Így tartják formában magukat a sztárok
2014. május 30. 17:12
viviii15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 222537 offline |
Rengeteg jó tanács van itt! Csak az a baj hogy azok a sztárok míg havi több milliót keres, az megteheti. Aki sajnos átlag ember, az nem nagyon. Volt pár tanács amit modtantól befogok tartani.
2014. május 30. 17:12
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Beyoncé szerintem a magasságához képest nem olyan vékony!
2014. május 30. 18:42
Nem tudom,hogy néhány kép mennyira van photoshoppolva.
2014. május 30. 18:43
nincs ideje sportolni,ezert hosszu sétara indul kedvencével- csak szerintem hangzik hulyén
2014. május 30. 18:50
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Ajj JLaw imádlak
2014. május 30. 20:06
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Az nem Kate Hudson Heidi Klum helyett?
Amúgy én sem vagyok híve a nagy diétáknak, szerintem semmi értelme sincs, mert amikor pedig olyan kiéhezett leszel, pláne ha egy drasztikus váltásról van szó, a szervezet megszokja az étrendet, és aztán az "éheztetés" után meg bumm egyszer csak feladod és zabálni kezdesz. Normál mennyiségű ételt kell fogyasztani, inkább többször keveset enni, lehetőleg este 6 után semmit, és tényleg rengeteget mozogni. Jordinnal és JLaw-val értek egyet
Amúgy én sem vagyok híve a nagy diétáknak, szerintem semmi értelme sincs, mert amikor pedig olyan kiéhezett leszel, pláne ha egy drasztikus váltásról van szó, a szervezet megszokja az étrendet, és aztán az "éheztetés" után meg bumm egyszer csak feladod és zabálni kezdesz. Normál mennyiségű ételt kell fogyasztani, inkább többször keveset enni, lehetőleg este 6 után semmit, és tényleg rengeteget mozogni. Jordinnal és JLaw-val értek egyet
2014. május 30. 22:52
Sose gondoltam bele, hogy a színészek megizzadnának!
2014. május 31. 09:00
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Jennifer,Beyoncé,Sandra nagyon csinosak jól tudják magukat formában tartani!!
Sokat szenvedhetnek azért hogy jól nézzenek ki de látszólag megvan az eredménye.
Gratulálok nekik gyönyörűek.
Sokat szenvedhetnek azért hogy jól nézzenek ki de látszólag megvan az eredménye.
Gratulálok nekik gyönyörűek.
2014. május 31. 09:11
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline |
Ez jó kis cikk, bár én nem kedvelem a diétákat. 4 hónapja fogyózom, és 5kg-t dobtam le rendszeres mozgással, sok zöldséggel és gyümivel, és napi 4 étkezéssel. Eleve nem akartam olyan sokat fogyni, mert a 164 centimhez jelenleg 50 kg társul, ami szerintem megfelelő. Ráadásul a ko káim is alakulóban vannak.
2014. május 31. 10:21
Nagyon jó cikk Jennifer Aniston nagyon jól néz ki 45 évesen
2014. május 31. 10:27
Ennyi pénzem lenne én is ilyen könnyen mondanám.Nem hiszem el, hogy ők csak úgy tartják magukat jó formában, hogy sokat mozognak, meg egészségesen esznek.Biztos vagyok benne, hogy mindegyiknek volt már valami műtétje, azért hogy így nézzenek ki. De amúgy jó cikk lett.
2014. május 31. 11:52
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Nem látom értelmét ezeknek a durva,sanyargató diétáknak...
Az,hogy nem esznek egyáltalán húst,jó nagy hibát követnek el,hiszen arra ugyanúgy szüksége van a szervezetnek,mint a gyümölcsökre vagy zöldségekre!
A megoldás egyszerű: csupán mindenből kevesebbet enni,mint amennyit szokott!! Plusz a torna/edzés... Ezzel tuti elérnék ugyanazt az eredményt,mint amit a sanyargató löttyökkel...
J-Law módja tetszik a legjobban!
Aniston nagyon jól néz ki a képeken! De nem hinném,hogy csak a szőlőnek köszönheti!
Az,hogy nem esznek egyáltalán húst,jó nagy hibát követnek el,hiszen arra ugyanúgy szüksége van a szervezetnek,mint a gyümölcsökre vagy zöldségekre!
A megoldás egyszerű: csupán mindenből kevesebbet enni,mint amennyit szokott!! Plusz a torna/edzés... Ezzel tuti elérnék ugyanazt az eredményt,mint amit a sanyargató löttyökkel...
J-Law módja tetszik a legjobban!
Aniston nagyon jól néz ki a képeken! De nem hinném,hogy csak a szőlőnek köszönheti!
2014. május 31. 14:06
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nálam a 6 óra után nem evés nem működik. Ha 6-kor is eszek utoljára, 8-kor már úgy elkezd korogni a gyomrom, hogy nem igaz...elaludni se tudok tőle olyan hangos. Kb. 10-11-kor fekszek le és előtte fél órával eszek utoljára. Így már okés az elalvás és nincsenek rémálmaim se tőle. a legtöbb tipp tetszik a sztároktól, de Kim tippjét nem értem....ezzel nem hiszem hogy lehet fogyni, a sok szénhidráttól
2014. május 31. 16:47
MCalackaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 201288 offline |
Azért abba is bele lehet gondolni, hogy aki minden nap valami megterhelőbb munkát végez egy kis pénzért az nem éheztetni akarja magát utána, hanem egy kicsit feltölteni. Pl egy alma nem ad annyi energiát egy egész napra mint egy szendvics...De azért jó, hogy ennyire formába vannak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.