Kedves gesztus a 'Daddy'-nktől, de nincs miért bocsánatot kérnie a fiúknak. Butaságot csináltak ez tény, de az ő életük, ő dolguk. Max a videó kiszivárogtatásáért kéne elnézést kérniük (ez hülyén hangzik), de a tettükért nem. Nehogy már tizenéves kamaszkislányok mondják meg nekik mit kezdjek a saját FELNŐTT életükkel... Hibáztak PONT. Az egész nem akkora ügy, mint amekkorát (nem, nem a sajtó), a RAJONGÓK csináltak belőle!
Egyébként meg, ha valaki szereti őket, hibáikkal és butaságaikkal együtt szereti. A sok hülye rajongó meg, akik jegyeket tépnek szét, meg vagdossák maguk, stb... nem igazi rajongók. Inkább csak elkeseredett gyerekek, akikkel nem játszik eleget anyuci és apuci.
Ez a szerény meglátásom.
Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól
2014. június 01. 18:51
nikiofficial97 az nem tweet volt hanem privát üzenet.
2014. június 01. 18:52
Jaj, hogy oda ne rohanjak. Oké, egyszer füveztek, jól érezték magukat, azt ennyi. Bocsánatot is kért, ez már bőven túl sok. Lépjünk túl rajta.
2014. június 01. 19:03
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Ezt most nem értem. Miért Liam kér bocsánatot?! Nem neki kéne, hanem max Louis-nak vagy Zayn-nek, de még nekik sem, mert ez teljes mértékben az ő dolguk és ezért nem tartoznak senkinek bocsánatkéréssel! Azok akik meg e miatt elégetik a (méregdrága) koncertjegyüket nem is igazi rajongók.
2014. június 01. 19:14
Manapság, a 21. században minden huszonéves füvezik, így nem volt kérdés, hogy ők is kipróbálják-e. Túlságosan is felfújják ezt a dolgot, biztosak lehettünk benne, hogy egyszer kipróbálják. Félreértés ne essék, imádom a srácokat, de ez tény. Azt is mennyire felfújták, hogy cigiztek, pedig ma már a tizenévesek is haláluk napjáig dohányoznak, ha ők is kipróbálták miért lenne baj? Biztos vagyok benne hogy pár év múlva az lesz a botrány, hogy xy nem drogozik. Nem kell bocsánatot kérnie Liam-nek (főleg nem neki) de a többieknek sem.
Az meg külön téma, hogy hány """Directioner""" utálta meg őket e miatt. Szánalmas.
Az meg külön téma, hogy hány """Directioner""" utálta meg őket e miatt. Szánalmas.
2014. június 01. 19:31
HenyLove1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 225894 offline |
gondolom Zayn és Louis is sajnálja, csak azért egy ilyen eset után nehez lehet kamerák elé álln, de ez kedves volt Liamtől <3 <3
2014. június 01. 19:43
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline |
kedves tőle, csak neki nincs miért bocsánatot kérnie..
2014. június 01. 19:46
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
hát szerintem nem neki kellett volna helyettük bocsánatot kérni, hanem annak a kettőnek, akik elkövették, Zaynnel és Louisnak. Sőt lehet még nekik sem, csak mert pár 10 éves összetépte ezért a koncertjegyet.
Egyébként minek is, mivel Zayn nem most kezdte az biztos, ő annyira nincs rákattanva mint Louis, aki főleg mikor szünet volt otthon drogozott titokban a szobájában, egyszerűen látszik rajta és aki nem akarja észrevenni az vak. Érdekes, hogy azóta néz ki jobban mióta elkezdődött a turné, így nem is nagyon van ideje és lehetősége drogozni, max néha, mert voltak olyan koncertek ahol nagyon rossul nézett ki, de általűában most jobban néz ki. A szünetben mint egy élőhalott. És képtelen vagyok megutálni, továbbra is a kedvencem és már elfogadtam h drogozik, és ez tényleg gyengeségre vall, főleg ha titokban és nem bulikban menőzés miatt mint a többség
Egyébként minek is, mivel Zayn nem most kezdte az biztos, ő annyira nincs rákattanva mint Louis, aki főleg mikor szünet volt otthon drogozott titokban a szobájában, egyszerűen látszik rajta és aki nem akarja észrevenni az vak. Érdekes, hogy azóta néz ki jobban mióta elkezdődött a turné, így nem is nagyon van ideje és lehetősége drogozni, max néha, mert voltak olyan koncertek ahol nagyon rossul nézett ki, de általűában most jobban néz ki. A szünetben mint egy élőhalott. És képtelen vagyok megutálni, továbbra is a kedvencem és már elfogadtam h drogozik, és ez tényleg gyengeségre vall, főleg ha titokban és nem bulikban menőzés miatt mint a többség
2014. június 01. 19:53
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ahogyan már előttem is írták, nem neki kellett volna bocsánatot kérnie. Arra leszek kíváncsi, hogy mit mond majd Zayn meg Louis, már ha megszólalnak egyáltalán az ügy kapcsán.
2014. június 01. 19:59
Az igazi elkövetők hallgatnak, mint a sír... Liam biztosan nagyon röstelli azt, amit valójában nem is ő tett. Rendkívül felelőtlen tett volt a részükről, de a banda jó kisfiú imidzse egy időzített bomba volt, ami most robbant. Nagyobb felháborodást keltett ez, mint anno más együttesek, énekesek drogbotrányai, mert az One Direction olyan erővel taszította, hárította ezeket a dolgokat, hogy végül pusztító orkánként söpört végig a világon, kiváltképp a fiatal rajongók lelki világán, néhány tag felelőtlensége. *cinikus hangnemre vált* Persze, ezt is elnézzük nekik, mert bocsánatot kértek.. *idegesebb* Kért az, aki a videó tanúsága szerint benne sem volt. *lenyugodott* A kislányok, akik össze-vissza égették, meg kidobták, meg nem tudom, mit csináltak a koncertjegyekkel, biztosan maguknak fizették ki, és nem anyuci meg apuci pénztárcáját forgatták ki, a nagy semmiért. Nem tudom, mi történt, de most még lejjebb süllyedtek a szememben, mint egyébként voltak.
2014. június 01. 20:13
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Bár nem szeretem a One Direction-t, de mindig Liam marad az a tag, aki kivételt képez tőlük, mert értelmes, éretten viselkedik (leszámítva azt, hogy cigizik), és tisztességes. Egyedül abban nem értek vele egyet, hogy miért Twitterre kell kiírni, miben nem ért egyet a cikkíróval, és abban, hogy a fiatalság valamilyen szinten mentség a hülyeségekre. Nem mindegy, hogy nem mész haza egy éjjel, mert a barátaiddal beszélgetsz, vagy füvezel egy kocsiban. Egyáltalán nem.
2014. június 01. 20:22
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline |
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.06.01. 20:13)
Bár nem szeretem a One Direction-t, de mindig Liam marad az a tag, aki kivételt képez tőlük, mert értelmes, éretten viselkedik (leszámítva azt, hogy cigizik), és tisztességes. Egyedül abban nem értek vele egyet, hogy miért Twitterre kell kiírni, miben nem ért egyet a cikkíróval, és abban, hogy a fiatalság valamilyen szinten mentség a hülyeségekre. Nem mindegy, hogy nem mész haza egy éjjel, mert a barátaiddal beszélgetsz, vagy füvezel egy kocsiban. Egyáltalán nem.
Liam már nem olyan mint régen. Nincs vele semmi bajom, sőt bírom is, csak mostanában egyre többet bulizik és leissza magát. Még mindig jobb, hogy piál és sima cigit szív, mint hogy drogozna mint Louis és Zayn
2014. június 01. 20:34
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Liam hiába...a hatalmas szíve :") Nem csinált semmit,mégis bocsánatot kért Bárcsak minden ember ilyen lenne :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.