Starity

A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 30. 16:42 #81
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 674
Csatolások: 0
Azonosító: 197566
Minden (vagyis már a legtöbb) sztár kipróbálta már a füvezést, akkor ők miért ne próbálhatnánk ki? Itt derül ki, ki igazi fan. wink.gif
2014. május 30. 16:46 #82
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Sok jót valószínűleg nem fog tenni nekik, mivel több rajongót nem fognak tudni szerezni, viszont azt egy pillanat alatt elérték, hogy a sajtó róluk cikkezzen. Nevetségesen átlátszó az, ahogyan próbálnak védekezni a kiszivárgásról. Általában az tagad, aki ludas a dologban, szóval engem pár tagadó mondat nem győzött meg - biztos vagyok abban, hogy a felvétel direkt készült és valaki a menedzsment tímből direkt rakta fel a videót. Ugyan már, amit nem akarom, hogy mások megtudjanak, azt nem videózom le. Vagy, ha már voltam akkora ökör, akkor eltávolítom és végleg letörlöm. Hagyjuk ezt! laugh.gif Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb jönni fog valami megbotránkoztató hír, hiszen heteken keresztül túl nagy volt a csönd körülöttük. Szóval várható volt, hogy valami gagyi műbotránnyal előjönnek, és mint mindig ők is kaszálnak ezen, és lehet, hogy még a droghoz sincs közük. Mindenesetre látom errefelé van egy-két okostojás, akik megmondják a frankót, hogy már pedig fűtől nem lehet drogosnak lenni. Az ilyen ezt honnan tudja? Netalán tán drogfüggő volt és tapasztalatból beszél, vagy esetlegesen egy kábszeres rehabilitáción dolgozik? Ha már érvelünk valamivel, akkor támasszuk is alá, mert jót mosolyogtam azokon a mondatokon. laugh.gif Nagy eséllyel kemény kábszeres lesz az, aki rászokik a fűre, mivel annak is van egy bódító hatása. Később az már nem lesz elég, még jobban repülni akar és jönni fognak a szebbnél szebb tudatmódosítószerek is. Aztán lehet, hogy ők már túlestek ezen és simán benyomnak egy-egy buli előtt egy extasyt. Viszont akár csak egy megrendezett kamu műbalhé, akár igaz, ígyis-úgyis kaszálnak rajta.
2014. május 30. 16:54 #83
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
Hozzászólás: 381
Azonosító: 212889
Nem füvesek! Elszívtak egy füves cigit Istenem egy szálat...Felnőttek azt csinálnak amit akarnak.
Már alig várom az új albumot. Az is tökéletes lesz:)
Direcioner forever ♥
2014. május 30. 17:38 #84
Fancii1D
Fancii1D
új tag

StátuszAha Élek :D
Hozzászólás: 98
Azonosító: 222795
Jah jah nem füvesek!
2014. május 30. 18:27 #85
vercsi
vercsi
visszatérő vendég

Státusz"A halál a legnagyobb kaland kezdete" /Peter Pan/
Hozzászólás: 437
Csatolások: 3
Azonosító: 183258
Directioner forever...mindenkinek van hibája.Nekik is lehet...és ha csak az az egy szál?...Légyegében szivuk joga!..I love 1D 4ever.
2014. május 30. 18:31 #86
- törölt felhasználó -    
a "hírnevüknek" már csak a botrány tesz jót? rohog.gif nos igen.. kétféle híresség van az egyiknek a tehetsége a tudáson alapul a másiknak meg a botrányokon.
2014. május 30. 18:38 #87
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219510
Azonosító: 59785
Imádom a "sok sztár kipróbálta a drogot, akkor xy miért ne" jellegű hozzászólásokat... ennyire ne menjetek a tömeg után. smileeee.gif Egyébként én nem féltem attól, hogy a vándí lehúzhatja a rolót... ugyanúgy védik őket is a direktionerek, mint a belieberek Jusztinát.
2014. május 30. 19:16 #88
- törölt felhasználó -    
Ja. Ez már nem rózsaszínű, hanem hányás-színű fiúbanda. Mindig is azok voltak. A rózsaszín szerintem túl szép szín ezeknek.
Ha tudnám, mi olyan jó bennük.
Énekelni se tudnak, csak nyávogni, nem tudnak semmilyen hangszeren játszani, a számaik semmit mondóak, a külsejük plázacicás... Nem is értem. (Bocsánat a directionereknek. De ez az igazság.)
Mellesleg, nem tudom, mi olyan menő a drogos, trágár férfiakban. A legtöbbjük úgyis egy ilyen... nem tudom, minek nevezzem. mad.gif
2014. május 30. 19:17 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2014.05.30. 18:31)
a "hírnevüknek" már csak a botrány tesz jót? rohog.gif nos igen.. kétféle híresség van az egyiknek a tehetsége a tudáson alapul a másiknak meg a botrányokon.

Egyetértek. meghajolo.gif
2014. május 30. 19:21 #90
- törölt felhasználó -    
Borzalmas rémségek ezek. :unsure:
2014. május 30. 20:24 #91
- törölt felhasználó -    
Van benne valami amit leírtak! Hogy akkor a felnőttek is elkezdenek velük foglalkozni. Személy szerint Directioner és Smiler is vagyok, és nagyon remélem, hogy nem emiatt füveznek. Mert az tényleg megalázó lenne.. nekik. És a mi sulinkban is egyre népszerűtlenebbek, az a sajnálatos, hogy tehetségesek, és undorítóan keltenek nagy nézettséget ha így van. Miley szerintem csak alá írt egy rossz papírt, de neki is gázos néha, főleg amikor hot-dogon utazik. nem is ezek miatt szeretem. Hanem mert adakozik, tehetséges, kedves és jófej az interjúban. heart.gif Loun és Zaynen látszott is a drog, Zaynen már régebb óta Lou mostanság kezd elanyátlanodni. emlékszem, hogy szerette a focit.. Így tutira nem szerződtetik... Szerintem nem őszinte módszer, de már minden előadó megjátsza magát valamennyire. Attól még nem kell tőlük elpártolni mert drogoztak. Még emberek, nem űrlények.
2014. május 30. 22:27 #92
Kovács Adél
Kovács Adél
visszatérő vendég

StátuszFalling for your fool's gold
Hozzászólás: 182
Csatolások: 14
Azonosító: 159985
Eleve ha már a videót nézzük, Zayn és louis röhögtek etc.. So nem tudom miért vagytok még mindig fenn akadva. Nyugi.
2014. május 30. 23:07 #93
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Maximum Ride @ 2014.05.30. 20:24)
Van benne valami amit leírtak! Hogy akkor a felnőttek is elkezdenek velük foglalkozni. Személy szerint Directioner és Smiler is vagyok, és nagyon remélem, hogy nem emiatt füveznek. Mert az tényleg megalázó lenne.. nekik. És a mi sulinkban is egyre népszerűtlenebbek, az a sajnálatos, hogy tehetségesek, és undorítóan keltenek nagy nézettséget ha így van. Miley szerintem csak alá írt egy rossz papírt, de neki is gázos néha, főleg amikor hot-dogon utazik. nem is ezek miatt szeretem. Hanem mert adakozik, tehetséges, kedves és jófej az interjúban. heart.gif Loun és Zaynen látszott is a drog, Zaynen már régebb óta Lou mostanság kezd elanyátlanodni. emlékszem, hogy szerette a focit.. Így tutira nem szerződtetik... Szerintem nem őszinte módszer, de már minden előadó megjátsza magát valamennyire. Attól még nem kell tőlük elpártolni mert drogoztak. Még emberek, nem űrlények.

Louis űrlény _nevet.gif
bocsi de nem hagyhattam ki
Viccen kívül amúgy volt fociszerződése és nagyon remélem h kiteszik mert az jó lecke lenne neki és menne az elvonóra, mert odavaló, mert biztos h már függő ő is. Zayn vitte bele, Louis nagyon gyenge jellem. Ám már régóta van az h ők ketten mindig külön vannak a többiektől
2014. május 31. 09:28 #94
- törölt felhasználó -    
Sejtettem, hogy lesz valami botrányuk, hiszen jelenleg elég népszerűek, és ugye nem lehet olyan perc, hogy ne beszéljen róluk mindenki.
2014. május 31. 10:30 #95
GAGAFAN
GAGAFAN
visszatérő vendég

StátuszFree my mind, ARTPOP You make my heart stop
Hozzászólás: 241
Azonosító: 219150
Hurráááá mindenki füvezzen és így sokkal sikeresebbek leszünk. Füvezzen az egész világ-.-Remélem hamar lecsúsznak ezek a senkik. Rühellem őket
2014. május 31. 11:34 #96
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Hát ebben van valami...
2014. május 31. 13:12 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.05.30. 23:07)
Louis űrlény  _nevet.gif 
bocsi de nem hagyhattam ki
Viccen kívül amúgy volt fociszerződése és nagyon remélem h kiteszik mert az jó lecke lenne neki és menne az elvonóra, mert odavaló, mert biztos h már függő ő is. Zayn vitte bele, Louis nagyon gyenge jellem. Ám már régóta van az h ők ketten mindig külön vannak a többiektől

Remélem nem fog szétszakadni a banda. sad.gif És azt is remélem, hogy a foci kellő inspiráció lesz számára a leszokásban! smileeee.gif
2014. május 31. 15:07 #98
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

StátuszCsak egy isten van. És az a Halál.
Hozzászólás: 301
Azonosító: 219266
Várom már az új albumot. smileeee.gif
2014. május 31. 18:24 #99
BogieeMalik
BogieeMalik
új tag

StátuszNemsokára kirándulás!!! :)
Hozzászólás: 61
Azonosító: 223732
Maximum Ride teljesen eggyet értek veled!
2014. május 31. 18:25 #100
BogieeMalik
BogieeMalik
új tag

StátuszNemsokára kirándulás!!! :)
Hozzászólás: 61
Azonosító: 223732
Amugy gondoltuk h ez előbb-utóbb bekövvetkezik! sad.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!