A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. május 29. 22:42
Dodie88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 207360 offline |
Szerintem lassan kezd unalmassá válni ez a téma. Oké,megtörtént..De nehogy már most mindenki ezen pattogjon. Elszívtak egy szálat,wáo.Nem nagy dolog.Jót tett a karriernek ? A rajongóknak nem,mert egymás torkának mennek az emberek,hogy a saját igazukat védjék,de még mindig azt mondom,hogy EGÉSZSÉGETEKRE FIÚK!
2014. május 30. 00:01
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én se hiszem, hogy nagyon rontana a hírnevükön. Biztos lesz, aki azt mondja, hogy ez neki nem kell, de szerintem a fanatikus rajongók megmaradnak, sőt, a botrány tényleg csak jót tesz, ha épp új album jelenik meg vagy ilyesmi.
2014. május 30. 07:16
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Ennyit erről, hogy az 1D szent -.-
2014. május 30. 09:16
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Most eszembe jutott valami. Emlékeztek, amikor Argentinában a repülőtéren néhány lány cseszegette Louist, hogy szembesítették azzal, hogy meleg, és láthatólag kellemetlenül érezte magát. Ekkor lehetett olvasni, hogy ellopták a táskáját. Tehát akkor ez igaz volt, megkaparintották Louis telefonját és ezt a felvételt átküldték maguknak. Argentína egyébként Peru után volt pár nappal, tehát már megvolt a felvétel. Lehetséges, hogy azok a lányok most adták el a felvételt egy magazinnak és azért szivárgott ki egy hónap után a felvétel.
2014. május 30. 09:57
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Ha jobban megnézzük (akár rajongói szemmel is) hasznos húzás volt ez... Már ha húzás volt Gonoljunk csak bele: ha ezt megtudják a 7-10 éves kislányok szülei, és legalább egy kicsit is vigyáznak a lányikra akkor mostantól ezeknek a gyerekeknek a nagy része kikerül a koncertekről. Jobban vadulhatnak a koncerteken, és nem kell kisangyalnak tűnniük ahhoz, hogy szeressék őket. Felnőttek, szeretnének mindenkitől függetlenek lenni... és mivel nem tudják elküldeni maguk körül azt a rengeteg embert, inkább ők "mennek" el... A tehetségük megmarad, és ha mégis jófiúk akarnak lenni a lehetőseg egy jóideig még előttük fog állni Félreértés ne essék, nem örülök neki, hogy ezt teszik, de nincs jogunk megváltoztatni őket (sajnos)....
2014. május 30. 10:06
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Azon kívűl, hogy a csapból is ez fog folyni szerinte más nagy népszerűségre nem fognak szert tenni, már így is elég népszerűek.... mellesleg nem tudom ki az aki azért kezdene el rajongani értük mert füveznek. Azt pedig hogy a kisfiú imidzst leakarját adni az teljesen érthető 16 évesen kezdték és mostmár mind 20 évesek (vagy több) természetes hogy unják hogy játszani kell a jófiut, a videóban is erről beszélnek. Ha pedig reklám fogásként került ki a videó akkor az röhejes. Így akarnának népszerűségre szertteni?
2014. május 30. 10:21
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Huhúú. A drága kis Directionerek mindig azt mondják, hogy ha "megismeritek őket, nem lehet őket nem szeretni". A nagy f*szt nem. Egy időben hallgattam őket, nézegettem a videónaplóikat, This is us, minden, de egész egyszerűen meguntam őket, rájöttem, hogy SZART SEM ÉR, EGYIK SEM. Lehet utálni, nem érdekel. Szóval, a cikket nyilván egy Directioner, illetőleg egy Direction-shipper írta, hiszen csöpög az egész az elfogultságtól. Mi az például, hogy ettől lesznek felnőttek? Miért, a felnőtteknek drogozniuk kell? Hát kibaszottul nem. Attól lennének felnőttek, ha normális és példamutató (FELELŐSSÉGTELJES!) életet élnének, akár a normális emberek. De hát persze ők sztárok, jhajj, kérem, ők ezt nem tehetik meg. Amíg viszont ezt csinálják, addig az én (és sok más, normális ember) szemében csupán feltűnési viszketegségben szenvedő tinisrácok.
2014. május 30. 10:34
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Egyszer olvastam egy összehasonlító cikket Japán vs Nyugat így leszűkítve. Ami Japánban egy énekes/banda bukását okozhatja, az nyugaton inkább még nagyobb hírnevet hoz nekik. Hiszen a negatív reklám is marketing. Viszont nem hiszem, hogy a karrierüket lendítené fel, hanem inkább arról szól az egész, hogy még ennél is többet szerepeljenek az újságokban, a hírekben, de szakmailag ettől nem lesznek jobbak.
2014. május 30. 11:52
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Szerintem is lendíteni fog ez a botrány a fiúk karrierjén.
2014. május 30. 11:55
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Én őszintén szólva nem tudom hogy álljak ehhez a dologhoz. Persze rossz dolog meg minden, de mivel nem szólhatok bele mit csináljanak így szerintem nem tehetek ellene semmit.
Abban bízok, hogy ez nem lesz rendszeres az akkor nem tesz jót a karrierjüknek.
Az új albumról meg annyit, hogy nagyon várom és én örülök hogy ha felnőttesebb lesz a hangzása.
Abban bízok, hogy ez nem lesz rendszeres az akkor nem tesz jót a karrierjüknek.
Az új albumról meg annyit, hogy nagyon várom és én örülök hogy ha felnőttesebb lesz a hangzása.
2014. május 30. 13:50
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline |
most támadhatnak a ván dájreksön rajongók de Mileynál botrány náluk meg jaj csak kipróbálták...meg az ilyenek azért gondolkozzatok el hogy a szerintetek helyes álompasiiotok nem hiszem hogy csak kipróbálták..)
2014. május 30. 14:17
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Dorcy1999:
"Szóval, a cikket nyilván egy Directioner, illetőleg egy Direction-shipper írta, hiszen csöpög az egész az elfogultságtól."
Édes drága bogaram, a cikket egy külföldi oldalról fordítottam, mellesleg semmi elfogultság nincs benne, szinte az egész a szakértő nyilatkozata és nem hiszem, hogy a PR-os pasi 'direction-shipper" lenne, akármi is az... -.-"
"Szóval, a cikket nyilván egy Directioner, illetőleg egy Direction-shipper írta, hiszen csöpög az egész az elfogultságtól."
Édes drága bogaram, a cikket egy külföldi oldalról fordítottam, mellesleg semmi elfogultság nincs benne, szinte az egész a szakértő nyilatkozata és nem hiszem, hogy a PR-os pasi 'direction-shipper" lenne, akármi is az... -.-"
2014. május 30. 14:39
Remélem, hogy ez csak egyszeri alakalom, bár, mennyi az esély rá? végül is, azt tehetnek amit akarnak, egyrészt, mert megtehetik, másrészt, mert az elfogult rajongók így is imádni fogják őket (ha nem jobban). Részemről azért csalódás volt.
2014. május 30. 14:58
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Nyilván nagyobb figyelmet kaptak emiatt az ügy miatt, bár így is elég nagy lehet rajtuk a nyomás. Engem nem érdekel mit műveltek, továbbra is nagyon szeretem őket, minden hibájukkal együtt. De nagyon bízom benne, hogy ennek nem lesz folytatása...
2014. május 30. 15:39
Személyszerint aki füvezik én azt nem nevezném érettnek,főleg ilyen korban (Persze mindig vannak kivételek)
2014. május 30. 15:39
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Lendíteni?? Most komolyan. Az igaz, hogy minden bandának van "szavatossága", és hamarosan az övék is le fog járni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.