Szerintem azt csinálnak az életükkel amit akarnak.Miért kéri bárki számon tőlük,hogy mit miért csinálnak? Ez az ő életük,az ő döntéseik.
Liamtől rendes hogy bocsánatot kért.
Liam Payne bocsánatot kért rajongóitól
2014. június 02. 13:11
Perrie Harryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224379 offline |
Há az aki elégette a jegyét annak egy nagy grat!!Nem normálisak,adták volna nekem!!!Kicsit meglepődtem,de az ő életük és semmi jogunk nincs beleszólni.Ha nem tetszik Eleanornak és Perrinek amit csinálnak akkor majd ők rendbe teszik őket.De egyébként azt olvastam hogy nekik ezzel semmi gondjuk nincs!! Én nem fogogk azért elpártolni tőlük mert füveznek.I'm Directioner Forever!! Egyébként meg Liamtól rendes volt!!
2014. június 02. 13:29
És még ő kér bocsánatot!
Na jó, ő szimpatikus
DE bazzeg mi az hogy (kettű) ő kér bocsánatot??
Komolyan ennyi vér sincs a pucájukban, hogy legalább beimserik és börtönbe mennek pár évre??
Na jó, ő szimpatikus
DE bazzeg mi az hogy (kettű) ő kér bocsánatot??
Komolyan ennyi vér sincs a pucájukban, hogy legalább beimserik és börtönbe mennek pár évre??
2014. június 02. 13:33
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Az a legcikibb, hogy azok, akik miatt kitört a botrány, lapítanak, mint sz*r a gazban. Nem tartom valami sokra a vándí tagokat, de Liam most elnyerte a tiszteletemet.
2014. június 02. 13:33
Nagyon kedves volt tőle,hogy bocsánatot kért! Mások nevében,ez példamutató tényleg
2014. június 02. 14:11
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
http://starity.hu/profil/203396-directioner29/ Teljes mértékben egyetértek veled.Nem Liam-nek kellett volna elnézést kérni mikor semmi köze nem volt az egészhez.Zayn és Louis legalább megcáfolhatná ezt az egész ügyet mint hogy lapítanak csöndbe és azt várják ,hogy majd valaki elviszi ezt az egész balhét. A jegyeket meg soha a büdös életbe nem égetném el.Összetenném a két kezemet már azért hogy egyáltalán a kezembe foghassam a jegyeket.Ettől függetlenül imádom őket
2014. június 02. 15:03
Teljesen leszarom a ti véleményeteket Most komolyan. Mit akartok? Igaza van Liamnek. 20 évesek! Nem tudom miért olyan nagy baj ez,hogy füves cigit szívtak. Nem embert öltek. Nem kell őket megkövezni. Egyébként is 20 évesek és ott szívtak ahol legális. Magyarországon már 15-16 évesen füveztek,szóval be lehet fogni azt ami van. xx fölösleges olvasnod ha utálod őket.xx
2014. június 02. 15:05
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Az szép, hogy ő kér bocsánatot, amikor nem ő okozott csalódást a rajongóknak...
Más: A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET, HAGYJÁTOK MÁR EZT A "MINDEN HUSZONÉVES DROGOZIK" DUMÁT! Viszonylag sok huszonéves van a családomban, és ha hiszitek ha nem, egyik sem drogozik. Van, aki sima cigit szív, de drogozni nem drogoznak. Nem minden huszonéves próbálja ki, hanem az, akinek valami baja van... az, hogy "fiatalon mindenki kipróbálja" a legnevetségesebb és leghülyébb magyarázat.
Más: A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET, HAGYJÁTOK MÁR EZT A "MINDEN HUSZONÉVES DROGOZIK" DUMÁT! Viszonylag sok huszonéves van a családomban, és ha hiszitek ha nem, egyik sem drogozik. Van, aki sima cigit szív, de drogozni nem drogoznak. Nem minden huszonéves próbálja ki, hanem az, akinek valami baja van... az, hogy "fiatalon mindenki kipróbálja" a legnevetségesebb és leghülyébb magyarázat.
2 felhasználónak tetszik:
Lambika,
Szandi0820
2014. június 02. 15:13
selenator14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 222110 offline |
igaza van liamnak 20-as éveikben járnak... fiatalok, had használják ki az életet
2014. június 02. 15:36
christin19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226801 offline |
Na Liam a legokosabb!!Pedig inkább a két füvesnek kéne bocsánatot kérni!
2014. június 02. 15:37
christin19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226801 offline |
De attól még a rajongok értük :3 <3
2014. június 02. 15:54
Ha Liam tényleg önszántából írta ki ezt az egészet, hátsószándék nélkül, akkor minden tiszteletem az övé. Szép dolog, hogy ő nem csinált semmit és bocsánatot kér. Szerintem Zaynnek meg Louisnak fontosabb a büszkesége, és őket nem igazán érdekli a nagy felhajtás. Bár Liam is sokat változott és szerintem ő a legtöbbet, ez a tulajdonsága mégis megmaradt, szerencsére.
2014. június 02. 16:18
én most is ugyanúgy szeretem őket, mint az előtt, és ezután is fogom! <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.