Mennyit költenek hírességeink a ruháikra? II.
2014. augusztus 04. 16:30
L.Barnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 228819 offline |
Atya Úr Isten!Ennyi pénzt költenicsak egy szettre!!!!Persze ők megtehetik,de azon túl hogy hasonló ruhákat olcsóbban is meg lehet venni valami másra is költhetnék,mondjuk adakozás meg ilyesmik......szerintem nagy pocsékolás ennyi pénz kidobni ruhákért.Emellett pedig olcsóbb és szebb ruhákat is lehet,úgy kapni,hogy azok ízlésesen néznek ki és nem jön szét öt per alatt!
De hát ők tudják!!
De hát ők tudják!!
2014. augusztus 04. 16:32
Atyám! Ennyit kiadni ruhákra... Jó, tudom gazdagok, de akkor is... Legalább nem rongyos ruhákba járnak!
2014. augusztus 05. 09:42
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline |
Egyesek nem tudom miért vannak ennyire kiakadva Ahhoz képest, hogy híeresek ez kb semmi pénz nekik. Ezek az összeállításokat, a "nem híres", de jól kereső emberek is megendhetik maguknak. Főleg hogy nekem van olyan osztálytársam is, aki 30 ezres ingeket, hord pedig ő aztán tényleg nem híres, és közel sincs annyi pénze mint ezeknek a sztároknak
2014. augusztus 05. 09:44
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline |
És nég annyi, hogy azok is ingek is csak "sima fehérek", mégis 30 ezerbe kerülnek, tehát a 42 ezres fermer gatyában nnincs semmi nagy szám 200 ezerért is van.
2014. október 01. 12:19
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1016 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline |
Beyonce-é csodálatos és hát nagyon drágák "
2015. október 25. 17:15
Öhm..
Ezekre a ruhákra szerintem felesleges lenne pénzt kiadni. Inkább adományoznák el jótékony célra!!
Ezekre a ruhákra szerintem felesleges lenne pénzt kiadni. Inkább adományoznák el jótékony célra!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.