A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. május 30. 16:46
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Sok jót valószínűleg nem fog tenni nekik, mivel több rajongót nem fognak tudni szerezni, viszont azt egy pillanat alatt elérték, hogy a sajtó róluk cikkezzen. Nevetségesen átlátszó az, ahogyan próbálnak védekezni a kiszivárgásról. Általában az tagad, aki ludas a dologban, szóval engem pár tagadó mondat nem győzött meg - biztos vagyok abban, hogy a felvétel direkt készült és valaki a menedzsment tímből direkt rakta fel a videót. Ugyan már, amit nem akarom, hogy mások megtudjanak, azt nem videózom le. Vagy, ha már voltam akkora ökör, akkor eltávolítom és végleg letörlöm. Hagyjuk ezt! Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb jönni fog valami megbotránkoztató hír, hiszen heteken keresztül túl nagy volt a csönd körülöttük. Szóval várható volt, hogy valami gagyi műbotránnyal előjönnek, és mint mindig ők is kaszálnak ezen, és lehet, hogy még a droghoz sincs közük. Mindenesetre látom errefelé van egy-két okostojás, akik megmondják a frankót, hogy már pedig fűtől nem lehet drogosnak lenni. Az ilyen ezt honnan tudja? Netalán tán drogfüggő volt és tapasztalatból beszél, vagy esetlegesen egy kábszeres rehabilitáción dolgozik? Ha már érvelünk valamivel, akkor támasszuk is alá, mert jót mosolyogtam azokon a mondatokon. Nagy eséllyel kemény kábszeres lesz az, aki rászokik a fűre, mivel annak is van egy bódító hatása. Később az már nem lesz elég, még jobban repülni akar és jönni fognak a szebbnél szebb tudatmódosítószerek is. Aztán lehet, hogy ők már túlestek ezen és simán benyomnak egy-egy buli előtt egy extasyt. Viszont akár csak egy megrendezett kamu műbalhé, akár igaz, ígyis-úgyis kaszálnak rajta.
2014. május 30. 16:54
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
Nem füvesek! Elszívtak egy füves cigit Istenem egy szálat...Felnőttek azt csinálnak amit akarnak.
Már alig várom az új albumot. Az is tökéletes lesz:)
Direcioner forever ♥
Már alig várom az új albumot. Az is tökéletes lesz:)
Direcioner forever ♥
2014. május 30. 18:31
a "hírnevüknek" már csak a botrány tesz jót? nos igen.. kétféle híresség van az egyiknek a tehetsége a tudáson alapul a másiknak meg a botrányokon.
2014. május 30. 18:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Imádom a "sok sztár kipróbálta a drogot, akkor xy miért ne" jellegű hozzászólásokat... ennyire ne menjetek a tömeg után. Egyébként én nem féltem attól, hogy a vándí lehúzhatja a rolót... ugyanúgy védik őket is a direktionerek, mint a belieberek Jusztinát.
2014. május 30. 19:16
Ja. Ez már nem rózsaszínű, hanem hányás-színű fiúbanda. Mindig is azok voltak. A rózsaszín szerintem túl szép szín ezeknek.
Ha tudnám, mi olyan jó bennük.
Énekelni se tudnak, csak nyávogni, nem tudnak semmilyen hangszeren játszani, a számaik semmit mondóak, a külsejük plázacicás... Nem is értem. (Bocsánat a directionereknek. De ez az igazság.)
Mellesleg, nem tudom, mi olyan menő a drogos, trágár férfiakban. A legtöbbjük úgyis egy ilyen... nem tudom, minek nevezzem.
Ha tudnám, mi olyan jó bennük.
Énekelni se tudnak, csak nyávogni, nem tudnak semmilyen hangszeren játszani, a számaik semmit mondóak, a külsejük plázacicás... Nem is értem. (Bocsánat a directionereknek. De ez az igazság.)
Mellesleg, nem tudom, mi olyan menő a drogos, trágár férfiakban. A legtöbbjük úgyis egy ilyen... nem tudom, minek nevezzem.
2014. május 30. 19:17
Idézet (zombeeStar @ 2014.05.30. 18:31)
a "hírnevüknek" már csak a botrány tesz jót? nos igen.. kétféle híresség van az egyiknek a tehetsége a tudáson alapul a másiknak meg a botrányokon.
Egyetértek.
2014. május 30. 20:24
Van benne valami amit leírtak! Hogy akkor a felnőttek is elkezdenek velük foglalkozni. Személy szerint Directioner és Smiler is vagyok, és nagyon remélem, hogy nem emiatt füveznek. Mert az tényleg megalázó lenne.. nekik. És a mi sulinkban is egyre népszerűtlenebbek, az a sajnálatos, hogy tehetségesek, és undorítóan keltenek nagy nézettséget ha így van. Miley szerintem csak alá írt egy rossz papírt, de neki is gázos néha, főleg amikor hot-dogon utazik. nem is ezek miatt szeretem. Hanem mert adakozik, tehetséges, kedves és jófej az interjúban. Loun és Zaynen látszott is a drog, Zaynen már régebb óta Lou mostanság kezd elanyátlanodni. emlékszem, hogy szerette a focit.. Így tutira nem szerződtetik... Szerintem nem őszinte módszer, de már minden előadó megjátsza magát valamennyire. Attól még nem kell tőlük elpártolni mert drogoztak. Még emberek, nem űrlények.
2014. május 30. 22:27
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline |
Eleve ha már a videót nézzük, Zayn és louis röhögtek etc.. So nem tudom miért vagytok még mindig fenn akadva. Nyugi.
2014. május 30. 23:07
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Maximum Ride @ 2014.05.30. 20:24)
Van benne valami amit leírtak! Hogy akkor a felnőttek is elkezdenek velük foglalkozni. Személy szerint Directioner és Smiler is vagyok, és nagyon remélem, hogy nem emiatt füveznek. Mert az tényleg megalázó lenne.. nekik. És a mi sulinkban is egyre népszerűtlenebbek, az a sajnálatos, hogy tehetségesek, és undorítóan keltenek nagy nézettséget ha így van. Miley szerintem csak alá írt egy rossz papírt, de neki is gázos néha, főleg amikor hot-dogon utazik. nem is ezek miatt szeretem. Hanem mert adakozik, tehetséges, kedves és jófej az interjúban. Loun és Zaynen látszott is a drog, Zaynen már régebb óta Lou mostanság kezd elanyátlanodni. emlékszem, hogy szerette a focit.. Így tutira nem szerződtetik... Szerintem nem őszinte módszer, de már minden előadó megjátsza magát valamennyire. Attól még nem kell tőlük elpártolni mert drogoztak. Még emberek, nem űrlények.
Louis űrlény
bocsi de nem hagyhattam ki
Viccen kívül amúgy volt fociszerződése és nagyon remélem h kiteszik mert az jó lecke lenne neki és menne az elvonóra, mert odavaló, mert biztos h már függő ő is. Zayn vitte bele, Louis nagyon gyenge jellem. Ám már régóta van az h ők ketten mindig külön vannak a többiektől
2014. május 31. 09:28
Sejtettem, hogy lesz valami botrányuk, hiszen jelenleg elég népszerűek, és ugye nem lehet olyan perc, hogy ne beszéljen róluk mindenki.
2014. május 31. 13:12
Idézet (Lambika @ 2014.05.30. 23:07)
Louis űrlény
Viccen kívül amúgy volt fociszerződése és nagyon remélem h kiteszik mert az jó lecke lenne neki és menne az elvonóra, mert odavaló, mert biztos h már függő ő is. Zayn vitte bele, Louis nagyon gyenge jellem. Ám már régóta van az h ők ketten mindig külön vannak a többiektől
Remélem nem fog szétszakadni a banda. És azt is remélem, hogy a foci kellő inspiráció lesz számára a leszokásban!
2014. május 31. 18:24
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline |
Maximum Ride teljesen eggyet értek veled!
2014. május 31. 18:25
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline |
Amugy gondoltuk h ez előbb-utóbb bekövvetkezik!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.