne jönni a rózsaszín ködből, és belátni, hogy ez azért nem gyerekjáték, meg vicc, bármennyire is annak tűnik. Azt sem tudhatjuk, hogy Louis és Zayn élete a továbbiakban hogy alakul majd, milyen hatással lesz rájuk ez az egész, egyáltalán mit miért csinálnak... úgyhogy nagyon nincs jelentősége a véleményünknek. Továbbra is azt gondolom, hogy nem baromság, amit írtam, egyébként csak elmondtam a véleményem, mert ez egy fórum, és pont ez a célja, tehát nem értem a fennakadásod okát.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 29. 20:40
Ha jól tudom, a füvezés sem Miley, sem Justin karrierjén nem lendített, maximum többet írtak róluk a bulvársajtóban, a szakmai megítélésük nem lett jobb. Nehogy már a fű legyen a kulcs a sikerhez.
Itsblake-nek pedig abban igenis igaza van, hogy ez komolyabb dolgokhoz is vezethet. 1. A kokain a gazdagok drogja, ezért ne lepődjünk meg, hogy a csóró átlag jamaikai nem él vele, a sztárok viszont megengedhetik maguknak, sőt sokszor ingyen is kapják, amíg rá nem szoknak. 2. Aki pusztán a társaság nyomására füvezik, annak nagyobb hajlama van arra, hogy szintén a társaság nyomására más szereket is kipróbáljon.
Itsblake-nek pedig abban igenis igaza van, hogy ez komolyabb dolgokhoz is vezethet. 1. A kokain a gazdagok drogja, ezért ne lepődjünk meg, hogy a csóró átlag jamaikai nem él vele, a sztárok viszont megengedhetik maguknak, sőt sokszor ingyen is kapják, amíg rá nem szoknak. 2. Aki pusztán a társaság nyomására füvezik, annak nagyobb hajlama van arra, hogy szintén a társaság nyomására más szereket is kipróbáljon.
janet7
2014. május 29. 20:46
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
A fű az egy olyan dolog, amiről bár beszélhetnek "csúnyán", utálhatják, beszámolhatnak róla, hogy mennyire káros és addiktív, de a fiatalok (és néha lám-lám idősebbek) nagy része vagy kipróbálta már, vagy ki akarja próbálni. Nem mindenki, persze, de nagyon sokan vannak. És a marihuana nem bolondít meg, csak lenyugtat. Bár nem vagyok nagyon benne a témában, de úgy hallottam, hogy valamennyi mennyiség még egészséges is.
Vannak füvesek, a függőek, de én úgy tartom, hogy minden ember a maga ura, az agy képes kontrollálni a cselekedeteket. És ha te úgy gondolod, hogy nincs szükséget a marihuanara (a csokira, a cigire, a kólára stb.) , bizony nem fogsz rágyújtani. Minden a te döntésed, a kezeid a te akarod nélkül nem fogják meggyújtani a füvet.. És ha valaki nem tud józanul gondolkodni, no akkor jön a probléma.
Én tökéletesen elképzelem a helyzetet; egy fárasztó koncert, turné, Brazília.
De egyébként pedig senkinek semmi joga ahhoz, hogy bíráljon egy másik embert, ameddig nem ismeri a történetét és gondolatait.
Vannak füvesek, a függőek, de én úgy tartom, hogy minden ember a maga ura, az agy képes kontrollálni a cselekedeteket. És ha te úgy gondolod, hogy nincs szükséget a marihuanara (a csokira, a cigire, a kólára stb.) , bizony nem fogsz rágyújtani. Minden a te döntésed, a kezeid a te akarod nélkül nem fogják meggyújtani a füvet.. És ha valaki nem tud józanul gondolkodni, no akkor jön a probléma.
Én tökéletesen elképzelem a helyzetet; egy fárasztó koncert, turné, Brazília.
De egyébként pedig senkinek semmi joga ahhoz, hogy bíráljon egy másik embert, ameddig nem ismeri a történetét és gondolatait.
2014. május 29. 20:58
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Először azt gondoltam, hogy marketing az egész és persze fennáll a lehetősége, de nem értem h akkor miért pont Louis. Azért mondom, mert ő az aki focizik mellette, de most ott lehúzhatja a rolót, ennyit a focizásáról. Ráadásul ő vette fel és valószínű tette fel. Én nem hiszem, hogy a focizást egy ilyen baromság miatt fel akarta adni. Amúgy amióta Zayn-nel lóg, azóta ilyen lepukkant, Zayn meg már régebb óta csinálja, volt róla egy két éves videó ahol füvezett de ott még egyedül volt. Louis az első tetkóját is akkor csináltatta amikor Zayn lett a nagy haverja. Én úgy gondolom, hogy Louis rendkívül befolyásolható ember, gyenge jelleme van és ő a leggyengébb a bandából, minden szarra rá lehet őt beszélni. Felveszi az aktuális társasága szokásait, hogy elvegyüljön, mert egyszerűen nincs egyénisége és nem mer nemet mondani. Egyébként érdekes módon mindig külön voltak ők ketten a többiektől, róluk alig lehetett tudni, míg a másik háromról voltak képek. Én szerintem ketten drogoztak valahol. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az első. Ha Louis ezt nem teszi lehet a kutya se jött vna rá és focizhatna tovább. Azt nem értem h a sportorvosi teszten hogy hogy nem bukott meg. Nincs is sok esze szerintem Louisnak, főleg ha ilyet csinál. Mindgy, a focit elfelejtheti, nem egy focista kapott eltiltást füvezés miatt, Angliában meg különösen szigorúan veszik ezt.
2014. május 29. 21:17
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline |
hát, aki eddig abban a hitben élt, hogy kedvenc fiú bandájának tagjai sosem füveztek vagy próbáltak ki hasonlókat, az sem lehet százas....csak rájuk kell nézni, de az elég szomorú, hogy emiatt fellendülhet a karrierjük -.-
2014. május 29. 21:27
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Mutatok valamit, Louis ezeket a tüneteket produkálta. Emlékeztek, mikor hányt a pályán? Biztos h nem ez volt neki az első, Zaynnek meg főleg nem
http://www.drogrehabilitacio.hu/droginfo.html
http://www.drogrehabilitacio.hu/droginfo.html
2014. május 29. 22:04
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Szomorú, hogy mindenki csupán azzal foglalkozik, hogy a füvezés ront vagy fényez a banda hírnevén vagy hogy a rajongók száma emiatt csökkenni fog-e vagy nőni. Úgy beszélnek erről a két fiúról mint holmi tárgyakról, amikből pénzt lehet kisajtolni, majd eldobni, ha tönkremegy. Egyetlen szó sem esik arról, hogy tönkretehetik magukat és, hogy akár ez a haláluk okozója is lehet, ha elfajul ez az ügy. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szende kislány típus, aki már a fű és a drog hallatán is aggódik az ominózus ember iránt, aki kipróbálja azt, de valljuk be, nem alaptalan a félelmem, mégsem említi meg más.
Lambika
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.