A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. június 01. 12:29
pinkparadise9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225556 offline |
Jézus egy videó még nem jelenti azt hogy függők.... Buta, buta emberek..mit kell túlspilázni, fiatalok, gazdagok--->buliznak
A helyükben én is ezt tenném..
A helyükben én is ezt tenném..
2014. június 01. 13:29
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline |
Egy normális rajongó emiatt nem hagyja el őket emiatt. Főleg mert, most komolyan az csak fű! Nem is ők vezettek! Fűt túladagolni szinte lehetetlen rászokni is szóval az IQ-nulla okoskák nyugodtan befoghatják. És nekik is belefér egykis lazítás.
2014. június 01. 15:36
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline |
Hála istennek nem lett semmi bajuk (baja Zayn-nek <3),mert nagyon megijedtem,hogy letartóztatják Őket,de szerencsére nem! :* <3
Most megnyugodtam,köszönöm!
Most megnyugodtam,köszönöm!
2014. június 01. 18:56
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Hát remélem ez csak ilyen egyszeri alkalom volt, mert nem szeret, ha ezekböl a helyes és teheteséges srácokból füvesek lennének.
Az új albumot viszont alig várom!
Az új albumot viszont alig várom!
2014. június 01. 23:54
pinkparadise9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225556 offline |
Azt kéne sokaknak megérteni hogy a szeretet ellentéte nem az utálat hanem asemmibe vevés...
2014. június 02. 04:59
Idézet (Dorcsi12 @ 2014.06.01. 11:01)
no comment szálljanak már le az 1D-ről
Akkor csináljanak olyat, amiről nem írnak cikket. Punktum.
2014. június 02. 17:44
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline |
Áh, szóval rövidre fogva: Füvezzé' nyugodtan fiam, hadd lássa a sok tinédzser, mennyire menő, mert még nincs az egész generáció szétcs*szve.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 03. 16:32
lovaticsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 226966 offline |
De ez milyen már? Most ez mire volt jó? Tényleg csak egy marketing fogás volt? Lehet, hogy a menedzserük mondta nekik, hogy jól van fiam, szívjá' ??!! Ennek mi értelme??? Ha ez volt a cél akkor gratulálok!
De az, hogy most ezek a lányok, fiúk elégették a jegyeiket a koncertjükre nagyon értelmetlen húzás volt! Ha már megvették a 30.000 es jegyet használják is fel!
De az, hogy most ezek a lányok, fiúk elégették a jegyeiket a koncertjükre nagyon értelmetlen húzás volt! Ha már megvették a 30.000 es jegyet használják is fel!
2014. június 03. 17:09
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline |
Igen füveztek! ennyi.... TÚL KELL RAJTA LÉPNI! igen nehéz (mert directioner vagyok) és én sem örültem ennek a videónak de EZ VAN megtörtént.. azt valószínüleg nem fogjuk megtudni hogy minek a céljából. lehet hogy csak marketing (ami szerintem is hülyeség) És az aki eltépi ezért a koncert jegyet az egy elkényeztetett nyávogós kis csaj lehet mert ÉN MINDENT MEGADTAM VOLNA EGY KONCERTJEGYÉRT ő meg csak ezért széttépi hát normális? valaki éveken keresztül erre gyűjt és még az ösztöndíját is félre rakja EGY JEGYÉRT!
2014. június 04. 20:04
fuveztek. kesz. ennyi. es akk mivan? tudjuk jol h senki sem adhatja be magat mindenki szemebe tokeleteskent. nekem nem valtozott a velemenyem nem utalom Louist es Zaynt de ettol nem kaptam kedvre sem h vagdossam magam sem h en is beszivjak es ha lenne egy koncertjegyem en lennek a vilag leghulyebb embere ha elegetnem vagy szettepnem.
ok nem azert csinaltak h meg tobb felhajtas legyen korulottuk mert igy is van eleg szoval nemhinnem h direkt csinaltak. nekik ez is csak egy szorakozas volt, nem kell elitelni elvegre akinek van lehetosege es bevallalos megteheti ezt. nincs ebben semmi rossz csak ha fuggok lesznek (ami remelem nem torteni kmeg) akkor lesz problema de maskepp semmi gaz nincs evvel kapcsolatban.
ok nem azert csinaltak h meg tobb felhajtas legyen korulottuk mert igy is van eleg szoval nemhinnem h direkt csinaltak. nekik ez is csak egy szorakozas volt, nem kell elitelni elvegre akinek van lehetosege es bevallalos megteheti ezt. nincs ebben semmi rossz csak ha fuggok lesznek (ami remelem nem torteni kmeg) akkor lesz problema de maskepp semmi gaz nincs evvel kapcsolatban.
2014. június 05. 18:40
Mint már páran mondták előttem így én is mondom... Istenem füveztek lépjetek túl rajta( legalábbis az aki ne tud) most figyeljetek! mondjatok nekem olyan sztárt aki még nem szívott füves cigit.
2014. június 05. 20:33
Remélem azért nem szoktak rá a drogozásra!Várom már az új lemezt!
2014. június 06. 20:54
Jaj, most aztán hirtelen mekkora divat lett/lesz a füvezés ...
2014. június 11. 16:23
Directioner.Kincsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226034 offline |
fuvezes.. el se szivtak egeszen -.- s az igazi Directioner veluk marad s ha masok azt gondoljak hogy ez mekkora botrany s stb akkor mit szoljunk Justin Bieber-hez vagy Miley Cyrus-hoz? szaljon mar le mindneki roluk!
Egy video nem azt jelenti hogy fuggok! Fiatalok s kivancsiak. De kesz ennyi volt ! Az igazi Directionerek megmaradnak! <3
Egy video nem azt jelenti hogy fuggok! Fiatalok s kivancsiak. De kesz ennyi volt ! Az igazi Directionerek megmaradnak! <3
2014. június 19. 21:09
xoxo69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 227924 offline |
Azért maradjunk annyiban hogy már láttam egy két füves embert és nem így néztek ki....Akik csak egyet elszívnak azoknak semmi bajuk max mosolyognak egyet és kész a fiúkon pedig ( főleg Louison ) már régóta látni hogy nem olyanok mint régen....Én is Directioner vagyok de ne legyünk már állszentek hogy jajj fiatalok jajj ez jajj az....honnan veszitek hogy az első alakalom volt? nézetek már rá Louisra úgy néz ki mint egy csöves .... Meg hogy nem érdemelnék meg hogy sitre menjenek meg ilyenek.... Van akinek a rokona a sitten rohad azért mert elszívott pár füves cigit a sztárocskák meg megússzák egy olyannal hogy több ilyen ne legyen.....Nyilván nem örülnék neki ha vége lenne a One Direction-nek de amit mondott Louis meg Zayn hogy elegük van abból amit csinálnak akkor gondoljatok bele hogy mennyire élvezik azt hogy énekeljenek hmmm??? Mi meg spórolunk évekig hogy eljussunk egy olyan koncertre ahol a műmosolyért fizetünk több tízezret sőt van aki százezreket....Megérdemelte volna mindkét fiú hogy bent artsák őket egy hétig vagy legalább pár napig.....nehogy azt higgyétek hogy a kis drágák először csinálták és hogy csak egy füves cigi volt....biztos hogy nem elég ránézni Louisra .... Ezenfelül mondhattok bármit hogy nem is vagyok Directioner , de az vagyok csak éppenséggel nem egy olyan naiv lányocska vagyok mint az itteni rajongók 90%-a.....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.