A One Directionnek jót tesz a fűbotrány?
2014. június 23. 17:47
Bariskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 227246 offline |
Ugyanúgy szeretem a dalaikat, függetlenül a cikktől. Nem vagyok nagy One Direction-fan, de attól még szívesen meghallgatom a dalaikat. Az, hogy ők mit szívnak nem tartozik rám..
2014. június 25. 15:19
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
xoxo69 részben egyetértek veled. Azért viszont nem jár börtön ha elszivod a füves cigit, akkor már mindenki ott lenne. Csak akkor ha árusitod, termeszted, birtokolsz a megnegedettnél többet stb stb.
Végre valaki észrevette hogy Louis le van pukkanva, ő szerintem már egy pszichopata, személyiségtorzulása van, gyenge a szervezete nagyon. Én már egy éve figyelem, és meg tudom állapitani h mikor szivott és mikor nem. Sajnos elég gyakran, mikor szünet volt, akkor napi szinten tette, mióta koncerteznek már nem mindennap, de azért csinálja. És mitől van személyiségtorzulása? Persze h a drogoktól. Csak szólok h a fogai is rohadnak, és sokszor nem tudja mit tesz és mit csinál, orvosra van szüksége. Senki se mondta h sajnálni kell, saját magát tette tönkre a drogokkal. Gyenge jellem, tartás hiányzik belőle. Azóta ilyen mióta Zaynnel lóg. Ébresztő!!! nem neked szól xoxo69 hanem a többieknek akik rózsaszin ködben élnek. Lassan már ott fogunk tartani h Louis nem fogja tudni h kicsoda. Ja és ki tudja h miket szivtak még a fűn kivül.
Végre valaki észrevette hogy Louis le van pukkanva, ő szerintem már egy pszichopata, személyiségtorzulása van, gyenge a szervezete nagyon. Én már egy éve figyelem, és meg tudom állapitani h mikor szivott és mikor nem. Sajnos elég gyakran, mikor szünet volt, akkor napi szinten tette, mióta koncerteznek már nem mindennap, de azért csinálja. És mitől van személyiségtorzulása? Persze h a drogoktól. Csak szólok h a fogai is rohadnak, és sokszor nem tudja mit tesz és mit csinál, orvosra van szüksége. Senki se mondta h sajnálni kell, saját magát tette tönkre a drogokkal. Gyenge jellem, tartás hiányzik belőle. Azóta ilyen mióta Zaynnel lóg. Ébresztő!!! nem neked szól xoxo69 hanem a többieknek akik rózsaszin ködben élnek. Lassan már ott fogunk tartani h Louis nem fogja tudni h kicsoda. Ja és ki tudja h miket szivtak még a fűn kivül.
2014. július 04. 17:50
Nagy Directiner vagyok csak mostansàg rà sem ismerek a fiúkra
2014. július 09. 01:10
Alpaca-Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 223459 offline |
Lambika és xoxo69 szépen megfogalmazta a mondanivalómat.
2014. november 08. 14:08
Igen és akkor most megint kezdődik a "akkor is ván dájreksőn forevőr". Az igazat megvallva, régebben én is szerettem a 1D-t, de egyszerűen meguntam a sablon zenéiket! Annyira unalmas számokat írnak, semmi ritmusuk nincsen! A banda tagjai pedig egyre rosszabbul néznek, ki és egyre botrányosabb dolgokat csinálnak. Ennyire szeretik ha mindenki rólul beszél? Ennyire vágynak több figyelemre?! Mindegy, de szerintem most, hogy ilyen dolgokat csinálnak, nem fognak több rajongóra szert tenni, sőt inkább a mostani rajongók is cserben hagyják őket! Ha nem akarnának a figyelem középpontjában lenni, akkor egyértelmű, hogy nem csinálnának ilyeneket.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.